|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

06-21-2007, 08:31
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Megnéztem a teljes krónikákat.. csoportonként 1 - 2 5ös sorozatütés van, átlagban tehát ez is 1.5nek mondható.
|
Remélem nem gondolod komolyan, hogy minden olyan ütés, ahol egynél több sereg ment ki, az csalás. Tény, hogy kell az embernek egy egészséges paranoia, de azért túlzásokba ne essünk.
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Ezért tartom még mindig, hogy alkalmasabb szabályok kellenének, melyek jobban tudják megelőzni a jkszt, és konzekvens retorzió.
|
Mint említettem: az, hogy esetlegesen változnak a szabályok (vagy nem), az jelen pillanatban senkit nem jogosít fel a szabályok megszegésére. Nem hiszem, hogy ezt nehéz megérteni, de úgy látom valamiért ez sokaknak nem megy most. Úgyhogy nem is erőltetem, csak ne lepődjön meg senki...
No és ez így zárszónak most már elég is lesz, nemcsak a tegnapi napra, hanem összességében.
Ne haragudjon meg senki, de ha az egyes áthelyezések körül ekkora "felháborodások" és problémázások vannak, akkor itt komoly morális probléma van a szabályok betartásának AKARÁSA körül, úgyhogy jelen álláspontom szerint a jövőben nem kívánok egyetlen áthelyezést sem kommentálni. Aki átkerül, átkerül. A szabályok azért vannak, hogy be legyenek tartva.
Tudom, vaskalapos vagyok. 
Last edited by Ati; 06-21-2007 at 08:33..
|

06-21-2007, 09:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ne haragudjon meg senki, de ha az egyes áthelyezések körül ekkora "felháborodások" és problémázások vannak, akkor itt komoly morális probléma van a szabályok betartásának AKARÁSA körül
|
Ezt jól látod de az a kérdés h kinek a részéről is van morális probléma? A többségnek azzal van baja h ha öket átraktad a másik 56-ot miért nem? Épp a múltkor mondtak az X ben érdekes dolgokat. Quod licet Iovi, non licet bovi? A szabály az mindenkire vonatkozik, de amikor csak pár emberre alkalmazzák akk az talán jogosan háborítja fel az embert, nem?
|

06-21-2007, 09:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ezt jól látod de az a kérdés h kinek a részéről is van morális probléma? A többségnek azzal van baja h ha öket átraktad a másik 56-ot miért nem? Épp a múltkor mondtak az X ben érdekes dolgokat. Quod licet Iovi, non licet bovi? A szabály az mindenkire vonatkozik, de amikor csak pár emberre alkalmazzák akk az talán jogosan háborítja fel az embert, nem?
|
Meglepően "érdekes" hozzáállás, hogy mindenki elfogadja a szabályokat, majd rengetegen felháborodnak, ha azokat alkalmazni merem.
Bevallom, hogy sok Hódítósban hatalmasat csalódtam tegnap este.
Nem gondoltam volna, hogy ennyien azt az oldalt képviselik -- különösen nyilvánosan --, hogy nehogy már a csalások szankcionálva legyenek.
Ez van. 
Last edited by Ati; 06-21-2007 at 09:49..
|

06-21-2007, 09:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ati!bérleted van a topikba??mert ha nincs ideje váltani egyet  D
|

06-21-2007, 09:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
Ati!bérleted van a topikba??mert ha nincs ideje váltani egyet  D
|
Újra és újra előhozza valaki azokat a témákat, amik mondjuk már le vannak írva, de inkább nem olvas vissza, mert az biztos valami szabály, és mint ilyen, nem tartjuk be.
Lassan betehetem időzítésre, mondjuk félóránként automatikusan megjelenjen, hogy "A szabályok betartása nem opcionális, hanem kötelező, ahogy azt regisztrációkor elfogadtad. Ha ezek után be van tartatva, akkor az nem hatalmas szemétség, amin fel kell háborodnod."
Last edited by Ati; 06-21-2007 at 09:54..
|

06-21-2007, 10:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Lassan betehetem időzítésre, mondjuk félóránként automatikusan megjelenjen, hogy "A szabályok betartása nem opcionális, hanem kötelező, ahogy azt regisztrációkor elfogadtad. Ha ezek után be van tartatva, akkor az nem hatalmas szemétség, amin fel kell háborodnod."
|
Ati azon van mindenki felháborodva, hogy nem egyenlőe mértékben vannak a szabályok betartva.. mondom nekem nem az áthelyezéssel van a gondom, mert aki "bűnözik" az menjen anarchba, ez így van rendjén.. de akkor mindenki egyenlő elbírálásban részesüljön.. én elfogadtam, hogy betartom a szabályokat, de más is elfogadta.. ha én csalok anarchban a helyem, de ha más csal az is menjen anarchba, ne csak én.. de ezt már annyian elmondták előttem és Te továbbra is azt fújod, hogy az a problémánk, hogy áttetted őket anarchba.. pedig nem ez a gond.. és ezt Te is tudod nagyon jól sztem.. 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

06-21-2007, 10:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Ati azon van mindenki felháborodva, hogy nem egyenlőe mértékben vannak a szabályok betartva.. mondom nekem nem az áthelyezéssel van a gondom, mert aki "bűnözik" az menjen anarchba, ez így van rendjén.. de akkor mindenki egyenlő elbírálásban részesüljön.. én elfogadtam, hogy betartom a szabályokat, de más is elfogadta.. ha én csalok anarchban a helyem, de ha más csal az is menjen anarchba, ne csak én.. de ezt már annyian elmondták előttem és Te továbbra is azt fújod, hogy az a problémánk, hogy áttetted őket anarchba.. pedig nem ez a gond.. és ezt Te is tudod nagyon jól sztem.. 
|
Deni... Ezentúl száguldjak nyugodtan 150-nel a városban, és ha a rendőr megállít, akkor háborodjak fel, hogy dehát Kis Pistike is száguldott, és nem lett semmi belőle? Ez ugye csak vicc?
|

06-21-2007, 10:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
ez a Kis Pistike nagyon veszélyes csávó lehet mindig őt hozod elő! 
|

06-21-2007, 10:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ez a Kis Pistike nagyon veszélyes csávó lehet mindig őt hozod elő! 
|
És még mindig nem történt vele semmi. Ez nyilván feljogosít arra, hogy gyilkoljak, raboljak, gyorshajtsak, adócsaljak, átverjek másokat, felrobbantsak pár épületet, mert miért ne, és úgy összességében azt tegyek, amit csak akarok.
Végülis Bin Ladent se kapták el, akkor ezek szerint repülőket eltéríteni, és felhőkarcolókba belevezetni őket is szabad?
Kicsit nonszensz ez a hozzáállás.
|

06-21-2007, 10:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Deni... Ezentúl száguldjak nyugodtan 150-nel a városban, és ha a rendőr megállít, akkor háborodjak fel, hogy dehát Kis Pistike is száguldott, és nem lett semmi belőle? Ez ugye csak vicc?
|
hogy ha a rendőrnek szólnak, hogy Kis Pistike is 150-nel száguld, akkor ne fordítsa el a fejét, hogy nem látja.. csak ennyi a kérés 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
|
|
Posting Rules
|