Quote:
Originally Posted by Milán™
Te a HÓDÍTÓ nevű játékkal játszasz? 
Szted ha lebontanád az össszes házat akkor mi lenne?Nem lenne népességed.És szteed mi üzemelteti az épületeket?Hát a népesség.És mi lenne ha nem lenne népesség?Nem üzemelne semmilyen épület.És ha nem üzemel semmilyen épület akkor abból az következik le hogy még a barakok se üzemelnek.És ha nem üzemelnek akkor mi van?Elmennek a katonák.
ennyi
annyi még hogy az üres hekin is lakik 8ember de ha pl. 300hekin vagy az is 2400ember annyival meg nem sokat érsz
|
Nézd komám.
Volt egy ilyen sor is:
"És ha lehet akkor ne a kérdés milyenségét firtassátok, csak adjatok 1 választ."
Na ezt pont azért írtam oda, hogy egy okostojás se legyen túlontúl lekezelő.
Erre jössz te és kioktatsz.
Igen a Hódító nevű játékot játszom.
És természetesen tisztában vagyok a játék alapvatő szabályaival.
Viszont a "Se tanyám, se bányám se semmim nincs." sor mutatja, hogy csak a barakok működésére kérdeztem rá.
((("És mi lenne, és mi lenne és mi lenne"

)))
DE!
Mivel 3 hete játszok, (és tuti, hogy te még csak tíz helyet sem léptél ennyi idő alatt előre) de már letelt a top30-as időm és már csak a kötelező ezer körből kell 388. Lassan szintet kellene lépnem.
Ismét DE!
A szövetségeseim eléggé le vannak maradva, és én meg akarom őket várni.
Mivel elcsesztem a fajválasztást és most hulla vagyok, ezért kihasználom a faji sajátosságokból adódó lehetőséget.
Kizárólag a barakkokat akartam megtartani, meg, HA SZÜKSÉGES, akkor a házakat.
Azért tettem fel a kérdést, mert még nem volt emberhiányom ami gátolta volna a működést.
Csak, gondoltam lehet, hogy a barakkokat nem az emberek működtetik hanem a bakák.
Így lenne valószerű. (voltál katona? mindegy, nem is fontos)
Sejtettem, hogy a válasz nem, de titkon reméltem az ellenkezőjét.
Ha ez téged zavar akkor miért nem boldogítasz mást?