|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
10-11-2013, 09:27
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sami
Szamóka, mi az a Syfy?
|
TV-csatorna neve.
|
10-11-2013, 09:41
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Köszi Ati! Egy tévécsatorna kinyírt 2 kiváló sci-fi sorozatot? Az, hogy lehet? Nem értem az összefüggést.
|
10-11-2013, 10:00
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Köszi Ati! Egy tévécsatorna kinyírt 2 kiváló sci-fi sorozatot? Az, hogy lehet? Nem értem az összefüggést.
|
A sorozatokat a tévécsatornák veszik meg. Ha azt mondják, hogy köszi, nem kell több, akkor nincs tovább, nincs pénz a folytatásra. Nagyritkán volt olyan, hogy egy másik csatorna felkarolt egy máshol elbukott sorozatot, de a szerződések legtöbbje ezt szerintem kizárja.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
10-11-2013, 10:03
|
Administrator
|
|
|
|
Amíg a kereskedelmi csatornák reklámbevételei határozzák meg, hogy mi lesz egy sorozattal, addig az ő kezükben van egy-egy sorozat sorsa. Voltak már próbálkozások netes sorozatokra, amiket nem a kereskedelmi csatornák, hanem közvetlenül a nézők finanszíroztak a sorozat részeinek megvásárlásával, de úgy tudom, hogy egyik se igazán váltotta be a hozzá fűzütt reményket. Nagyon sokan inkább illegális forrásokból jutottak hozzá ezekhez is, ezzel halálra ítélve ezeket a sorozatokat is. (Vagy csak egy volt? Meg nem mondom, hogy melyik volt ilyen...)
|
10-12-2013, 10:08
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amíg a kereskedelmi csatornák reklámbevételei határozzák meg, hogy mi lesz egy sorozattal, addig az ő kezükben van egy-egy sorozat sorsa. Voltak már próbálkozások netes sorozatokra, amiket nem a kereskedelmi csatornák, hanem közvetlenül a nézők finanszíroztak a sorozat részeinek megvásárlásával, de úgy tudom, hogy egyik se igazán váltotta be a hozzá fűzütt reményket. Nagyon sokan inkább illegális forrásokból jutottak hozzá ezekhez is, ezzel halálra ítélve ezeket a sorozatokat is. (Vagy csak egy volt? Meg nem mondom, hogy melyik volt ilyen...)
|
"A Sanctuary – Génrejtek egy kanadai sci-fi-fantasy televíziós sorozat. 2007-ben került a közönség elé az interneten, webepizódok formájában, majd a nagy siker hatására állandó tv sorozat lett."
nemtom mivan most ezzel a sorozattal
de azthiszem rá gondolsz ati
3 évadot láttam belole
|
10-12-2013, 11:05
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NewJackCity
"A Sanctuary – Génrejtek egy kanadai sci-fi-fantasy televíziós sorozat. 2007-ben került a közönség elé az interneten, webepizódok formájában, majd a nagy siker hatására állandó tv sorozat lett."
nemtom mivan most ezzel a sorozattal
de azthiszem rá gondolsz ati
3 évadot láttam belole
|
Szerintem nem erre gondolok. Mintha iTunes-on (?) lett volna valami, hogy megvehetted 1-2 dollárért az egyes epizódokat, de az szerintem nem ez volt. Mindegy, igazából nincs jelentősége.
|
10-13-2013, 14:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem nem erre gondolok. Mintha iTunes-on (?) lett volna valami, hogy megvehetted 1-2 dollárért az egyes epizódokat, de az szerintem nem ez volt. Mindegy, igazából nincs jelentősége.
|
Mostanság a Netflix nyomul, nem is rosszul. Az elmúlt szezon terméséből kiemelkedik a House of Cards amely egy zseniális politikai dráma, egyedi dramaturgiával megfűszerezve: a főszereplő (Kevin Spacey) időnként kilép a szerepéből, belenéz a kamerába és beszél hozzánk. Akinek épp nincs mit néznie, mindenképp próbálja ki. Aztán ott az Arrested Development negyedik évada, amelyikre a rajongók 7 évet vártak. Az Orange is the new black egy női börtönös dráma, a Hemlock Grove pedig egy elborult elméjű horroríró agyszüleménye. Mindegyik minőségi cucc, és a folytatásokat is berendelték, szóval életképes ez az üzleti modell.
10-20-2013, 18:56
|
Banned
|
|
|
|
Megnéztem...
Nem volt rossz, első két évad kifejezetten izgalmas volt. Aztán a 3. évad az nagy visszaesés volt és ez kitartott egészen a 4. évad közepéig legalább. Utolsó pár részt ismét megnyomták. A vége nem lett rossz, de (SPOILER) nem tetszett, hogy szinte tiszta "happyand" lett csak.
Egy 10-es skálán egy erős 8-ast vagy gyenge 9-esre tudnám osztályozni. A port-on 9-est nyomtam neki.
|
10-27-2013, 22:48
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Megnéztem...
|
Ez melyik volt? Elvesztettem a fonalat, hogy melyikről van szó.
|
10-28-2013, 15:40
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez melyik volt? Elvesztettem a fonalat, hogy melyikről van szó.
|
A Csillagközi romboló sorozat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|