Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-29-2006, 13:25
Lepidus
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Talking

ezzel no para..csak hmmm..érdekes felfogás,h hagyod az orid hónapokig tekin tengődni
Sponsored Links
Old 01-29-2006, 13:27
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Longevity: 99%

2mrds tekikel ezt a részt meg környezete volt kevéssé érthető

Különben igazad van bizonyos szempontból nem abban, hogy nem kéen korlátozni. hanem számszerűen kikéne találni amire el is kezdek törekedni. De mostanábban éppen gyaknak le hódban
Old 01-29-2006, 13:28
Kics
Guest

lehet érdekes, de xerintem sokan ilyenek. (megin nem életxerűség lesz, de: mikor indult vki üres zsebbel háborúba? ja és nyerni is akar) ez nekem csak xámítás. bár az irós idő alatt is lopkodok, meg probálok minél jobban zsigerelni magam, de az nem xámit kárnak senkinek. (talán.)
De te is ír6od, hogy képzelnéd L. kiváncsi vagyok, mert nehéz érvelni körvonalak ellen, mert max ilyen beszélgetéseket szül, aminek gyakorlati haszna tuti nem lesz:P
Old 01-29-2006, 13:30
Kics
Guest

lehet kevés volt Kv, de nem látom a 2mrd-t.:S xót nem mondtam róla, ha beidézed, oké, ha nem volt, vagy félreértettük, akkor ugorjunk csak tiphopp xámokat mondtam, de ennyit tuti nem
és jó várok, akkor mire lerendezed
Old 01-29-2006, 13:33
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

érdekes de 3. láttam uralkodó (csak tippre ő lehett) 2mrds tekikel (közölte) mindamellett neki tulajdonitottam a 2-5k-s árakat (nem friss, nem érhet fedés) hogy menne át? xintenkét ori. fix xövik... csöppet etikátlannak nevezhető,

nah ezt nem értem kicsit zavar
Old 01-29-2006, 13:38
Kics
Guest

ááá. értem. az félreértés.
loptam törpit, ráfáztam (1dül gyenge vagyok/voltam mindig is) zöldbe küldte tartalékait bizonyitván, nem okoztam kárt neki.
na az példa volt arra, hogy hogy képes 1 ott lenn "tökölö" ország a termelésével (nyers) magas árakat produkálni, miközben a tekijeit növeli. ezt azért mondtam, mert én is igy jáccanák a pénzzel, ha tekiket korlátoznád. (és ha akarnék végtelen időt 1helyben maradni háború nélkül) (temelnék, verném árakat, és tekit felvásárolnám) (az hogy ő megitélésem alapján mennyire volt tiszta nem ide tartozik:S majd kiszúrja a rendszer ) (és érdeksség hogy ott vannak árak, és nem tartom véletlennek. bár paranoiás vagyok, de eddig 93%ba igazam lett )
Old 01-29-2006, 13:40
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kics
És ami miatt főleg nem értek 1et Half felvetésével, hogy sok-sok pénz. és???? mit tehet vele. adottak a ha-k adottak az 1ségek. sok pénzel amiket megoldasz? lopott tekik, 1ségek potlása, épülés... rendbe a gyors reakció nagyon nagy előny, de sok "érdekes" rafkót kivettek (túltöltés, több vari varázsoljon, mint ami Lfér pl.) tehát nem tudsz a ha-s korlátaid felé emelkedni.
Az a baj, hogy az igazság kettőtök között van valahol... a termelők többsége (termelő mivoltukból fakadóan) biztonsági játékot játszik... tehát nem okoz problémát a játékban... ekkor jönnek a veszélyesebb játékosok, akik körmükszakadtáig harcolnak, és nem féltik a felhalmozott vagyonukat. Hiszen nekik csak sereggel lehet ténylegesen ártani (legyilkolt tolikat/varikat/katonákat, ellopott tekiket gyorsan pótolják) -és ezzel a kevesebb pénzt tartó tolisok/varisok nagyot bukhatnak. Tehát hiába építek egy egészséges erejű tolis/varis országot, mikor az ilyen országok elleni csatában (ami persze nem sok van) nagy valószínűséggel elbukok nagy vagyon hiányában.
Ezért merül fel a kérdés: érdemes e beleavatkozni a játék többnyire kiegyensúlyozott rendszerébe emiatt a néhány ország miatt, vagy inkább felvállaljuk hogy egy-két alkalommal elvernek az említett kitartó játékosok.
Ha ők úgy érzik, hogy ettől jó játékosok, akkor tegyék ezt... én attól nem érzem magam kevesebbenek ha egy ilyen társaság leszed... játszom tovább és kész -tartom magam olyan jó játékosnak, hogy ez ne törjön össze lelkileg (remélem nem csak az egóm szól belőlem )
Old 01-29-2006, 14:10
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Hátjah, de engem zavar meg mondjuk Aban meg Bben meg Iben is azért nehezen jutsz fel ha
nem vagy haver
nincs tartalékod.
mert kevesen vannak aki ott vannak azok meg sok tarcsival rendelkeznek.
Szóval ezt azért irtam, hogy nem mindig arról van szó, hogy levernek, de errefleé tönkre vernek.
bár igaz, hogy vitázno értelmetlen erről vaalmi számok fügvényke kitalálása nélkül,de msot nicsn kedvem ennyire gondolkozni.
Old 01-29-2006, 14:39
Axa
Guest

nem igazán gondoltam át, de mi lenne, ha a császárnak megtetszene néha a kitett árunk és "hatósági" áron megvenné?

Tehát ha mondjuk 1500 a lakossági tekercs átlagára én meg kiteszek 1650-ért 1 millió lakáshelyzetit és a csaszi megvenné 1500-ért. Akkor ott állnék egy valag pénzzel és hirtelen kezdenem kellene vele valamit. A jelenlegi rendszert biztos borítaná. Tudom, ez felverné az árakat is, de az extrém mennyiségek piacon tartásának véget vethetne, de legalábbis szörnyen macerássá tehetné. Meg a pénz már szinte bárkitől elszedhető egy kis ügyességgel.

Last edited by Axa; 01-29-2006 at 14:53..
Old 01-29-2006, 15:00
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Axa
nem igazán gondoltam át, de mi lenne, ha a császárnak megtetszene néha a kitett árunk és "hatósági" áron megvenné?

Tehát ha mondjuk 1500 a lakossági tekercs átlagára én meg kiteszek 1650-ért 1 millió lakáshelyzetit és a csaszi megvenné 1500-ért. Akkor ott állnék egy valag pénzzel és hirtelen kezdenem kellene vele valamit. A jelenlegi rendszert biztos borítaná. Tudom, ez felverné az árakat is, de az extrém mennyiségek piacon tartásának véget vethetne, de legalábbis szörnyen macerássá tehetné. Meg a pénz már szinte bárkitől elszedhető egy kis ügyességgel.
Az vicces lenne... de nagyobb kért okoz mint amennyit segít: drágán tenne ki mindenki minden cuccot, hiszen a császár megvenné...az árak felmennének kb 50000ig -ami a legtöbb ori számára elviselhetetlen lenne

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules