|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
03-09-2008, 16:35
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rebellis
Imádom ahogy szeretitek egymást:-)
|
na ja
folklórműsor
03-09-2008, 19:21
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Melyiküknek szurkolsz?
03-09-2008, 19:37
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Melyiküknek szurkolsz?
|
Ez nagyon provokatív kérdés lenne ha szurkolni kellene jelen esetben:-)
Itt nem kell szurkolni, mert nincs tétje és célja,ami valamelyik fél győzelemmel végződne.
Csak simán nők óckodása egymással akik még ráadásul kedvelik is egymást:-)
Last edited by Rebellis; 03-09-2008 at 19:44..
|
03-09-2008, 19:44
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Teljesen szetoffoljatok itt a topicot, amikor a Gyulat kene gyozkodni, sot segiteni neki szervezni, ha akarjatok...
En csak a koltseges reszet nem ertem. Nem osszedobtuk a lovet? Vagy miert koltseges?
03-09-2008, 20:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Teljesen szetoffoljatok itt a topicot, amikor a Gyulat kene gyozkodni, sot segiteni neki szervezni, ha akarjatok...
En csak a koltseges reszet nem ertem. Nem osszedobtuk a lovet? Vagy miert koltseges?
|
Mit nem értesz Remy? Más költségeink is lesznek, és lehet erre most ebben az évben nem jut. És mivel egyelőre nem látjuk teljesen az anyagi vonzatait a jövőnek, így nem mennénk bele most egy ilyen dologba. Ha valaki megszervezi, akkor szerintem jelentkezünk lehetségesre, de akkor sem biztosra. Úgy nem szervez szerintem Gyulus sem, hogy az sem biztos ott lesz-e, vagy sem. Ha tuti lenne, meg tudnánk szervezni, nem probléma, sokan segítenének szerintem.
És nem hinném, hogy olyan nagy offolás lenne, jó lenne, ha erről a szóról végre leszállnának az emberek..
Last edited by Zsáni; 03-09-2008 at 20:23..
|
03-09-2008, 20:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Mit nem értesz Remy? Más költségeink is lesznek, és lehet erre most ebben az évben nem jut. És mivel egyelőre nem látjuk teljesen az anyagi vonzatait a jövőnek, így nem mennénk bele most egy ilyen dologba. Ha valaki megszervezi, akkor szerintem jelentkezünk lehetségesre, de akkor sem biztosra. Úgy nem szervez szerintem Gyulus sem, hogy az sem biztos ott lesz-e, vagy sem. Ha tuti lenne, meg tudnánk szervezni, nem probléma, sokan segítenének szerintem.
És nem hinném, hogy olyan nagy offolás lenne, jó lenne, ha erről a szóról végre leszállnának az emberek..
|
Hat akkor kifejtem
Ha mindenki fizeti a sajat szallasat, a kajat, piat pedig osszedobjuk, akkor mi a szervezes plussz koltsege? Ezt nem ertem, na. Mert az ugy tenyleg nem jo, ha a szervezonek sajat penzen kene fedezni barmit is masoknak...
Az mar teljesen ertheto, hogy nem biztos hogy sajat reszre futja ra a penz, de akkor meg azt mondja...
Az offrol: ha egy topicban folyamatosan nem arrol van szo, amirol szol, es ez nem erdekel, igenis offolasnak minositem, es max ignoralom...
Pl egy autos topicban nem szeretnek csokitortakrol olvasni, folyamatosan...
03-09-2008, 20:32
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hat akkor kifejtem
Ha mindenki fizeti a sajat szallasat, a kajat, piat pedig osszedobjuk, akkor mi a szervezes plussz koltsege? Ezt nem ertem, na. Mert az ugy tenyleg nem jo, ha a szervezonek sajat penzen kene fedezni barmit is masoknak...
Az mar teljesen ertheto, hogy nem biztos hogy sajat reszre futja ra a penz, de akkor meg azt mondja...
Az offrol: ha egy topicban folyamatosan nem arrol van szo, amirol szol, es ez nem erdekel, igenis offolasnak minositem, es max ignoralom...
Pl egy autos topicban nem szeretnek csokitortakrol olvasni, folyamatosan...
|
előszöris, senki nem mondta, hogy a szervezés költségeiről van szó legalábbis én nem azt értettem ki belőle
másodszor ha valamilyen hozzászólás, vagy hozzászólások téged nem érdekelnek, az még nem off
tessék szépen átfutni rajta és nem törődni vele
és mivel én inkább tisztában vagyok vele, hogy mennyi minden kerül mostanság nekünk pénzbe, ÉN biztos nem fogom buzdítani a szervezésre
szervezze meg valaki más most kivételesen, nem kell Gyulust győzködni
inkább arról beszélgessetek, ki akarja megcsinálni
03-10-2008, 14:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
|
hja,olyan akit sárkánnyal kell égetni
mondom helye,az azé nekem is van
03-10-2008, 14:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
rágalom, én nem is
03-10-2008, 14:48
|
|
Member
|
|
|
|
szóval,mi lenne,ha valaki elkezdene szervezkedni. én biztos nem,mert ugye nem vok olyan okos,blabla :P
és különben is a Dzséni nem lesz ott,szal minek szervezzem,akkor ugysincs kit szekálni:P
aztán meg a szervezésből kifolyólag szekálódunk Dzsénivel,legalább is gondolatban ott vagyok
|
|
Posting Rules
|