|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
07-25-2007, 10:57
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Átrakás után a maximum morál 30%, ami ha jól tudom naponta emelkedik 1%-ot.
|
07-25-2007, 11:06
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én azért még azt is hozzátenném, hogy próbálj meg szabályosan játszani, akkor ez nem fog előfordulni
|
07-25-2007, 11:09
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by ZooZ
Sziasztok elöször is mondom teljesen uj vagyok és lenne egy oylan kérdésem hogy a morál azé megy (ment) le 30%ra mert vmi miatt átrakott az anarchista csoportba???
mert eredeileg lassuba lenék de átrakott ide és itt hát ami azt illeti mindenki költözik el házakat barakkokat gyujtanak fel nem fizetnek adot (pedig már 10% alá vittem :S)
és nem tudom mit csináljak :S
már vagy 20 kocsmám van mert azt olvastam attol nagyobb lesz a morál és eddig köbö 2 milliot adtam a népnek de össz vissz 1% ot ment fel a morálom :S
MIT CSINÁLJAK????????? SOMEBODY HELP ME PLS!!!!
|
Első körben célszerű betartani a szabályokat. Merthát valljuk be, azok azért vannak. Akkor most eleve nem lennél anarchban.
De ha már megszegted a szabályokat, és emiatt átkerültél, akkor is érdemes elolvasni az e-mailt, amit az áthelyezésről kaptál (kétszer is, mindkét országod miatt egyszer), ebben szerepel, hogy a morál maximuma 30%-ra lett állítva, ami naponta 1%-ot emelkedik. Ezt felgyorsítani nem tudod, ezzel együtt kell élni.
|
07-25-2007, 13:27
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Első körben célszerű betartani a szabályokat. Merthát valljuk be, azok azért vannak. Akkor most eleve nem lennél anarchban.
De ha már megszegted a szabályokat, és emiatt átkerültél, akkor is érdemes elolvasni az e-mailt, amit az áthelyezésről kaptál (kétszer is, mindkét országod miatt egyszer), ebben szerepel, hogy a morál maximuma 30%-ra lett állítva, ami naponta 1%-ot emelkedik. Ezt felgyorsítani nem tudod, ezzel együtt kell élni.
|
Nem kell együtélni...Én pl az első orim töröltem mert vmi szabálytalanságot követtem le és anarcban találtam magam és nem nagyon tetszet mert beléptem és kb 3kör múlva egy emberke letámadott 4 orival.Azóta figyelek minden szabályra
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
07-25-2007, 14:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ahha értem thx akko törlöm ezt az orgazágot vagy mit
de amugy igazábol az a fura hogy csináltam egyet és rosz fajt választottam aztán tölörltem és csináltam egy ujat
akkor ez lenne a szabály sértés???
de hisz töröltem a másikat :S :'(
|
07-25-2007, 14:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by ZooZ
Ahha értem thx akko törlöm ezt az orgazágot vagy mit
de amugy igazábol az a fura hogy csináltam egyet és rosz fajt választottam aztán tölörltem és csináltam egy ujat
akkor ez lenne a szabály sértés???
de hisz töröltem a másikat :S :'(
|
Hát ha két orid került anarchba, akkor mégse törölted
|
07-25-2007, 15:07
|
Guest
|
|
|
|
:S
:'( oks na mind1 msot töröltem mindent és kezdtem egy ujat :S
|
07-25-2007, 15:10
|
Guest
|
|
|
|
Van vkienk vmi kezdö tanácsa netán :S ????
|
07-25-2007, 15:49
|
Guest
|
|
|
|
Uh THX
köszönöm az összes helpet !!!!!!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|