|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-03-2006, 11:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.
|
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.
|

12-03-2006, 11:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.
Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.
|
Hmmm... lehet én írtam le hülyén ezt, de a legeleje óta ezt szajkózom...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-03-2006, 11:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.
|
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-03-2006, 11:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.
Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.
|
És visszatértünk a topic elejére 
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen!
Ez az egész kérdés túl van demokratizálva!
1 orid van?-> neked ezt kell vállalnod (csinálhatsz másikat és akkor talán könnyebb)
több orid van? -> egész nap többször annyit kell a H-val foglalkoznod (törölj egyet akkor talán könnyebb)
Last edited by monro; 12-03-2006 at 11:45..
|

12-03-2006, 11:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
És visszatértünk a topic elejére 
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen!
|
A több országos is lejöhet A-ból és felvihet oda másik országot...
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-03-2006, 11:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..
|
Én meg támogatom. A javaslatom is leírtam, az előző írásomban ujfent leírtam hogy 1 szint 1A-t 4 másik szintre cserélni nagy ár. Ennél többet hiába írok ki, ugyan azt szajkóznám amit eddig, de hát mind ugyan ezt tesszük
|

12-03-2006, 11:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
A több országos is lejöhet A-ból és felvihet oda másik országot...
|
És akkor nem szív? Akkor is meg kell csinálnia az 1A-ban is a következő orijával ugyanazt.
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét.
|

12-03-2006, 11:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-03-2006, 11:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..
|
Jó, Deni, de legalább a lehetősége adott. És még mindig ott van hogy lehet vozóbbá tenin az A-t.
Ez most nekem olyan mint a szegény ember aki a legkisebb királylányt akarja elvenni, de amig a legidősebb nem kelt el addig nem teheti :-D:-D
|

12-03-2006, 11:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
És akkor nem szív? Akkor is meg kell csinálnia az 1A-ban is a következő orijával ugyanazt.
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét.
|
No, szal, akkor kérdezek:
dolgozok napi 9-10, hol 11 órában, van két országom magyarban, kettő angolban, nem tervezem, hogy többet regisztrálok, mert sok értelme nincs, hogy a HT-lássa el őket.
Hogy tudok én kibújni a teljesítés alol, lemondok személyiségről? Azt a B-ből forduló is megteheti, ha A-ban nem tudja, akarja teljesíteni a B-s ori szintjét.
Aki meg a top1-be törekszik annak miért baj, hogy a B-s ország szintjét kell megütnie, hisz úgyis ez a célja, ha nem több...
Nem vagyok könnyítések ellen, csak mindenkinek ugyanazoknak a követelményeknek kelljen eleget tenni.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|