|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
01-23-2008, 19:49
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
(sajnos még mindig nem tudom beidézni az urlt
Az!
|
szerintem meg ebben az lenne a jó, hogy legalább kéznél van élből a személy, aki feladja az utolsó kenetet...
|
01-23-2008, 19:53
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
szerintem meg ebben az lenne a jó, hogy legalább kéznél van élből a személy, aki feladja az utolsó kenetet...
|
De most komolyan... Akkor a borászok is legyenek kivételek, mert ez a munkájuk, ellenőrizni kell a bor minőségét. Meg a csaposok is, mert ellenőrizni kell, hogy nem akarják-e átverni őket, és vizet hoznak a beszállítók. Meg az üzletemberek is, mert a pezsgős koccintás része a szerződéskötést követő ünneplésnek. Meg a felszolgálók és csomaghordók is, mert "borravalót" kaptak, mi másra költnék ezt, mint borra ugye. Meg a... mittomén, mindenki más is akkor már.
|
01-23-2008, 20:00
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
De most komolyan... Akkor a borászok is legyenek kivételek, mert ez a munkájuk, ellenőrizni kell a bor minőségét. Meg a csaposok is, mert ellenőrizni kell, hogy nem akarják-e átverni őket, és vizet hoznak a beszállítók. Meg az üzletemberek is, mert a pezsgős koccintás része a szerződéskötést követő ünneplésnek. Meg a felszolgálók és csomaghordók is, mert "borravalót" kaptak, mi másra költnék ezt, mint borra ugye. Meg a... mittomén, mindenki más is akkor már.
|
Meg a pálinkafőzők... meg az alkoholisták, hisz nem hagyhatjuk, hogy szenvedjenek.. meg a partiarcok, mert hát alkohol nélkül mégis hogy néz ki egy buli... meg különben is
no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen
|
01-23-2008, 20:17
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
Meg a pálinkafőzők... meg az alkoholisták, hisz nem hagyhatjuk, hogy szenvedjenek.. meg a partiarcok, mert hát alkohol nélkül mégis hogy néz ki egy buli... meg különben is
no most majd kiderül, hogy vajon a 21. században mekkora hatalma van még az egyháznak részemről én ki vagyok akadva, hogy egyáltalán eszükbe juthatott ilyen
|
Nem hiszem, hogy ilyesmit sikerül elérniük. Ha igen, az egy érdekes lavinát indíthat el.
|
01-23-2008, 20:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás...
|
04-09-2008, 19:30
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
04-10-2008, 01:55
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
A zéro tolerancia egy picit butaság... a misebor az úgy kb féldeci?
De hogy pl köhögök és nem ihatok ezért pl lándzsásútifű szirupot azért az elég túlzás...
|
A misebor 1 dl :]] Én a magam részéről üdvözítem a Zéró toleranciát, de ilyen alapon akkor "mérjük" a drogfogyasztó sofőröket is.
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit...
|
04-10-2008, 02:10
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
A misebor 1 dl :]] Én a magam részéről üdvözítem a Zéró toleranciát, de ilyen alapon akkor "mérjük" a drogfogyasztó sofőröket is.
Már pedig a fiatal kamionsofőrök jó része tol valamit...
|
ezzel egyetértek. bár itt nálunk, hál isten, pár sofört elküldenek drog tesztre, ha nem látja tisztának a zsaru,de nem egy gyakori eset
Amúgy Goldy a lándzsásútifű gumibogyó szörpöt nyugodtan megihatod a köhögésre, és 3-4percel utána vezethetsz, a szonda ezeket nem mutatja ki már 2-3perc után sem. még a konyak meggyet sem. asszem a fókuszban, vagy vmi hasonló műsorban tesztelték ezeket,de rendör ismerösöm is mondta, hogy ez csak városi legenda,hogy ezeket is kimutatja. max közvetlen fogyasztás után.
04-10-2008, 14:13
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
max közvetlen fogyasztás után.
|
vagy akkor sem :]]
|
04-10-2008, 16:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by N.a.t.
vagy akkor sem :]]
|
akkor tutira elég érzékeny jószág, múlthéten kevertem egy ilyet, és ki is próbáltam konyakmeggyel
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|