|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted? (ötletek a nyitó írásban)
|
1. ötlet
|
|
14 |
16.47% |
2. ötlet
|
|
8 |
9.41% |
3. ötlet
|
|
27 |
31.76% |
4. ötlet
|
|
3 |
3.53% |
5. ötlet
|
|
4 |
4.71% |
Más ötlet (írd le)
|
|
13 |
15.29% |
Maradjon így, ahogy most van
|
|
16 |
18.82% |
08-12-2010, 18:20
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by l.o.s.t
udv.
szerintem nem kellene ez a 2x-es fordulas 1 szemert.valamennyit le kellene faragni a mostani topbol, es az szerintem mindenkinek megfelelne.
|
... egy hónapig. De az is lehet, hogy kettőig. Utána nyílna egy újabb téma, hogy faragjunk le belőle még, mert újra magasan van.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
08-12-2010, 18:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Én is azt a javaslatot támogatom, hogy legyen könnyített fordulás, de aki azt választja, annak még egyszer végig kelljen menni a csoportokon a személyiségért, aki nem ezt választja, annak marad a mostani feltétel.
Én egyetértek azzal is, hogy meg lehet csinálni a mostani feltételekkel is a fordulást még a gyengébb játékosoknak is, csak idő kell hozzá, hogy a szépen kiépített betonelffel a napi 20hekis fedezéssel felérjen végre a topba. Az meg nem egy körömrágós, adrenalin pumpálós élményt nyújt, ezért választhatnák ezek a játékosok azt, hogy lefordulnak egy aránylag könnyen elérhető magasságból és újra végigmennek a csopikon az A-ig.
Ez azért teljesítmény is, amire nem mondhatjuk, hogy nem érdemelnek kis kéket, meg újra játszhat, nem kell tamagocsiznia.
Javaslatom:
1 személyiséggel könnyített fordulás 4000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 4000hekin megint lefordul és megkapja a 2.szemet.
2 személyiséggel könnyített fordulás 5000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 5000hekin megint lefordul és megkapja a 3.szemet.
3 személyiséggel könnyített fordulás 6000hekin -> fordul, újra felmegy A-ba, 6000hekin megint lefordul és megkapja a 4.szemet.
...stb...
A hekiszámok persze megbeszélés tárgyát képezik, ezek az én javaslataim, de ezek lehetnek bármekkorák, a lényeg, hogy könnyítés legyen a mostani feltételhez képest.
|
08-12-2010, 18:40
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Meg mindig nem ertem miert nem jo a fix hekis javaslat...
Mondjuk a heki szam az vitathato, de pl. legyen 5000 vagy 6000 hekin de ha azt eleri akkor fordulhasson es kapjon uj szemelyiseget, aki meg a top klant akarja uldozni az menjen fenebb.
En biztos nem fogom az 1A-s orimat lefordittani es mindig is csak a masodik orimon lesz uj szem. Majd utana az fog 1A-ba kerulni es akkor a regi 1A-s orimat forgatom.
Tehat nekem mind1 lenne ha 8000 heki lenne a kovetelmeny akkor is (csak egy szamot irtam).
Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto.
|
08-12-2010, 18:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto.
|
Pont ez a lényeg. Ha valaki nem akar az A-ban játszani, akkor legyen alternatíva neki. Nem is akarjuk az A-ban szenvedésre, és ezáltal a játék abbahagyására késztetni.
|
08-12-2010, 19:35
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Pont ez a lényeg. Ha valaki nem akar az A-ban játszani, akkor legyen alternatíva neki. Nem is akarjuk az A-ban szenvedésre, és ezáltal a játék abbahagyására késztetni.
|
Ez úgy hangzik, mintha az '1/A kihagyása' lehetőség szimpatikus lenne számodra.
|
08-12-2010, 19:42
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Meg mindig nem ertem miert nem jo a fix hekis javaslat...
...Lenyeg szamomra h valami fix legyen es ne 2x korbefordulos, mert akkor megint az van h nem lesz allando jatekos az 1A-ban az illeto.
|
Először én is támogattam a fix hekis fordulást, de aztán beláttam, hogy az nem lenne fair azokkal szemben, akik az eddigi feltételek mellett szerezték a kis kéket. Ne lehessen könnyebben hozzájutni ezután sem, mint eddig. Mivel az A csopi teljesen más, mint a többi, ezért nem mindenkinek jön be, hát azoknak ne kelljen itt szenvedniük, de hogy játszani tudjanak ezért fordulhatnának könnyebben, de a +szemért újra fel kéne küzdeniük magukat A-ba, így sztem nem könnyülne nekik sem a megszerzése.
Aki állandó játékos akar lenni A-ban, annak meg sztem tök mindegy, hogy könnyítünk e a fordulás feltételein, hisz úgysem akar lefordulni!
|
08-12-2010, 19:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ez úgy hangzik, mintha az '1/A kihagyása' lehetőség szimpatikus lenne számodra.
|
Nincs szó kihagyásról, hiszen egy kedvezményesebb szintet így is el kell érnie a forduláshoz.
|
08-12-2010, 20:57
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Olasz
Először én is támogattam a fix hekis fordulást, de aztán beláttam, hogy az nem lenne fair azokkal szemben, akik az eddigi feltételek mellett szerezték a kis kéket. Ne lehessen könnyebben hozzájutni ezután sem, mint eddig. Mivel az A csopi teljesen más, mint a többi, ezért nem mindenkinek jön be, hát azoknak ne kelljen itt szenvedniük, de hogy játszani tudjanak ezért fordulhatnának könnyebben, de a +szemért újra fel kéne küzdeniük magukat A-ba, így sztem nem könnyülne nekik sem a megszerzése.
Aki állandó játékos akar lenni A-ban, annak meg sztem tök mindegy, hogy könnyítünk e a fordulás feltételein, hisz úgysem akar lefordulni!
|
fix 5-6k hekit mondott azt hiszem.. pár éve 4k heki alatt volt a top Aban..
|
|
08-12-2010, 23:58
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Így van, én egy nagyobb klánban voltam és mint ilyentől, nem kaptam meg azokat az előnyöket, amiket egyébként meg kellett volna - úgy érzem.
Bár klánütés nem hátráltatta a felmenetelemet, ugyanígy nem is segítette, szóval úgy érzem ez nagyjából egál.
|
Tsobi, ez nekem nem tetszik.
Egyrészt, ugyan nem számoltam, meg sosem érdekelt, mennyivel léptél fel, és mennyiből forogtál le, de nekem többnek tűnt az ami elégett rá.
Másrészt egy-két apróságot elfelejtesz, amit kisklánban vagy kezdőként nem kapsz meg:
1. te forogtál már, tudod hogyan kell A-ban játszani
2. nem kellett kajával és termeléssel foglalkozni, ha szóltál, hogy "toljatok még lét", akkor volt. Akkor is ha a te sereged éppen piacon volt, stb...
3. egy ori át lett építve azért, hogy kaphasd az éplistákat - ennek is volt költsége...
4. megtehetted azt, hogy kiküldted a sereged, és szóltál, hogy figyeljetek rám lécci...
5. mindig volt készültség klánfelmérésre, így nem kellett kimenned olyan orikra, akik keveset adnak
6. megtehetted, hogy ork vagy
én is felmentem a topba 5-600 kör alatt, kb. 10 yard volt, de szerintem az A-ban lévő orik 80-90%-ának nincs ennyi pénze és tapasztalata, hogy ezt megtegye. Ezekért az orikért indult útjára a javaslat, hogy az A ne a végállomást jelentse nekik.
Szóval szerintem van mit köszönnöd a klánnak. Egyszer próbáld meg egyfősben megcsinálni napi 20-22 távollal, és úgy, hogy 8k heki körül már igen kevés lesz az a 4 yard ami befér az oriba...
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
The Following 5 Users Say Thank You to Paliking For This Useful Post:
|
|
08-13-2010, 00:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Mar lassan 3 honapja csak vitaztok,hogy lenne jo
mar az elso nap Pool leirta amit 1 kicsit atirtok es mar jo is mindenkinek
ötlet az 1A fordulás könnyítéséhez:
1,- Top 50%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör
- 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint)
Vagy
2,- A fellépési hektár (általában 2.400) 3*-esének megléte + az 1000 kör
- 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint)
Vagy
3,ha van orszagod az 1A-ban
- 1A-s orszag Top 20%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör
-+ 2B-ben 2000 kör
Azt hiszem mindenkinek megoldhato barmelyik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|