Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-22-2006, 23:29
Georgio
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Én ugyan nem ismerlek de az hogy én ott fent vagyok több évi munka eredménye ez az amit sose fogtok sem megérteni sem végigcsinálni

Naaah ne rohogtesd ki magadat! Te meg evekig ucsoroghetnel 500k-n meg ujrazgathatnatok az orikat B-ben es halmozhatnatok a vagyont, akkor se juthatnal megeccer el oda ahol most vagy Bizonyos emberek nelkul!

Es ebben az a felhaborito, hogyha megakarjuk azt akadalyozni, hogy ezt megeccer barki is megtegye, meg Te vagy felhaborodva!
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-22-2006, 23:40
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Georgio View Post
Naaah ne rohogtesd ki magadat! Te meg evekig ucsoroghetnel 500k-n meg ujrazgathatnatok az orikat B-ben es halmozhatnatok a vagyont, akkor se juthatnal megeccer el oda ahol most vagy Bizonyos emberek nelkul!

Es ebben az a felhaborito, hogyha megakarjuk azt akadalyozni, hogy ezt megeccer barki is megtegye, meg Te vagy felhaborodva!
Huha valaki nagyon tudja amit tud sőt még többet is tudni vél!Én nem előszor vagyok itt ahol vagyok világosíts már fel te hányszor jártad be ezt az utat?
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 23:42
Georgio
Guest

Quote:
Én ugyan nem ismerlek de az hogy én ott fent vagyok több évi munka eredménye ez az amit sose fogtok sem megérteni sem végigcsinálni
Felfedezünk?És én már ütöttem annyit klánban is és egyéniben is hogy nekem a felfedezés izgalmasabb mert azt ez előtt az orim előtt sose csináltam,hagy én döntsem már el melyiket választom stratégiailag melyik jobb nekem!Nem 2400 ról hanem 1200 ról és érdekes módon most mindenki sír de megállítani senki nem volt képes: egy ork tábornok tudta beütni az is csak felülről mert láma volt!A többi meg még lámább mert csak nézte és még csak nem is elf volt!

Ha mar modositottad az uzenetedet, akkor irok erre is!

Legyel buszke magadra, es fogadd el indoknak azt hogy te mar milyen sokat harcoltal es megengedheted magadnak hogy felfedezzel! Holott semmi koze nincs a mostani helyzethez az hogy te mennyit jatszottal eddig!
Mi valtozott volna ha beutik 1x-2x-3x??? Ugyan ugy felfedezitek csak egy kicsit tobbe kerul!
Nevetseges magyarazkodas!
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 23:44
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Ha mar modositottad az uzenetedet, akkor irok erre is!

Legyel buszke magadra, es fogadd el indoknak azt hogy te mar milyen sokat harcoltal es megengedheted magadnak hogy felfedezzel! Holott semmi koze nincs a mostani helyzethez az hogy te mennyit jatszottal eddig!
Mi valtozott volna ha beutik 1x-2x-3x??? Ugyan ugy felfedezitek csak egy kicsit tobbe kerul!
Nevetseges magyarazkodas!
Ugye hogy nem érted!Elvehettétek volna ingyen amiért az az ori fizetett,de ugye könnyebb itt sírni mint ott harcolni!
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 23:53
Georgio
Guest

Quote:
Huha valaki nagyon tudja amit tud sőt még többet is tudni vél!Én nem előszor vagyok itt ahol vagyok világosíts már fel te hányszor jártad be ezt az utat?
Te soha nem voltal meg ott ahol most vagy, es megegyszer nem tudnal eljutni oda ugy hogy ezt nem kellene hangoztatni! Senkit nem erdekel hogy te eddig mit csinaltal az A-ban es mennyiszer!
Most csak azt latja mindenki, hogy sirtal a forumon hogy a te csapatod meg ujjoncokbol all es meg tanulnijuk kell azert nem harcoltok senkivel!
Szet ujaraztatok az osszes tekis meg runas orit B-ben meg A-ban es szepen felsunnyogtatok... a tobbi meg nem olyan regen volt tema itt, ugy hogy nem ismetlem!

Es hogy a temanal maradjunk, jobb lenne mint nagy jatekos, ha mar annak tartod magadat akkor azon munkalkodnal, hogy ne abbol aljon mar a jatek hogy egy ork klan felfedez! Mert 500k-ra se sok utessel jutottatok! Tisztelet a kivetelnek!
En ezt szegyelnem, es nem lennek buszke, es foleg nem hangoztatnam!
Reply With Quote
Old 10-22-2006, 23:56
Georgio
Guest

Quote:
Ugye hogy nem érted!Elvehettétek volna ingyen amiért az az ori fizetett,de ugye könnyebb itt sírni mint ott harcolni!
Sirni??? Itt csak te sirsz, hogy el akarjak rontani a felfedezos jatekodat! Pedig az milyen nagy es megismetelhetettlen tett volt, es neked az mar jart!

LOL! Serg mondja hogy konnyebb itt sirni mint ott harcolni!

Last edited by Georgio; 10-22-2006 at 23:58..
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 00:03
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Sirni??? Itt csak te sirsz, hogy el akarjak rontani a felfedezos jatekodat! Pedig az milyen nagy es megismetelhetettlen tett volt, es neked az mar jart!
Te szerencsétlen ki fedez itt már fel?Én biztos nem!És csak hogy pontosítsunk én pontosan 450k pontig egy hekit se fedeztem fel és 2400 hekiről indultam!Aztán meg már nem nagyon maradt időm a hódra és két beüthetetlen elf volt még előttem amiből az egyiket nagy mázlival mégis sikerült beütni és mivel haladni akartunk felfedeztünk!Nem hinném hogy nekem van szégyelni valóm ezért itt se rejtőzködöm mint egyesek!
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 00:07
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Te soha nem voltal meg ott ahol most vagy, es megegyszer nem tudnal eljutni oda ugy hogy ezt nem kellene hangoztatni! Senkit nem erdekel hogy te eddig mit csinaltal az A-ban es mennyiszer!
Most csak azt latja mindenki, hogy sirtal a forumon hogy a te csapatod meg ujjoncokbol all es meg tanulnijuk kell azert nem harcoltok senkivel!
Szet ujaraztatok az osszes tekis meg runas orit B-ben meg A-ban es szepen felsunnyogtatok... a tobbi meg nem olyan regen volt tema itt, ugy hogy nem ismetlem!

Es hogy a temanal maradjunk, jobb lenne mint nagy jatekos, ha mar annak tartod magadat akkor azon munkalkodnal, hogy ne abbol aljon mar a jatek hogy egy ork klan felfedez! Mert 500k-ra se sok utessel jutottatok! Tisztelet a kivetelnek!

Sose voltam itt ? Akkor még nem elég régen játszol ugyanis nem ez az első orim a top húszban,de nem is az utolsó,és jobb lenne ha nem ferdítenél ,sose mondtam hogy én nagy játékos vagyok bár egy ilyen önelégült sárdobálóval valószinűleg simán elbánok a játék keretein belül is már ha felválalod a kilétedet és nem akarsz a névtelenség homályában gyáván megbújni!
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 00:12
Serg Serg is offline
Member

Quote:

Látod milyen tudatlan vagy?Ork klán?Az nálad hány orkot jelent?A 10 oriból 3 ork van volt eddig is
Igaz egy társunk egy időre más elfoglatság miatt szünetet tart és így csak kilencen vagyunk ebből 3 ork és hat nem ork ország !Gondolom ez már fullos ork klán a te olvasatodban!
Reply With Quote
Old 10-23-2006, 00:34
Puppi's Avatar
Puppi Puppi is offline
Member

Longevity: 97%

Georgio az irigyseg beszel beloled sajnallak szerintem az a fajta emberke vagy aki bekap egy tamadast es mar kuldi is a MNT-it de a forumon nyomod az izompolitikat, vagy ha megis kotod az ebet a karohoz mutatkozz be Serg szerintem eljatszadozna veled de en is szivesen
U.i Add meg istennek ami istene a Csaszarnak ami a Csaszare
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules