Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2007, 21:26
Tomas-bpm's Avatar
Tomas-bpm Tomas-bpm is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Nekem tetszik az alapötlet, még a megkülönböztető színek is, max akinek nem tetszik annak opcionális lenne, és kikapcsolhatja, amit még hozzátennék hogy a piaci események is lehetnének szövi szinten megjelenítve, ez ugyen nem olyan életbevágó mint az eredeti feltevés, de azt viszont mindenképpen támogatom, legyen összesítve a sikeres vari és toli akció....
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-10-2007, 17:04
dath dath is offline
Junior Member

Longevity: 97%

üdv
jónak tartom az ötletet, de én látni szeretném, hogy a szövik mit művelnek. a külön fül jobb megoldás, ha egybe ömlesszük a többi eseménnyel kibogozhatatlan lesz. a szinekkel nincs bajom, átláthatóbb lenne, a sok szürkében elveszik a lényeg. a tk-k felderítése, vagy a kintlévő seregek infója is sokat javítana a dolgon, mert nincs az az ember, aki minden akció után menteget, és nem lehet mindent kiírni a szövifórumra sem
ezt azért nem tudom magamban tartani: csak szavahihető emberekkel szabad szövizni
Reply With Quote
Old 01-14-2007, 14:32
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by dath View Post
üdv
jónak tartom az ötletet, de én látni szeretném, hogy a szövik mit művelnek. a külön fül jobb megoldás, ha egybe ömlesszük a többi eseménnyel kibogozhatatlan lesz. a szinekkel nincs bajom, átláthatóbb lenne, a sok szürkében elveszik a lényeg. a tk-k felderítése, vagy a kintlévő seregek infója is sokat javítana a dolgon, mert nincs az az ember, aki minden akció után menteget, és nem lehet mindent kiírni a szövifórumra sem
ezt azért nem tudom magamban tartani: csak szavahihető emberekkel szabad szövizni
Nagyon jó az ötlet szerintem is, támogatnám, azonban én a füles módszerre szavazok, és így lehetne a hadi/toli/vari/általános események között váltogatni, és akár opcionálisa kikpacsolni a füleket.
Vagy vipeknek a kis kockákra (hadi vari toli sikeresség) kattintva listázná az akciókat is 3 napra visszamenőleg persze. tehát ha rákattintana hogy mágia 100% mondjuk, mutatná hogy kristálygömb, vihrt stb.
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 09:47
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%

én is jó ötletnek tartom az alap ötletet de én kiegészíteném: kiírja a távolbalátást meg hogy jön feléd sereg stb. de ha térkapu feldrítését csinálok és sok ember nyitott rám térkaput akkor nem tom megjegyezni akkor nem tudom visszanézni és akkor újra kell térkapu felderítését varázsolni és ez készültség meg rúna is!

ezért én a térkapu felderítésének eredményét is beletenném a régi eseményekhez.

Last edited by csukja; 01-20-2007 at 09:49.. Reason: lehagytam egy betűt!
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 09:49
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
én is jó ötletnek tartom az alap ötletet de én kiegészíteném: kiírja a távolbalátást meg hogy jön feléd sereg stb. de ha térkapu feldrítését csinálok és sok ember nyitott rám térkaput akkor nem tom megjegyezni akkor nem tudom visszanézni és akkor újra kell térkapu felderítését varázsolni és ez készültség meg rúna is!

esetleg bemasolhatod a jegyzeteidbe is....
Old 01-20-2007, 11:26
Viz Viz is offline
Member

Quote:

Úgy látszik minen topichoz hozzászóltál amihez lehet

Nos a távolbalátás az ki van írva kérlek szépen, csak nézd a régi eseményeket
A térkaput meg lementheted ahogy Remedy mondta.
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 12:13
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post

Valamelyikünk szerintem nem tud olvasni, valószínűleg én, mert nekem abból a beírásból úgy tűnt, hogy azt akarja, hogy a távolbalátás mintájára, a térkapufelderítés is kerüljön rögzítésre. Ami meg persze fölösleges. (Így is alig lehet kibogarászni a hasznos infókat ha sokat piacozik az ember)

De a bővítés maximáisan támogatom, a füles módszer tetszik.
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 12:40
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Valamelyikünk szerintem nem tud olvasni, valószínűleg én, mert nekem abból a beírásból úgy tűnt, hogy azt akarja, hogy a távolbalátás mintájára, a térkapufelderítés is kerüljön rögzítésre. Ami meg persze fölösleges. (Így is alig lehet kibogarászni a hasznos infókat ha sokat piacozik az ember)

De a bővítés maximáisan támogatom, a füles módszer tetszik.
Igaz én olvastam félre De akkor is badarságnak tartom.
És a piacos dologban igazad van, nekem is néha nehezemre esik a dolog
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 13:27
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post

nem de te azokhoz biztos hozzászólsz amikhez én is mert le akarsz hurrogni +te olyan témákhoz is hozzászólsz amikhez én nem ergó te több témához szolsz hozzá mint én
Reply With Quote
Old 01-20-2007, 13:45
Viz Viz is offline
Member

Quote:
nem de te azokhoz biztos hozzászólsz amikhez én is mert le akarsz hurrogni +te olyan témákhoz is hozzászólsz amikhez én nem ergó te több témához szolsz hozzá mint én
Ahhoz szólok hozzá ami érdekel. És ha megnézed én alapvetően minden témához amihez beírtál már sokal hamarabb hozzászóltam
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules