|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |
07-20-2009, 12:15
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Már 150 ep-nél is tp-zésnél sokkal gyorsabban tudsz haladni ha van 4-es gyógyításod.
De te nyilván jobban tudod megéri-e gyógyítást fejleszteni, ha nem tettél rá.
És a gyógyítás mellett még lehet meditációd is ráadásul.
|
07-20-2009, 12:15
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
A meditáció nem használható csata közben. Márpedig gyógyulni akkor kell, nem akkor, amikor egyébként is gyógyulsz magadtól.
|
07-20-2009, 12:17
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsu_
Már 150 ep-nél is tp-zésnél sokkal gyorsabban tudsz haladni ha van 4-es gyógyításod.
De te nyilván jobban tudod megéri-e gyógyítást fejleszteni, ha nem tettél rá.
És a gyógyítás mellett még lehet meditációd is ráadásul.
|
Ebbe ne menjünk bele, szerintem többet használtam a gyógyítást, mint te.
|
07-20-2009, 12:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Hát ez lehet, mivel már 1 hete nem játszom
De nem hiszem, hogy gyorsabban haladt volna bárki is mint én anno a gyógyítással és már akkor is mindenki azt ugatta, hogy csak ep kell.
|
07-20-2009, 12:23
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Mellesleg ha megiszom egy narancslevet, akkor 300-at gyógyítok meditációval is... Narancslé meg rengeteg van... Elfér a batyumban vagy 80 db.
az 80.000 MP + 2.000 = 82.000 MP
Az 8.200 ÉP.
Akár együltő helyemben...
Na ezt csináld utánam gyógyítással.
Kiegészítés:
És ezt el tudom játszani szintemtől függetlenül. Míg az egyáltalán nem szintfüggetlen, hogy legyen full gyógyításom, 1000 ÉP-m, meg még annyi VP-m is hozzá, hogy a folyamatos csatározások mellett fussa gyógyítgatni.
Ezt nagyon magas szinten tudom csak produkálni. Míg a meditálás alacsony szinten is elérhető!
Természetesem, magas szinten, jobb a gyógyítás!
Ezt nem vitatom!
Csak feleslegesnek tartom, hogy kis szinten gyógyítgatom magam...
|
Gee, sokáig hittem azt hogy nincs igazuk azoknak akik gyogyitást tanulnak, de a téynek őket igazolták, Zsu és, és még más is gyogyitással együtt oránként több tpét szednek mint én 25ös szinten. Nekem igaz h meditációm sincs, de kezdem azt hinni, hogy márpedig meg kéne tanulni azt a gyógyítást.
---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
|
07-20-2009, 12:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Én így visszamenőleg 1 dolgot rontottam el, hogy nem fejlesztettem ki menedéket gyógyítás mellé és utána nem csak vp-re raktam mindent. Egy idő után ugyanis olyan vp regenje lesz az embernek, hogy megállás nélkül tud ölni bármit, úgy hogy esélye sincs meghalni, vagy elhasználni a vp-jét.
Edit:
Meditáció még az legelején tökéletes tp-zni. De mivel az fixen 10-et tölt, ezért később nem ér vele semmit az ember. Vagy ha elfezni vagy gorgozni megy, mert cucc kell neki, ugyanis mire megtalálja következő célpontot, addigra elhasználja az mp-jét.
Last edited by Zsu_; 07-20-2009 at 12:32..
|
07-20-2009, 21:38
|
|
Member
|
|
|
|
Olvasva ezt a topikot csak az jutott eszembe, hogy a felfrissülést senki nem ismeri?
Valahogy soha nem merül fel a meditálás + felfrissülés kombó mint alacsony szinten is működő "halhatatlanság"...
|
07-20-2009, 22:01
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Valahogy soha nem merül fel a meditálás + felfrissülés kombó mint alacsony szinten is működő "halhatatlanság"...
|
Harc közben nem tudsz meditálni.
|
07-20-2009, 22:54
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsu_
Én így visszamenőleg 1 dolgot rontottam el, hogy nem fejlesztettem ki menedéket gyógyítás mellé és utána nem csak vp-re raktam mindent. Egy idő után ugyanis olyan vp regenje lesz az embernek, hogy megállás nélkül tud ölni bármit, úgy hogy esélye sincs meghalni, vagy elhasználni a vp-jét.
Edit:
Meditáció még az legelején tökéletes tp-zni. De mivel az fixen 10-et tölt, ezért később nem ér vele semmit az ember. Vagy ha elfezni vagy gorgozni megy, mert cucc kell neki, ugyanis mire megtalálja következő célpontot, addigra elhasználja az mp-jét.
|
Teljesen igazad van, bár én még mindig nem érzem úgy, hogy 15. szint alatt megéri eltanulni ennyi pontot gyógyításokra, mágiahasználatokra, meg még VP-re is...
15. szint alatt, ha okos vagy, így se úgy se halsz meg, mert nagyjából vágod, hogy mi mennyit sebez maxon, tehát nem állsz le 17 ÉP-vel Gilisztát ölni... (Ha leállsz, és nincs semmi gyógyulásod, akkor magadra vess.)
Én is tanulok gyógyítást, 13. szinten kezdtem el mágiára gyúrni. Jól ütök, sok az ÉP-m, és most már varázsolni is tudok. Még pár szint, és elég jól fogok tudni sebezni is meg gyógyulni is varázslattal.
És még mindig kijön a számításból ez: 500 Ft-ért kapsz 150 narancslevet...
150.000 instant MP.
15.000 instant ÉP.
Atinak is igaza van, csata közben nem lehet meditálni. És?
Nem fogok nekiesni egy Őr-nek 13. szinten, csak hogy gyógyítgassam magam, meg igyam a zöldteát...
Tehát nagyon is jó, és hasznos a gyógyulás, én ezt nem vitatom, csak éppen 10. szint alatt irtó nagy pocsékolásnak tartok rááldozni 4-5-6 tanulás-pontot erre.
De ízlések, és pofonok. (A fejlődés pedig egyenes arányban van a játékra fordított idővel. Elképzelhető, hogy átlagban nem szedsz össze több TP-t pl nálam, egyszerűen csak te amikor meglódultál 10 órát TP-ztél, én meg 30 percet. Tehát nem igazán összemérhető, hogy melyik módszer a "nyerő".
Szerintem mindenki használja a saját ízlésének megfelelőt, innen is, onnan is jöttek érvek. Ettől fogva a jövő játékosai majd eldöntik, hogy nekik mi a jó.)
|
07-20-2009, 22:56
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Swiss
Olvasva ezt a topikot csak az jutott eszembe, hogy a felfrissülést senki nem ismeri?
|
1. lásd Ati hizzászólását
2. mert alacsony szinten, ha te VP-re meg mágiahasználatra meg felfrissülésre lövöd a tanulásokat sorra, akkor nem lesz ÉP-d, nem lesz jó sebzésed, tehát gyenge mobokat tudsz csak öldösni kevés TP-ért, és lassabban fogsz fejlődni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|