|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

06-29-2006, 02:17
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Hát ezeket én is számításba vette, de szerintem az elftől szarintem jobban tartanak. Főleg, ha nem tudják, h miből mennyi van. Jó, jó tudom vannak erre módszerek, de az nem mindig biztos. Én mondjuk mindenképp MF-ként akarok nyomulni. Ha meg rámszállnak legalább kiderül, h sikerült-e jól összerakni az orit. 
|
Ha mf elf vagy, leginkább a seregen tudsz spórolni. mf-nek az se nagy gáz, ha földet visznek tőle, mert nem kell lépést tartson senkivel, ráadásul varikkal és tolikkal a támadót szépen tudja irtogatni 5-6 körről. Tolin semmiképp ne spórolj, mert ha a környék össze tolisa téged fog tekizni, az nem kellemes élmény... Varin szintén nem célszerű, mert akkor meg könynedén lenyomják a készülidet, és megintcsak ott vagy, hogy viszik a tekit, az pedig minden téren hazavág...
|

06-29-2006, 05:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Ha csak 5körökre lopdosol az mf-eddel és nincs nálad semmi nagy cucc(2milliárd kp,400k teki)akkor nagy esély van végig tudsz érni ha 2körökre erösebbek ellen akkor nem fog sikerülni az csak szövivel megy  DE embert belehet védeni 2 dologból 100%-osan jó a harmadikból harmat gyenge de kit érdekel? 
|

06-29-2006, 09:44
|
 |
Member
|
|
|
|
engem nem érdekel hogy gyenge hadiból. leverem két sereggel földre és nem kell ártózni már a tolijait hogy ne férjen be 
|

06-29-2006, 11:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha mf elf vagy, leginkább a seregen tudsz spórolni. mf-nek az se nagy gáz, ha földet visznek tőle, mert nem kell lépést tartson senkivel,
|
Hát ez így pont nem igaz... 
Egy elfnek nem a seregén kell sprórolni... 13% barakk + 13% torony kell bele mindenképpen és azt már egy szövi is elég neccesen üti be... az mf elf-nek könyvtáron, bányákon és raktáron kell nagyon spórolnia... sőt, még akár minimálisan a tanyán is spórolhat (lehet ugyibár éheztetőst is csinálni belőle, csak akkor elveszted az egyik faji előnyt, a sok kajatermelést)...
És születnek emberek.
|

06-29-2006, 13:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
13%torony+13%barak az 400 hekin 52barak+52 torony  azt már ténleg 1 szövi 200hekin bevágná:PBár ha több a barak+torony ugyse sokkal jobb vari+toliban nyekk hiába számolgatunk ugyse lesz legyözhetetlen ori:P
|

06-29-2006, 13:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
13%torony+13%barak az 400 hekin 52barak+52 torony:)azt már ténleg 1 szövi 200hekin bevágná:PBár ha több a barak+torony ugyse sokkal jobb vari+toliban nyekk hiába számolgatunk ugyse lesz legyözhetetlen ori:P
|
azért 13% nem olyan rossz.. teljesen oké lehet úgy is az ori.. mondjuk nem is sok, az tény:D
|

06-29-2006, 13:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
azért 13% nem olyan rossz.. teljesen oké lehet úgy is az ori.. mondjuk nem is sok, az tény 
|
Kb. 10k ló veri be. Azért ez nem rossz. Én nem sok olyan orit láttam, ahol 10k ló lett volna. Ööö...valójában még egyet se láttam  (Persze csak ha 400 hekiről van szó)
Last edited by DearCody; 06-29-2006 at 13:39..
|

06-29-2006, 13:44
|
 |
Member
|
|
|
|
|

06-29-2006, 13:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by DearCody
Kb. 10k ló veri be. Azért ez nem rossz. Én nem sok olyan orit láttam, ahol 10k ló lett volna. Ööö...valójában még egyet se láttam :D (Persze csak ha 400 hekiről van szó)
|
45% barakk-lovas óriásnak pont van annyi, ami azért nem egy nagy cucc.. szövivel meg pláne nem.. de nem mondom hogy rossz az a 13%, elvégre nem látják, hogy mennyi van:D
|

06-29-2006, 13:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
|
Nem mondtam, h győzhetetlen csak azt, h erős. Azért full elites gnóm hadi szövi nem olyan sok van. Meg SZVSZ úgy kell csinálni, h ne legyen miért rádszállniuk. Például miért lopnának, ha nincs pénzed, mert kint van tekiben a piacon? Bányád úgy sincs, raktárad csak kevés, de abba is csak kaja kell. Miért lopjanak? H legyen több hírnevük? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|