|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Pool?
|
igen
|

|
4 |
22.22% |
nem
|

|
0 |
0% |
talán
|

|
1 |
5.56% |
kijaza Pool??
|

|
7 |
38.89% |
Inkább egy jó csaj
|

|
6 |
33.33% |

06-17-2009, 14:22
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Milyen gondolkodás? És mire írtad, hogy szép és jó? 
|
Annyira liberális,amit írtál,hogy ha magamévá tenném,galambnak érezhetném magam. 
|

06-17-2009, 14:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Ebből nem értem, hogy mire gondolsz pontosan, és addig nem is tudok igazán reagálni rá. Megköszönném, ha kifejtenéd bővebben 
Milyen gondolkodás? És mire írtad, hogy szép és jó? 
|
gondolok itt arra a felfogásra, hogy valaki nem szimpatikus, de mégis tanulni akarok tőle ha jobb valamiben.. ez így is helyes, de mégsem így fogja fel szerintem 10 emberől 9.
meg lehet nekem rosszúl jött le, és nem is akarlak megsérteni, hiszen nem is ismerlek .... de volt benne egy kis ""hízelgés"" is.. ha megkérdezed melyik részében, előre válaszolok, hogy úgy egyben az egészben  aztán lehet én látom rosszúl 
|

06-17-2009, 14:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Annyira liberális,amit írtál,hogy ha magamévá tenném,galambnak érezhetném magam. 
|
Halál komolyan nem értem. Még a liberálist talán, de miért kellene galambnak érezned magad? Az 100% önzés, hogy minden szituációban érdemes azt lesni, hogy magadnak ki tudsz-e hozni valami pozitívumot. De ha valaki meg teszi, hogy kifejti bővebben a mondandómmal a "problémáját", talán részletekbe menően is le tudom írni, hogy mit és miért gondoltam úgy, ahogy 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

06-17-2009, 14:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
gondolok itt arra a felfogásra, hogy valaki nem szimpatikus, de mégis tanulni akarok tőle ha jobb valamiben.. ez így is helyes, de mégsem így fogja fel szerintem 10 emberől 9.
meg lehet nekem rosszúl jött le, és nem is akarlak megsérteni, hiszen nem is ismerlek .... de volt benne egy kis ""hízelgés"" is.. ha megkérdezed melyik részében, előre válaszolok, hogy úgy egyben az egészben  aztán lehet én látom rosszúl 
|
"Fas est ab hoste doceri"
azaz helyénvaló dolog az ellenségedtől tanulni. Ez egy római mondás, ami azt is jelenti, hogy erre már évezredekkel ezelőtt rájöttek. Ez egy rendkívül racionális és önző dolog: racionális mert így tudsz fejlődni, és önző mert csak magadnak akarsz jót.
Továbbmegyek az ellenség tisztelete a hódítón kívül is egyáltalán nem egy liberális maszlag, hanem egy rendkívül racionális és hidegfejű-hidegvérű megoldás, ugyanis segít megismerni az ellenséged stílusát és gondolkodásmódját, azaz segít hosszú távon legyőzni.
Ezt nyugodtan gondolja át mindenki, ez így van.
Amit te hízelgésnek mondasz, az adott esetben lehet rendkívül alattomos és hatékony módszer is. Természetesen nem akarok alattomosságra biztatni senkit, és én sem erre gondoltam, de nem gondoltam hízelgésre egyáltalán 
Még amit hízelgésnek érezhettetek az az, hogy nem akartam megsérteni sem Poolt sem Attilát, ez azonban szerintem egy rendkívül könnyen védhető álláspont, mivel egyikük sem adott okot rá eddig, hogy sértegessem őket, ezért nem is tettem.
Az más kérdés, hogy a játékot érintő gondolkodásmódban valóban Pool-é áll hozzám közelebb. De ez nem ok sem hízelgésre, sem pedig ellenségeskedésre.
Remélem így tisztult a kép
ui: egyébként érdekes amit írtatok, mivel nem ismertek személyesen  Ezt nem akarom bővebben fejtegetni, de aki ismer, az tuti, hogy a hízelgés szót soha nem tudná velem összefüggésbe hozni 
www.unimarket.hu
|

06-17-2009, 15:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
ui: egyébként érdekes amit írtatok, mivel nem ismertek személyesen  Ezt nem akarom bővebben fejtegetni, de aki ismer, az tuti, hogy a hízelgés szót soha nem tudná velem összefüggésbe hozni 
|
Confirmed 

06-17-2009, 17:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
"Fas est ab hoste doceri"
azaz helyénvaló dolog az ellenségedtől tanulni. Ez egy római mondás, ami azt is jelenti, hogy erre már évezredekkel ezelőtt rájöttek. Ez egy rendkívül racionális és önző dolog: racionális mert így tudsz fejlődni, és önző mert csak magadnak akarsz jót.
Továbbmegyek az ellenség tisztelete a hódítón kívül is egyáltalán nem egy liberális maszlag, hanem egy rendkívül racionális és hidegfejű-hidegvérű megoldás, ugyanis segít megismerni az ellenséged stílusát és gondolkodásmódját, azaz segít hosszú távon legyőzni.
Ezt nyugodtan gondolja át mindenki, ez így van.
Amit te hízelgésnek mondasz, az adott esetben lehet rendkívül alattomos és hatékony módszer is. Természetesen nem akarok alattomosságra biztatni senkit, és én sem erre gondoltam, de nem gondoltam hízelgésre egyáltalán 
Még amit hízelgésnek érezhettetek az az, hogy nem akartam megsérteni sem Poolt sem Attilát, ez azonban szerintem egy rendkívül könnyen védhető álláspont, mivel egyikük sem adott okot rá eddig, hogy sértegessem őket, ezért nem is tettem.
Az más kérdés, hogy a játékot érintő gondolkodásmódban valóban Pool-é áll hozzám közelebb. De ez nem ok sem hízelgésre, sem pedig ellenségeskedésre.
Remélem így tisztult a kép
|
én csak a véleményemet írtam le  ezt lehet elfogadni, lehet nem elfogadni, kezdeni úgysem tudsz vele semmit  nem ismerlek, HA ismernélek, talán nem is ez jött volna le az írásodról...
ha már itt vagyok hozzászólok a témához: Pool jó játékos.. láttam tőle olyan dolgokat, amit még másnál nem.. gondolok itt a lefelé ütéseire.. nagyon sokat röhögtem azokon ... olyan játékosokat tett nézővé, akikk egy erősebb szövinél sem akadtak volna el. emberileg meg nem ismerem csak amit a fórumon mutat. de ez alapján nem is bánom, és ez nem sértés  (talán picit) egyszer volt is vele egy konfliktusom egy párbaj alkalmával, de ez még évekkel ezelőtt volt. ott sem volt éppen kedves 
|

06-17-2009, 17:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
én csak a véleményemet írtam le  ezt lehet elfogadni, lehet nem elfogadni, kezdeni úgysem tudsz vele semmit  nem ismerlek, HA ismernélek, talán nem is ez jött volna le az írásodról...
|
félreértés ne essék, semmi bajom azzal, ha leírod a véleményed
Quote:
ha már itt vagyok hozzászólok a témához: Pool jó játékos.. láttam tőle olyan dolgokat, amit még másnál nem.. gondolok itt a lefelé ütéseire.. nagyon sokat röhögtem azokon ... olyan játékosokat tett nézővé, akikk egy erősebb szövinél sem akadtak volna el. emberileg meg nem ismerem csak amit a fórumon mutat. de ez alapján nem is bánom, és ez nem sértés  (talán picit) egyszer volt is vele egy konfliktusom egy párbaj alkalmával, de ez még évekkel ezelőtt volt. ott sem volt éppen kedves 
|
Én is találkoztam már bunkókkal a játékban, de nagyon kevéssel. Ők mondjuk nem vívták ki a szimpátiám, de többségében nem voltak hajlandóak azonosítani magukat, bemutatkozni, annak ellenére, hogy én azt mindig meg szoktam tenni, tehát a mai napig nem tudtam igazi ellenségekre szert tenni, akikre mindig minden orimmal lehetne számítani  
De ez szerintem azért van, mert első körben viszonylag normálisan szólok az ellenfélhez privát üziben. Akik eddig megverték a valamelyik szövim, azokkal minddel sikerült jó kapcsolatot kialakítani, és megint nem hízelgéssel, hanem csak normális, nem sértődött, nem anyázós beszéddel. Sőt továbbmegyek, volt már olyan, hogy levertek és írtam nekik, hogy jók voltak. Ennyit, nem többet. A válaszukból pedig érződött, és utaltak is rá, hogy soha senki nem írt még vesztett csata után normális hangvételű levelet, még majdnem meg is hatódtak  .
Ezen pedig el kellene gondolkodni, hiszen csak játék.
Úgyhogy én azon az állásponton vagyok, hogy sok konfliktus forrása a játékban inkább az, hogy sokan rendkívül féltik az országaikat, és ha kikapnak egy szöviháborúban, akkor inkább elkezdenek "ámokfutni". Aztán csodálkozunk, ha a győztes bunkón viselkedik ezek után.
www.unimarket.hu
|

06-17-2009, 21:56
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
|
te madarakkal szekszelsz? oO

|

06-17-2009, 21:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
|
Szegény párod...  
/bocs, nem lehetett kihagyni, annyira nagyon adta magát ez a labda.  /
|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

06-17-2009, 22:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
|
Nos, én pl egyetlen oridat sem ismerem, tehát ha rühellnélek mint az állat, akkor se tudnám, hogy mikor és hol kéne megtámadjalak... 
Egyébként én nem vagyok bunkó, csak specifikusan 15-20 emberrel kezdtem el az lenni életem során, úgyhogy keményen meg kell dolgozni azért, hogy bunkó legyek. (1-2 beszólást nem tartok bunkóságnak, ha felém irányul akkor se, szerintem ez egy hosszabb távú dolog.)
De ha ezáltal megtudom az országaid sorszámát, akkor veled bunkó leszek, és még azonosítom is magam.     
És mindezt rejtett jószándékból!
Egyébként bírlak, de megjátszom a bunkót, és folyamatosan támadlak, ezáltal szinten tartva éberségedet, realitásodat, és játéktudásod. Tréningezlek, edzelek. És ami a legfontosabb... Sose fogsz unatkozni hosszú téli estéken.   
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|