Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-03-2006, 11:36
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-03-2006, 11:38
Cassandra Cassandra is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.

Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.
Hmmm... lehet én írtam le hülyén ezt, de a legeleje óta ezt szajkózom...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:40
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:42
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.

Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.
És visszatértünk a topic elejére
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen!

Ez az egész kérdés túl van demokratizálva!
1 orid van?-> neked ezt kell vállalnod (csinálhatsz másikat és akkor talán könnyebb)
több orid van? -> egész nap többször annyit kell a H-val foglalkoznod (törölj egyet akkor talán könnyebb)

Last edited by monro; 12-03-2006 at 11:45..
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:44
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
És visszatértünk a topic elejére
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen!
A több országos is lejöhet A-ból és felvihet oda másik országot...
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:45
Member

Quote:
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..
Én meg támogatom. A javaslatom is leírtam, az előző írásomban ujfent leírtam hogy 1 szint 1A-t 4 másik szintre cserélni nagy ár. Ennél többet hiába írok ki, ugyan azt szajkóznám amit eddig, de hát mind ugyan ezt tesszük
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:48
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
A több országos is lejöhet A-ból és felvihet oda másik országot...
És akkor nem szív? Akkor is meg kell csinálnia az 1A-ban is a következő orijával ugyanazt.
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:49
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:53
Member

Quote:
Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..
Jó, Deni, de legalább a lehetősége adott. És még mindig ott van hogy lehet vozóbbá tenin az A-t.
Ez most nekem olyan mint a szegény ember aki a legkisebb királylányt akarja elvenni, de amig a legidősebb nem kelt el addig nem teheti :-D:-D
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 11:57
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
És akkor nem szív? Akkor is meg kell csinálnia az 1A-ban is a következő orijával ugyanazt.
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét.

No, szal, akkor kérdezek:
dolgozok napi 9-10, hol 11 órában, van két országom magyarban, kettő angolban, nem tervezem, hogy többet regisztrálok, mert sok értelme nincs, hogy a HT-lássa el őket.
Hogy tudok én kibújni a teljesítés alol, lemondok személyiségről? Azt a B-ből forduló is megteheti, ha A-ban nem tudja, akarja teljesíteni a B-s ori szintjét.
Aki meg a top1-be törekszik annak miért baj, hogy a B-s ország szintjét kell megütnie, hisz úgyis ez a célja, ha nem több...
Nem vagyok könnyítések ellen, csak mindenkinek ugyanazoknak a követelményeknek kelljen eleget tenni.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules