|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
View Poll Results: Blizzlike vagy fun? Esetleg eredeti?
|
blizzlike
|
|
8 |
29.63% |
fun
|
|
8 |
29.63% |
eredeti
|
|
11 |
40.74% |
10-07-2007, 23:50
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Béééna Bari
www pont blackravens pont net/index.php/2007/10/07/nefr-lockz/
bocs h így írtam de még nem kuldhetek URL-t
nagyob durva vidi látnotok kell
|
Hehe, mókás.
Bár nem ide tartozik, de úgy döntöttem, befizetek egy feltöltőkáryára, úgyhogy reszkethet a Ragnaros. Már hiányzik a WoW és állítólag jövő nyáron jön az új kiegészítő, a Wrath of the Lich, többek között egy új kaszttal.
Death Knight a neve és úgy lehet hozzájutni, hogy elviszed a karaktert lvl 80-ig(ja igen, az új kiegészítővel megint nő a maximum szint) és megcsinálsz egy küldetést. Utána visszadob lvl 65-re, de már az új kaszttal, gyakorlatilag egy új karakterrel. Illetve jön egy új földrész, hogy a rombolható épületekről már ne is beszéljek.
Mindez nagyon jól hangzik és felkelti a WoW-osok figyelmét, de valószínűleg(illetve biztos, hogy) iszonyat drága lesz az új kiegészítő, nekem meg még a BC-m sincs meg, úgyhogy egyelőre csak a fantáziám mozgolodik.
|
11-13-2007, 10:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
hmm nem is tudtam h van ien topic na most majd rendszeres figyelője leszek kössz az infot az uj részről kapcsolatban ja és sztem éljenek a Tauren (H) wariorok D
Last edited by slayer; 11-13-2007 at 10:08..
Reason: helyesírási hibák
|
11-13-2007, 10:15
|
Junior Member
|
|
|
|
és még 1kérdés nem tudtok olyan oldaról ami olyan mint a wowhead , vagy wow.allakhazam , de ami magyarul van? mert nem nagy az angol tudásom )
|
11-13-2007, 10:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by slayer
és még 1kérdés nem tudtok olyan oldaról ami olyan mint a wowhead , vagy wow.allakhazam , de ami magyarul van? mert nem nagy az angol tudásom )
|
Vannak magyar oldalak (lásd a korábbi beírásokat), de egyik sem olyan részletes mint az általad említettek.
|
11-13-2007, 10:19
|
Junior Member
|
|
|
|
köszii. előrébb nézegetek ja kül ha keresnétek akkor én a bp serveren vagyok^^
|
11-13-2007, 10:59
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by slayer
köszii. előrébb nézegetek ja kül ha keresnétek akkor én a bp serveren vagyok^^
|
Bp server? Ez esetben biztonságban vagy, mert amennyiben a Ragnaroson lennél, Téged is legyilkolnálak. Pusztuljon a horda! Amúgy nem nagyon van allakhazam-hoz hasonló magyar oldal, legalábbis én nem tudok róla. Ugyanakkor magában a játékban is nehéz boldogulni angoltudás nélkül. Illetve nem tudom, mennyi magyar van azon a szerveren, ahol játszol, de a mienken pl. a svédek vannak többségben.
|
11-13-2007, 11:38
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Üdv
Egyelőre még csak látens wow-os vagyok, még csak tanulok, és sajna ritkán is játszom, időhiány miatt, de nagyon bejön
Ha készen leszek a lakásfelújítással, tuti belevetem magam Január környékén a hosszú téli estéken meglesz a szórakozásom
Majd járkálok ide, olvasgatni Titeket
|
11-13-2007, 15:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cricketkate
Üdv
Egyelőre még csak látens wow-os vagyok, még csak tanulok, és sajna ritkán is játszom, időhiány miatt, de nagyon bejön
Ha készen leszek a lakásfelújítással, tuti belevetem magam Január környékén a hosszú téli estéken meglesz a szórakozásom
Majd járkálok ide, olvasgatni Titeket
|
Gyere az Aerie Peak szerverre, és akkor segítek, amiben tudok
|
11-13-2007, 18:08
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Sziasztok!
Euro Szerveren van valaki?
|
11-14-2007, 08:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Gyere az Aerie Peak szerverre, és akkor segítek, amiben tudok
|
Köszönöm, majd ha aktuális lesz, megnézem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|