|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |

01-04-2010, 22:00
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ezt az utolsó mondatot kéretik jól megjegyezni Atinak... 
|
Néhányan már csak ezért is támogatni fogják 
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

01-04-2010, 22:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Köszi! Kár érte.
|
Köszi. 
|

01-04-2010, 22:15
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Ugyan Remy, én is láttam azokat az ütéseket, amikkel megközelítettétek a Pannont anno. Kérlek Te nekem ne papolj.
|
1. Ennek semmi, de semmi koze az egesz temahoz.
2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval.
3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag...
Na akkor ide irom. 
|
|

01-04-2010, 22:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
1. Ennek semmi, de semmi koze az egesz temahoz.
2. Nekem minden masodik utesemre mondtak A-ban, hogy csalas, az irigyseged semmi ujdonsagot nem hoz magaval.
3. Inkabb Te ne papolj, aki teljesen nyilvanvalo dolgokat csinalt, meg is bunhodott egy reszukert, es meg most van kepe mas, szabalyosan jatszo embereket gyanusitgatni... Ez mar tenyleg pofatlansag...
Na akkor ide irom. 
|
Te kezdtél el csalózni nem én Remy. De kár erről vitáznunk és nem is áll szándékomban.
Az irigység az meg szerintem természetes. Úgy érzem van mit irigyelni Tőled. 

01-04-2010, 22:31
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Te kezdtél el csalózni nem én Remy. De kár erről vitáznunk és nem is áll szándékomban.
|
Nem csaloztam, felreertetted. Felteteles modban irtam, meg nem tortent esemenyekrol, pontosabban ezt:
"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..."
Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... 

01-04-2010, 22:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem csaloztam, felreertetted. Felteteles modban irtam, meg nem tortent esemenyekrol, pontosabban ezt:
"Nyilvan sokkal egyszerubb lenne csalva nagy vagyonokat osszeszedni, es 500 koronkent megnyomni egy gombot par orszagbol..."
Ha ezt magadra vetted, sajnalom. De teljesen biztos vagyok abban, hogy mondjuk 2 milliard tekercset eleg nehez tisztesseges eszkozokkel eloallitani, vagy nagyon-nagyon hosszu ido.... 
|
Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.  Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.

01-04-2010, 22:50
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Akkor elnézést kérek! Pool néha úgy fel tud húzni, mint az asszony.  Nem állt szándékomban beléd kötni, mint ahogy senkibe sem.
Annyi tekercs előállítása valóban nagyon hosszú idő lehet. Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy újrázhassa. De azt hiszem ezzel a véleménnyel zárt kapukat döngetek és nem marad más, mint hogy csendben maradjak az ügyben lassan.
|
Úgy érzem, ha valaki veszi a fáradságot a megtermelésére, akkor megérdemli, hogy a megtermelt mennyiségből gond nélkül eljusson A-ig, ahol aztán elhasználhatja 
|

01-04-2010, 22:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
nos erre reagálnék egy picit 
Batu arról hogy a toppos orik mennyire be vannak tojva tőletek szerintem felesleges beszélni  szinte fillér nélkül hetek alatt szét lettetek kapva B-ben,tehát számomra bebizonyítottátok hogy sok vizet nem zavartok A-ban bármennyi a pénzetek!engem inkább az zavart,hogy az alsó 4 szint játékát teljesen elcseszitek!főleg Tibu fűrer a "B vezére" akinek tejelni kell ha fordulni akarsz a csopiból.tehát számomra a topic egyáltalán nem az A csoportban fenyegető "rettenetes" veszély elhárításáról szól,hanem az alsó 4 szint játszhatóságáról!gondolom ezzel nem vagyok egyedül 
|
2 ori leföldelése szerintem messze áll a "szétkapástól". Tudtommal a többiek mentek maguktól a b topjából.De...
Nem tudom mire gondolsz az alsó 4 szint szétcseszésével? Itt-ott olcsó a teki vagy a nyersi? Másra nem tudok gondolni.
Nem szoktam sarcot kérni, nem szoktam ok nélkül pusztítani senki oriját. Túlságosan összemostok Tibuval, de ezek szerint ez az én keresztem. Megérdemlem.

01-04-2010, 22:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
én úgy éreztem az a hsz odavaló Batu,de többet valóban nem irkálok oda 
mondjuk ide se nagyon a témában,mert kifejtettem a véleményemet rendesen 
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|

01-04-2010, 23:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Azt mindenképp, hogy tisztességesen jáccik és nem feküdt le Tibunak...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|