__________________ "Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek az isteni örök igazságban, hiszek Magyarország feltámadásában!"
Lesz még bukarest MAGYAR falu Meduza Electronics
The Following 2 Users Say Thank You to Eke For This Useful Post:
Ráz a hideg és belefeledkezek magamba, amikor a nő beszél.
Az a "nő" Wittner Mária, '56-os szabadságharcos.
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
Ezt nem tudtam, de mostmár ennyivel is okosabb lettem. Talán ezért tudja olyan felkavaróan jól mondani
Egy fílm az életéről szól, meg van nekem DVD-n, sőt dedikálva is amire igen büszke vagyok. Hóhér, vigyázz!
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség! / Bakay Kornél /
The Following 3 Users Say Thank You to Topsy For This Useful Post:
Egy fílm az életéről szól, meg van nekem DVD-n, sőt dedikálva is amire igen büszke vagyok. Hóhér, vigyázz!
Minap olvastam Wikipédián. Rajta keresztül jutottam el oda, hogy Magyarország volt miniszterelnöke 56-ban a megtorlás végrehajtásának élvonalában volt, mégha parancsot is kapott rá, akkor sem tartom helyes cselekedetnek.