200 heki, gnóm, 18% --> 36 ház, 2700 lakos.
Ha egyben adja ki a képzést a balga, akkor kemény 270 emberke.
Majd a betegség miatt fogynak belőle az emberek. Elmegy körönként vagy 40, hogy mondjak egy átlag szép számot, monnyuk észreveszi, épít kórházat, seregvisszaérkezéstől felépülésig eltelik vagy 20 kör.
Összesen elment 1k embere, maradt 1700.
Mire jó ez?
Eredeti épületek 2/3 -a fog működni, de 100% alatt volt a foglalkoztatásom, szal kb 30% épület áll le.
Mi van alul az intézőben?
10% torony, 16% tanya, meg 1% bank, s még egy kis toli elmegy.
Sztem menjen el az a némi toli. Milyen izgalom marad, ha mindent megcsinál a ht? S felfelé sarkítottam, ez elég maxra volt kiszámolva.
Ez egy olyan orija, aki csak félnaponta tud ránézni, aki csinál egy 5 körös orit, az úgyis látja a betegséget, s neki nem fog elmenni semmi, sztem ha a sarkítástól eltekintek, akkor az átlag, "szürke" játékosnak sem. Ha nem tecc tarts kórházat. Bármennyire is ironizálok, ebben a játékban az az élvezet, hogy csak úgy lehetsz jó, ha sokat vagy, ha nem, akkor sosem leszel az, ebből minél többet elvesz a HT a kiszolgálással, annál jobban rontja a játékélményt.
Aki nem néz rá eleget támadás után, az ne támadjon, vagy vállalja fel.
Nehogy már még ki is törölje.. :SS
Képezzen oks, kényelmi szolgáltatás, de hogy még ebben az esetben így viselkedjen, abban meg úgy, legközelebb meg majd egy a helytartó viselkedésmintáit, s személyiségét, plussz haja színét, szeme színét, bőrszínét beállító külön kis barbis programot is hozzárakunk a hódhoz?
Elég annyi barbizás is, ami most van benne.
Kényelmi szolgáltatás = nem kell mindent manuálisan csinálni, nem pedig bejárónő, aki mindent megcsinál a játékos helyett! :P
Nem értek egyet azzal, hogy átessünk a helytartóval a ló túloldalára.
Ízlés dolga, nekem az is sok, amit most csinál.
Én még vittem 50 orit manuálisan, nehogymár vkinek 1 - 7 -el ne menjen, még némi támogatással is megtoldva.
Ha meg tényleg nem megy, akkor ne a ht játszon helyette.
Vagy állítsuk be azt is, hogy ha írok neki zöldet,s nem válaszol fél napon belül, akkor a helytartó sablonok szerint válaszol..

Hmm, új 5let, mit szóltok hozzá?