|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
05-21-2010, 00:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én jelenleg belefutottam a Fullmetal alchemist Brotherhood-jába. Az első átdolgozást is láttam, lényegesen eltér már a 20. részben. És még van 43.
Aki nem látta volna: egy olyan világban játszódik, ahol az alkímia uralkodik, az alkimisták bármit létre tudnak hozni, de van egy tabu, az humán transzmutáció. A két főhősünk Edward és Alphonse Elric, egy testvérpár, akik elvesztik édesanyjukat. Megszegik a tabut, és megpróbálják az élők sorába visszahozni őt. De nagy árat fizetnek érte: Ed az egyik lábát, Al, az egész testét elveszíti. Hogy megmentse testvérét egy páncélhoz kapcsolja a testét a keze elvesztése árán. A kezét és a lábát fémmel helyettesítik. A történet alap sztoriját adja a továbbiakban, hogy a testük épségét vissza akarják szerezni, és ezért a Bölcsek kövét kutatják.
Hogy milyen? Gyakran nagyon vicces, de nagyon erős dráma is. Pörgős, sok-sok akcióval, látvánnyal.
|
Banyek, ez nekem nagyon ismerős!
Azt hiszem mintha a Jetix-en láttam vagy 2 éve.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|
05-21-2010, 00:22
|
Member
|
|
|
|
Kérdés, Animeaddicts-al kapcs.
Hogy szeditek le azokat a videókat, amihez az animeaddicts-on nincs más, csak felirat?
Ja másik:
Ami már-már kezd megőriteni az oldalon, az a divx plus web playeres agymenésük!
Leszedtem a lejátszót,amihez alapból nem volt hang... na, mondom jól kezdődik.
Aztán észre vettem, h van valami ccp kodek mellékletük. Na, gondoltam hurrá! Neki is ugrottam, mint maci a málnásnak örömömben, de ezzel sem sikerült megoldani a gondot!
A probléma: A kép kereszt-csíkosan elmosódott és közben meg is van kicsit dőlve oldal irányban, miközben függőlegesen fel-le mozog. Szóval mint egy rossz tv-n..
Ez csak a divx-es dolognál van, a másik beépített lejátszójukon szépen megy.
A divx a gépemen sem viszi rendesen a videókat. Le kell külön töltenem mindent, ha hd-t akarok és megnézni wmplayer 11 ben, mert a nyamvadt program még a leg alapabb vidók lejátszására sem képes, nemhogy az online moviek-ra.
A gépem: fujitsu siemens amilo notebooke, 1.7ghz proc, 1 gb ddr2 ram, 64 mb nem saját memóriás vkari.(de ez nem hiszem, h gond, mert ha letöltöm, a hd-t is megnézem)
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Last edited by Rotcsa; 05-21-2010 at 00:36..
|
05-21-2010, 00:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Hogy szeditek le azokat a videókat, amihez az animeaddicts-on nincs más, csak felirat?
|
Torrentről. A demonoid-on rengeteg anime van fenn. Még csak regisztrálni se kell hozzá. Meg találhatsz még az uraharashop.hu-n is, direkt letöltőset. Ott is van dögivel.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
05-21-2010, 00:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Banyek, ez nekem nagyon ismerős!
Azt hiszem mintha a Jetix-en láttam vagy 2 éve.
|
Igen, az volt az első átdolgozása a mangának, csak egyszerre adták ki, így nagyon eltért az eredetitől. Most, a manga végével újra előszedték. A 30valahanyadik résznél járok, és hasonlóság csak a szereplőkben van.
|
05-21-2010, 00:46
|
Member
|
|
|
|
Én a torrentet ne szeretem.
|
05-21-2010, 01:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Én a torrentet ne szeretem.
|
Ja, akkor sehonnan
|
05-22-2010, 21:24
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Code Geass Hangyaku no Lelouch:
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.311
ez az anime nekem eléggé tetszett.. a történet arrol szól, hogy mi lett volna, ha Britannia nem veszíti el a gyarmatait.. egy picit a death note-hoz hasonlít, de csak picit..
ja és akit érdekel elvileg van 2. évad is.. (csak azért, mert az első vége nekem nem tetszett.. )
05-25-2010, 17:07
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Mostanában nagyon rákaptam a Dragon Ball Kai-ra. Esetleg magyar feliratot nem tudjátok, honnan tudnék szedni hozzá?
|
05-25-2010, 21:03
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Mostanában nagyon rákaptam a Dragon Ball Kai-ra. Esetleg magyar feliratot nem tudjátok, honnan tudnék szedni hozzá?
|
http://animgo.hu/index.php?fel=431
http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.5.3796
itt van elvileg 1-2..
http://naruto-kun.try.hu/
itt is van vmi, de nem néztem meg nagyon..
nem tudom segítettem-e, de ennyit tudtam..
|
|
05-25-2010, 21:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
|
Köszi szépen, hogy próbáltál segíteni. Az a baj, hogy már a 38. résznél járok, mert addig szépen lejött torrentről, de most nem angyon jön
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|