|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-08-2007, 00:22
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Hogy támadásban kevésbé villogjon,vegyenek el tőle tábornokot...de ne a kontra lehetőségét ...
|
számomra a kontra nem azt jelenti hogyha megdobnak kővel akkor megnyomok egy gombot és felgyújtom lángszoróval... a kontra számomra a sereggel szemben sereg... és ez most is adott...

05-08-2007, 00:22
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Hogy támadásban kevésbé villogjon,vegyenek el tőle tábornokot...de ne a kontra lehetőségét ...
|
miért nincs kontra lehetősége??
magyarázd már meg !
csak ide dobáltok ilyen légből kapott dolgokat.
|

05-08-2007, 00:25
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Be!
Az egyetlen, ami marhára zavar, hogy az eddigi változásokról volt vita, megbeszélés, azokután is Ati egymaga döntött, szíbve joga, de itt semmi, rá se lehetett készülni. Én valószínüleg falfedeztem és bevédtem volna magam a 30%ban, és vártam volna a szintlépést, de ezt mostmár cseszhetem.
|
A rákészülés nekem is hiányzott nagyon
Mostanában akartunk egy háborút és én a szövi elf tagjaként tolis voltam..(vagyok),de most mit tegyek?
áááááá 
|

05-08-2007, 00:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Mostanában akartunk egy háborút és én a szövi elf tagjaként tolis voltam..(vagyok),de most mit tegyek?
áááááá 
|
Olvasd el fentebb: szükség esetén válts át lóra, és támogasd a támadásokat  Amúgyis milyen gondolat, elfként tolisnak lenni...
|

05-08-2007, 00:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Már bocs, de neked az 1/A-n kívül hol kerül horribilis pénzekbe, hogy egy elfet kinyírj?
És nekem valahogy nem tűnt fel, hoyg eddig "igazságtalan" lett volna a helyzet, kb. úgy írsz, mintha eddig az elf lett volna a Hódító domináns faja.
És azért ne legyen már kőbe vésve, hogy varázsló csak óriással lehetek, tolvaj meg csak félelffel (netán emberrel)... Pl. nekem tetszett, hogy (szégyen-gyalázat) kvázi varázslóként is folyamatosan magas volt a morálom, annak ellenére, hogy nem hadivari voltam, rendszeres kitámadásokkal.
|
nyersanyag függő
pl B ben
amikor 10k a nyersi, de legyen csak átlag 4k
és mf vagy 10 % vari 50 % hadi ilyesmi...
- számold ki 2000 hekin mennyibe kerül rá épülnöd ,hogy beverd az elfet
- számold ki mennyi sereget kell bevenned hozzá
azzal nem is tudsz számolni, mekkora veszélynek vagy kitéve, hogy tök full üres vagy, és dezertáltatnod is kell..
- számold ki, hogy vissza is kell építened, mert a tanya free orival éhen halsz.
komolyan mint ha olyanoknak magyaráznék , akiknek gőze sincs az egészhez.
pedig biztos vagyok benne hogy nem így van , de miért nem ész érvekkel jöttök?
|

05-08-2007, 00:30
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
miért nincs kontra lehetősége??
magyarázd már meg !
csak ide dobáltok ilyen légből kapott dolgokat.
|
Igazad van..tud kontrázni,csak ha varizik,lemegy a készülije,tolival eredménytelen,megpróbálni sem érdemes...alsóbb szinteken pedig lámán kívül nemigen találsz sereges elfeket...
Ha esetleg csak véd,akkor egy kigyúrt vari leszedi a készülijét,a közepes toli bemegy hozzá,legyilok a varikat,gyújt a házakat...aztán már varival Ő is befér,mehet a rengetés,készülilevétel...ekkor már az eszement ork hadi is bemegy hozzá igen kevés varival... és hogy vág vissza az elf? Fedez talán? Vagy szabira megy? Netán lép a csopi közepéről? Vagy fajt vált,átépül és elraktározza magában az 'elfes' élményeit,eldöntve,hogy soha többet...
|

05-08-2007, 00:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
áááááá 
|
van lehetőséged...
mivel sok készibe van a tk nyitás, nyitass egy szöviddel kaput.
éplistákkal, távollévő sereg nézéssel segíted a szövid továbbra is.
nincs semmi változás itt.
mivel elf vagy, nem igen látnak be, gyúrjál barakkokra, segítsd a támadást, de főleg a védekezést, és csapjátok agyon őket
sok sikert
off
a cinizmus nem ad jó tanácsot
|

05-08-2007, 00:33
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na jó, késő van már, és tényleg egy helyben toporgunk, úgyhogy én elköszönök, mindenkinek jó éjt.
Zárásul annyit, hogy ha így marad az elf, én biztosan váltok, vagy újrázással, vagy szintlépéssel (bízom benne, hoyg eljutok ez utóbbiig).
És remélem, hogy az egész csak a változtatások utáni szokásos hisztéria, és végül ki fog derülni, hogy semmi "végzetes" nem történt. De ehhez még el kell telnie néhány hétnek.
|

05-08-2007, 00:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Igazad van..tud kontrázni,csak ha varizik,lemegy a készülije,tolival eredménytelen,megpróbálni sem érdemes...alsóbb szinteken pedig lámán kívül nemigen találsz sereges elfeket...
Ha esetleg csak véd,akkor egy kigyúrt vari leszedi a készülijét,a közepes toli bemegy hozzá,legyilok a varikat,gyújt a házakat...aztán már varival Ő is befér,mehet a rengetés,készülilevétel...ekkor már az eszement ork hadi is bemegy hozzá igen kevés varival... és hogy vág vissza az elf? Fedez talán? Vagy szabira megy? Netán lép a csopi közepéről? Vagy fajt vált,átépül és elraktározza magában az 'elfes' élményeit,eldöntve,hogy soha többet...
|
ezt bármelyik fajjal megcsinálja egy szövi ezt nem értitek meg.
az elf miért legyen kivétel?????
mellesleg egy ilyen felállású szövinek, igen sokáig kell bántania az elfet, hogy az ork szöviben beverje.
a varis ártózza, a tolis lelopja...
az orknak nem elég a 2 hadi oriból induló sereg.
Last edited by Hóhér; 05-08-2007 at 00:39..
|

05-08-2007, 00:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Na jó, késő van már, és tényleg egy helyben toporgunk, úgyhogy én elköszönök, mindenkinek jó éjt.
Zárásul annyit, hogy ha így marad az elf, én biztosan váltok, vagy újrázással, vagy szintlépéssel (bízom benne, hoyg eljutok ez utóbbiig).
És remélem, hogy az egész csak a változtatások utáni szokásos hisztéria, és végül ki fog derülni, hogy semmi "végzetes" nem történt. De ehhez még el kell telnie néhány hétnek.
|
és akkor majd egyetértetek, amikor rá jöttök hogy semmi végzetes nem történt??

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|