Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-14-2008, 18:21
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 20%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Végső harc View Post
Ha háboruzun és körváltás ellöt 1 percel inditani a csapatpkat ill . távolozni + még a kódok irkálása is ez igy nemigazán jo
A számot beírni az előkészített ablakba kb 2 másodperc plusz, úgyhogy 2 másodperccel előbb kell megnyitnod a plusz ablakot. Ezután semmivel nincs több teendőd, mint eddig, a megfelelő pillanatban megnyomod a gombot, és kész a távolbalátás. Ezzel időbelileg egyetlen másodpercet sem vesztesz, de még csak félmásodpercet sem.
Old 05-14-2008, 21:46
Ati Ati is offline
Administrator

Egy másik témában felmerült, hogy ha átmész egy másik gépre, akkor ott a pontlistában nem ugyanaz a szabadság-beállítás van, mint az előző gépen. Ez nem hiba.

Annak érdekében, hogy ez a funkció mindenki számára elérhető legyen, VIP tagságtól függetlenül, a beállítást nem mi tároljuk, hanem a Te géped. Ha átmész egy másik gépre, annak ismét meg kell mondani, hogy mit szeretnél ott látni, ezután már az is tudni fogja.
Old 05-14-2008, 22:26
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nem tudom, nem emlekszem, hogy beutottek volna foldre, de erted, ugy csokkenti, ahogy a folded csokken, szal a vegeredmeny szempontjabol nem szamit...
Kicsit gondolkodtam ezen. Ha 0% fedezési aránynál beütnek, akkor a fedezési arányod nem fog mínuszba menni, viszont a kedvezményed igen, itt lehet eltérés.
Ha utána fedezel, akkor a fedezési arány és a kedvezményes heki között megszűnik az "egyszerű" átváltás.
De persze ehez tudni kéne, hogyan is voltak eltárolva az eddigi csaták-felfedezések.
Old 05-14-2008, 22:58
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Kicsit gondolkodtam ezen. Ha 0% fedezési aránynál beütnek, akkor a fedezési arányod nem fog mínuszba menni, viszont a kedvezményed igen, itt lehet eltérés.
Ha utána fedezel, akkor a fedezési arány és a kedvezményes heki között megszűnik az "egyszerű" átváltás.
De persze ehez tudni kéne, hogyan is voltak eltárolva az eddigi csaták-felfedezések.
Ezt most nem gondolom at, de en vmilyen hibahatarba kerultem, akik nalam kesobb leptek fel vmennyivel, azoknak mar tok normalisan szamolodik, en igy jartam De ez a legkevesebb, hiszen ezentul tok jol fog szamolodni, szal csak paran jartak rosszul...
Old 05-15-2008, 10:27
Sutir's Avatar
Sutir Sutir is offline
Junior Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A számot beírni az előkészített ablakba kb 2 másodperc plusz, úgyhogy 2 másodperccel előbb kell megnyitnod a plusz ablakot. Ezután semmivel nincs több teendőd, mint eddig, a megfelelő pillanatban megnyomod a gombot, és kész a távolbalátás. Ezzel időbelileg egyetlen másodpercet sem vesztesz, de még csak félmásodpercet sem.
Nem tudom, amit írtál az válasznak elfogadható. Csak... Igenis ez egy bünti, annak, aki megkapja "ajándékba". Jó, üss be egy kódot távolbapislantás előtt, mert meg tudod csinálni, semmiből sem tart, két sec, nem befojásolja a játékot.
De piszok mód zavaró, van akinek van és van akinek nincs. Van aki már lassan két napja élvezi ezt a fajta kedves kis meglepit, van akinek meg nem kell és ez a nem fair része a dolognak. Ne értsen félre senki, én naon szeretném, ha ez a kódos meglepicsomag eltünne Ha pedig nem lehetséges akkor legyen fair a dolog és pöttyögjön mindenki...
Old 05-15-2008, 10:34
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
Nem tudom, amit írtál az válasznak elfogadható. Csak... Igenis ez egy bünti, annak, aki megkapja "ajándékba". Jó, üss be egy kódot távolbapislantás előtt, mert meg tudod csinálni, semmiből sem tart, két sec, nem befojásolja a játékot.
De piszok mód zavaró, van akinek van és van akinek nincs. Van aki már lassan két napja élvezi ezt a fajta kedves kis meglepit, van akinek meg nem kell és ez a nem fair része a dolognak. Ne értsen félre senki, én naon szeretném, ha ez a kódos meglepicsomag eltünne Ha pedig nem lehetséges akkor legyen fair a dolog és pöttyögjön mindenki...
Nem érzem szükségesnek, hogy az emberek 99%-ánál szükség legyen arra, hogy ezt be kelljen irogatniuk. Azt gondolom, hogy a mostani rendszer okozza a legkevesebb kényelmetlenséget, maximális eredmény mellett.

Az 1% nem hasraütésszerű szám, az 1/A-ban például az országok 1%-ánál szükséges a kódbeírás. Nézhetek más csoportot is, de azt gondolom, hogy az 1/A a legaktívabb ilyen szempontból, úgyhog ytalán ez a legmérvadóbb.

Aszondja: 5/V: 0%
5/W: 0,1%
4/L: 0,2%
3/G: 0,3%
2/B: 0,4%

Látszik, hogy feljebb egyre több országot érint, és az 1/A-ban ez az arány eléri a minden századik országot is, amire jut 99, akinek ezzel nem kell foglalkoznia, mivel a játékszokásai ezt nem indokolják.

Ezt egy nagyon minimális aránynak érzem azért cserébe, hogy mindenki megnyugodhasson, és abban a tudatban alhasson, hogy az ellenfélnek is fel kell kelnie, ha távolozni akar, nem fogja ezt álmában automatizálni.
Old 05-15-2008, 10:39
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Sutir View Post
Persze dögöljön a szomszéd tehene is... Szerintem nem véletlenül kell pötyögni. Mielött félre érted nem vádollak csalással, csak sztem a rendszernek vmi gyanús volt.
nem hiszem hogy annyira kikészit,hogy a körváltás elötti 20percben vmikor bepötyögj egy kódot... Ráadásul a szürőrendszer sincs sztem túlkalibrálva. Nem 1x fordult elő az elmúlt napokban, hogy ugyanabban a sec-ben löttem el a távolt, és még mindig nem kell pötyögnöm... Ráadásul gondolom ez megszünik egy időután, ha kevésbé leszel gyanús... (remélem nem tévedek)
Szóval sztem probálj rájönni, hogy miért kaptad az ajándékot, és ne akarj másokat is szivatni.
Ellenkező esetben én is kérvényezem, hogyha nekem bekopik a teki tartalék, akkor mindenkinek kopjon be, mert milyen már,hogy csak én szívok

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 05-15-2008, 10:42
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Ati aki ezt megkapja annál meg is megmarad? vagy felülvizsgálja a rendszer???

Reply With Quote
Old 05-15-2008, 10:45
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ati aki ezt megkapja annál meg is megmarad? vagy felülvizsgálja a rendszer???
Jelenleg kerek kettő napja van bent ez a modul. Ennyi idő alatt senkinél nem fog elmúlni. Hosszútávon akár el is múlhat, ez játékszokás kérdése.

Aki ezt "büntetésként" fogja fel, az fogja fel inkább jutalomként: azt jelenti, hogy jól végezte a dolgát az utóbbi időben, mint ügyeletes, itt az ideje, hogy a klánból valaki más is átvegye az ügyeletesi feladatot.
Old 05-15-2008, 10:45
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 3%
Longevity: 93%

Sutir a szövim és a melóhelyéről is tud netezni!
Arról nem tehet,hogy ő a legaktívabb a szövinkben,de hogy ezért megbüntetni

A fórumra nem tud írogatni egy "gép"...(gondolom)!
Amikor itt van és távolozik,akkor ír fórumra,gömböl,lop stb. ezt mind nem teszi egy gép.Én nem géppel beszélgetek

És,hogy az gyanus,hogy tud nézni 10 távolt és a maradék 14-ben meg dolgozik,alszik..
Valszeg régebben azért váltott vipre ,mert nem akart számokat írogatni

14.-én 10 távolt tudott csak csinálni Sutir

Last edited by J.Ati; 05-15-2008 at 10:55.. Reason: távol szám
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules