|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 07:30
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az elf nem tolvaj, az elf békés, tamagocsi faj. A haladáshoz szükséges javakat változatlanul össze tudod szedni, ilyen téren nincsen változás, ha tolvaj fajt szeretnél, az elf nem a megfelelő választás.
|
Ati 
Puszi a hasadra 
igazán kellemes és tök nagyonbrávó lett ettől a mái napom  Ati 
Eccerűen nagyon teccik
eeeezigen    
jihhá... 
|

05-08-2007, 07:41
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Aliana
persze mindennel lehet játszani,ha ráérzel az előnyeire és kitapasztalod mire is jó.
Én is kipróbáltam sok fajt,mindegyiknek van rossz oldala,de általában egy és nem kettő...
|
Próbálj meg orkkal tolist vagy varist játszani.
+1%-kal csökken a készültsége, és nem csak ártó variknál.
Vagy ajánlom még a törpét is tolisnak vagy varisnak.
Itt jegyezném meg, hogy egyáltalán nem szeretem az orkokat, csak a félelefeket. 
|

05-08-2007, 07:44
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én ezek után sem fogom lecserélni az elfemet, ártózni ritkán szoktam, a térkapunyitás meg? Jól kell célpontot választani. Ha mégsem sikerül, akkor várok 1 kört, és nem egyszerre akarok 5 térkaput nyitni.
Nekem ezek a változások nem jelentenek sokat. Csak az a baj, én nem vagyok elég nagy és tapasztalt játékos, és nem látom át a stratégiákat...
|

05-08-2007, 07:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Az ártózásos módosítás annyira nem vészes. De eddig ha egy vari elkezdte gyilkolni a tolijait, elf is tudta gyilkolni a varijait, igaz kisebb hatásfokkal óriásoknál, de arra épp elég volt h elkezdődjenek az üzi váltások, h ez egyikőtöknek se jó De most mi lesz? Kezdődik a toli gyilkolás 100-200assával, meg a vari gyilkolás 10essével. ez azért vicc... nem?
|

05-08-2007, 08:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Szerintem az elf nem volt eleve tamagoccsi faj, de egy lépést ismét tettünk a felé. Lássunk tisztán: az alsó szinteken tekercsek nélkül nehéz játszani - ezért játszható kevésbé ki az ork, hulla, törpe. Az elf katonai támadásban az ork, óriás, gnóm alatt van, a törpivel hasonló szinten - védekezésben viszont jobb. Racionális játékos kihasználja a faji előnyt, és nem erőlteti a maluszos dolgokat. Hasonló a helyzet variban. A faji vari részleges védelmet nyújt, tehát varázslóban erősíteni már relatíve nem hoz annyi pluszt, mint más fajnál (a ne lássanak be már kipipálva). Tehát marad a toli. Ami szükséges is, hiszen a gnómmal, óriással, ellentétben csak tolival tudja a tekit védeni, és a fél-elfeket valahogy távol kell tartani. Tehát kialakult a múltban az elfnek egy ésszerű felépítése, amiben - kényszerből, lehetőségből - a tolik kerültek túlsúlyba, de varit is kellett tartani jócskán, és a katonát sem lehetett hanyagolni. Ott van még a termelési szektor, ami az önellátást segíti az elfnél, jövedelmet nem igazán hoz alsó szinteken (összehasonlítva a katona és a nyers árakkal, a gabona nem drága).
A "tamagoccsis" beszólásokra meg annyit érdemes megjegyezni, hogy ez nem faj, hanem játékos függő. Nyilván van olyan faj, ami jobban megfelel a passzív játéknak. De a passzív játékosok között is kevés az olyan, aki elfogadja a teljes bénultságot. Ugyanis van olyan játékos, aki elhiszi, hogy napi 2-3 belépéssel is életben lehet tartani egy országot, és még játszani is lehet - és ehhez jópáran az elfet találták alkalmasnak, mint lassabban feltörhető fajt.
Ha az elfet életben lehet tartani, de játszani nem lehet vele, ezek a játékosok átállnak majd másra, és több lesz a bunker gnóm és óriás. És őket sem lesz könnyű feltörni. És ők is fognak tudni ártani, még ha az íjászok nem is mozdulnak ki.
OFF A változás másodlagos célja az volt, hogy minél többen használjuk a fórumot  ON
|

05-08-2007, 08:45
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
vezessünk be jó sok változtatás az 1/A kedvéért, ne gonduljuk azzal hogy más szintek is vannak.
Lehet el kellene törölni minden fajt.Nem kellenek érdkességek, legyen mindenki óriás erre a fajra van kiélezve a játék amit az Aban tanyafreeként felválthat az ork.
Nincs elf orim, de nem is lesz ahogy elnézem. Méghogy egy tamagocsi faj... az ork is az lenne csak pár jószándéku változtatás kell.
Ati az elmúlt évben volt olyan változtatás ami erősített bármit is? mert mintha nekem csak csökkentsük,nehezítsük,ne forduljon gyorsan ne fedez6zenek dolgok jutnak az eszembe.
valahogy az olyan dolgok mint a pl hulla életképtelensége stb elkerülte a változtatást. Lehet ő ugy lesz erősítve, hogy a hadis fajokon kívül mellé gyengítünk mindeki mást? ah,... értem
Last edited by Everlasting; 05-08-2007 at 08:49..
|

05-08-2007, 09:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
offoff
Quote:
Originally Posted by Hóhér
ez má nagyon off
de látom az 1000 ért hajtasz
pár ész érv, és offolva a topic
hopp meg is van 
|
Nocsak... ezt ugye viccnek szántad?
Ami azt illeti, lehet hogy mi ugyanazt ismételgetjük az elejétől fogva, de a te hsz-idet is össze lehetne foglalni néhány tőmondatban.
|

05-08-2007, 09:23
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
milyen a többi faj is????
nézzük a hadisokat. az óriásnak, a gnómnak, és az orknak is ugyancsak 9 %-kal megy le a készülije egy tk nyitással...igazad van. tényleg én tévedtem.
ne nevettess már.
|
ki mondta hogy nyiss tk-t?
az óriás elhiheted nekem 1x sem nyit tk-t, még is végig viszi hadizva a szinteket...
talán több tapasztalattal a hátad mögött nem nevetgélnél azon, amit a másik ír, hanem meg is értenéd...
amikor az ork támad téged, és olyan kiélezetten megy , hogy csak 3x ra teszi fel a vérszomjat, mennyi készije marad?
inkább játszatok, mert unalmas a sok hozzá nem értő beírás.
|

05-08-2007, 09:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nocsak... ezt ugye viccnek szántad?
Ami azt illeti, lehet hogy mi ugyanazt ismételgetjük az elejétől fogva, de a te hsz-idet is össze lehetne foglalni néhány tőmondatban.
|
TALÁN MERT A SOK BUTA ÉRTELMETLEN BEÍRÁSRA UGYAN AZ A VÁLASZ !!!!

|

05-08-2007, 09:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hóhér minden tiszteletem a tied azért mert ott tartasz, ahol, de ez egy orbitális baromság. Pontosan bebunkerozódott az elf és annak lett nehezítve aki játszik vele aktívan.
|
és ez neked gond ?
a többi faj könnyű ??

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|