|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
05-16-2011, 08:19
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm, na most akkor utolsó rész, vagy nem utolsó rész? A SyFy azt írja, hogy SEASON Finale, nem azt, hogy SERIES Finale...
???
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
(rövid)
Egér a sajton... (#3744)
|
The Following User Says Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
|
|
06-01-2011, 19:59
|
|
Member
|
|
|
|
Ledaráltam az SGU második évadát, és egyáltalán nem értem a fanyalgókat. Az egyik legjobb SG évad volt az eddigi (a remény hal meg utoljára...) 17 közül. Tökéletes történetvezetés, gyakorlatilag filler epizód nélkül, tele friss ötletekkel. Nem is értem, hogy a SyFy miért véreztette ki. Ha nem kell nekik, adják el...
Szerk.: Redemption-t a népnek!
|
|
06-01-2011, 20:06
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
|
Ez mijez?
|
06-01-2011, 21:09
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ez mijez?
|
Magyar rajongói CGI SG film. Bár nem tudom, hogy foglalkoznak-e még vele. Tessék szépen átböngészni az oldalt.
06-03-2011, 19:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ledaráltam az SGU második évadát, és egyáltalán nem értem a fanyalgókat. Az egyik legjobb SG évad volt az eddigi (a remény hal meg utoljára...) 17 közül. Tökéletes történetvezetés, gyakorlatilag filler epizód nélkül, tele friss ötletekkel. Nem is értem, hogy a SyFy miért véreztette ki. Ha nem kell nekik, adják el...
|
esetleg azért fanyalogtak a hazai és külföldi SG fanok, mert kb 24 rész kelett ahhoz hogy valami értelmeset kihozzanak az egyébként kiváló alapötletböl ???? A mai világban amikor olyan sorozatokat kaszáltak el mint a Firefly ami valljuk be őszintén kb 3-szor jobb volt mint az SG-U és KB 60% kal kevesebb pénzböl készült mégis 13 rész után kivéreztették..Itt meg az elsö évad elején induló majdnem 2 millás nézöszám a második évad elejére jó ha elérte az 1,1 milliót természetes hogy úgy kivágták mint a taknyot....Nem beszélve arról, hogy a SYFY próbálta neki megtalálni azt az idősávot ahol a legtöbben nézik, de csak nem jött össze....lehet szeretni az SG-U-t és lehet utálni de nem sokan vannak/ kivéve az itteni fanokat / akik örömkönnyeket hullatnának ha újra indulna ez a SG szerencsétlenség....
Sajnos ennek az egész baklövésnek az lett a folyománya hogy a SYFY megvonta a támogatást a többi SG projektöl is így törölték a tervezett ATLANTIS filmeket is sajnos..Ami szerintem sokkal rosszabb hír mint az hogy ez a szerencsétlenséget elkaszálták...
|
06-03-2011, 19:39
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
esetleg azért fanyalogtak a hazai és külföldi SG fanok, mert kb 24 rész kelett ahhoz hogy valami értelmeset kihozzanak az egyébként kiváló alapötletböl ???? A mai világban amikor olyan sorozatokat kaszáltak el mint a Firefly ami valljuk be őszintén kb 3-szor jobb volt mint az SG-U és KB 60% kal kevesebb pénzböl készült mégis 13 rész után kivéreztették..Itt meg az elsö évad elején induló majdnem 2 millás nézöszám a második évad elejére jó ha elérte az 1,1 milliót természetes hogy úgy kivágták mint a taknyot....Nem beszélve arról, hogy a SYFY próbálta neki megtalálni azt az idősávot ahol a legtöbben nézik, de csak nem jött össze....lehet szeretni az SG-U-t és lehet utálni de nem sokan vannak/ kivéve az itteni fanokat / akik örömkönnyeket hullatnának ha újra indulna ez a SG szerencsétlenség....
Sajnos ennek az egész baklövésnek az lett a folyománya hogy a SYFY megvonta a támogatást a többi SG projektöl is így törölték a tervezett ATLANTIS filmeket is sajnos..Ami szerintem sokkal rosszabb hír mint az hogy ez a szerencsétlenséget elkaszálták...
|
Néhány gondolat:
-A Firefly-t sem a nézettség miatt kaszálták. Azt a FOX fejesei annyira utálták valamiért.
-A SyFy nem azért pakolta át az SGU-t hétfő estére, hogy legyen nézettsége, hanem azért hogy ne legyen. Kint ilyenkor mennek a legnézettebb sorik. Így könnyebb magyarázni a kaszát...
-Több oldalon láttam szavazást arról, hogy ha folytatódna valamelyik SG, akkor melyik legyen az. Általában SGU-SG1-SGA sorrend született.
-A tervezett SG1 és Atlantis filmeket az MGM csődközeli helyzete és a DVD piac jelentős szűkülése miatt törölték.
-És ami a lényeg: a TV sorozatokban egyre többen látnak fantáziát, óriási a konkurenciaharc. (Pl. Spielberg eddig laza 20 millió dollárt ölt bele a Terra Nova pilotjába, de még mindig nincs vele megelégedve...). Lassan már nem a nézettségért kell küzdeni, hanem az adásba kerülésért.
|
|
06-03-2011, 19:52
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Lassan már nem a nézettségért kell küzdeni, hanem az adásba kerülésért.
|
... amin tök jól segítene az az elképzelés, hogy (csak) neten lehessen nézni a sorozatok egyes részeit, nyilván fizetős formában. Úgytudom, hogy a Firefly esetében gondolkoznak egy ilyen próbán erősen.
Ha azt a 200 forintot mindenki kifizetné epizódonként, akkor szerintem ennek olyan jövője lehetne, ami a mostani tv-t teljesen átalakítaná.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
06-04-2011, 21:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... amin tök jól segítene az az elképzelés, hogy (csak) neten lehessen nézni a sorozatok egyes részeit, nyilván fizetős formában. Úgytudom, hogy a Firefly esetében gondolkoznak egy ilyen próbán erősen.
Ha azt a 200 forintot mindenki kifizetné epizódonként, akkor szerintem ennek olyan jövője lehetne, ami a mostani tv-t teljesen átalakítaná.
|
Érdekes elképzelés.
Egy sci-fi esetében ez olyan 1millió fizetős nézőt jelenthet, hogy megérje.
Ami szerintem olyan magas szám, hogy szerintem ennyi nem jönne össze. Úgyhogy nem csodálom, hogy nem mernek belevágni.
Persze, ha van a rész közben reklám, akkor nem kell ennyi, csak a reklámokért nem nagyon szeretnek fizetni az emberek
|
06-04-2011, 21:56
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Érdekes elképzelés.
Ami szerintem olyan magas szám, hogy szerintem ennyi nem jönne össze. Úgyhogy nem csodálom, hogy nem mernek belevágni.
Persze, ha van a rész közben reklám, akkor nem kell ennyi, csak a reklámokért nem nagyon szeretnek fizetni az emberek
|
1 millió fizetős néző az nem sok, ha belegondolsz, hogy sok százmillió fős a potenciális fizetőképes kereslet. Egy profi stúdió profi szervezéssel simán el kell, hogy érje.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
06-05-2011, 01:27
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Érdekes elképzelés.
|
indulj ki abból, hogy a potenciális "előfizetők" száma többszörösére nő, ugye innentől már nem csak az usa-ban lenne elérhető, mert nem kábel-tv hanem online mehetne
|
|
Posting Rules
|