|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 13:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Hogy a témánál maradjunk: szerintem egy beszélgetésben az anya szó megemlítése nem sértő... Pl ha két kisebb gyerek beszélget, és az egyik megkérni, hgoy édesanyád szokott-e mosogatni, vagy mosogatógépetek?
Ez nem sértő. Szerintem. 
|
Köszönöm , végre vlaki ugy látja mint én, és nem kever ide kegyeleti dolgokat.
|

10-12-2007, 14:05
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Hogy felfutott egy topic, ami az anyázás utáni kitiltás mértékét kívánja megvitatni...
Bárcsak a fejlesztésekbe lenne ennyi hozzászólás. (Témához kapcsolódó persze.) 
|
Megyek oda is HSZ-elni...
Biztos sok okos dolgot tudok majd a több éve játszó embereknek írni...
És ezzel eggyidőben nem írkálok a Segítség Kezdőknek Topicba...

|

10-12-2007, 14:06
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
fáy:
az általad (és a szövijeid által is) tanúsított hozzáállással nem sok jövőt jósolok nektek...

10-12-2007, 14:10
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Köszönöm , végre vlaki ugy látja mint én, és nem kever ide kegyeleti dolgokat.
|
Akarod vagy sem,fennáll a lehetősége,hogy eggyetlen szavaddal
vérig sértesz v.kit.
Egyébként ezt írtad:
Eredeti szerző: fáy
Ebbe igazad van , kiprovokálta .
Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved.
Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre .
Ebből következtettem arra,hogy újraépítitek a levert orit....
|

|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
fáy:
az általad (és a szövijeid által is) tanúsított hozzáállással nem sok jövőt jósolok nektek...
|
Mert?
Mert kiálok 1 emberért , akit én ismerek , te nem.
Mert más a véleményem , mint akik a döntést hozzák
Vagy miért , kiváncsivá tetél .
|

|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
168 kört kapott első eset , nincs figyelmeztetés . A szöveg pedig
" nem mindegy , hogy a p..s melyik végén állsz , mi is áltunk már a rosszabik végén" a szöveget nem tartom helyesnek , de túl szigorunak tartom a büntetést. Köszönöm a válaszodat .
Nem tudja valaki hol lehet felebezni ?
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Felmenőági rokon emlegetése azonnali törlést, VIP tag esetén 168 kör kitiltást és az írási lehetőség megvonását eredményezi. Kivételt tenni nem áll szándékunkban, az ilyen magatartás nem való a Hódítóba.
(Ez most erre a konkrét esetre vonatkozik... Ha már idézel az üzenetből, akkor célszerű azt a részét is idézni... Persze ne tedd.)
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Miért kizárással büntetik az országot , ha a hangnem féreérthető , de nem durva , ill a hivatalos áláspont pedig
" VIP országokat is töröltök?
Normál esetben VIP országokat nem törlünk. Ha nem megfelelő stílusban nyilvánul meg egy VIP ország, akkor az írásjogát megvonjuk, hogy másokkal ne tudjon kommunikálni, de továbbra is játékban marad. "
vagy az irás joggal együtt a belépést is szabályozátok?
Mert belépni nem tud a szövim , az ori áll , de a tolikat gyilkolják szépen nála .
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Ezért??????
"Otthon anyukádnak, meg a haverjaidnak megmondhatod, hogy mit mikor és hová."
Ati öszintén , ebből azt olvasol ki amit akarsz .
már a tolik felét leszedték , köszönjük . Most megnézem a pontlistát és irok neki 1 szalonképes levelet ( nem lesz kétértelmü).
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha egy üzenetről 3 különböző ember egyhangúan úgy véli, hogy nagyon nem ide való, akkor az azt hiszem, hogy tényleg nem idevaló. (Az üzenet címzettje, a supportos leányzó, valamint ilyenekre én is rábólintok a 168 előtt.)
Úgy vélem, hogy ha egy JÁTÉKBAN a sértegetések a játék kereteit már elhagyják, akkor az nem helyénvaló.
Ha ide még rokonokat is belekeverünk, akkor végképp nem.
Ez egy általános szabály a kultúrszint megtartásához.
|
Hogy elmondjam a velemenyem. Helyes ez a hozzaallas, de en erre a 168 korre tavolrol sem bolintottam volna ra. Ez _nem_ anyazas. Semmi csunyat nem mondott az adott ember edesanyjara. Sot, en ezt igazabol egy igen kulturalt levelnek tartom, amiben lehet erezni az erosen visszafojtott duhot.
Nem feltetlen tartom helyesnek, hogy ilyen "vasszigor" alakul ki a hoditoban. Nem kisgyerekek vagyunk! Lassan elgondolkodom, erdemes-e zoldet irnom, ha kicsit idegesebb vagyok, ugy tunik nem, mert egy ovatosan arnyalt levelert 168 kor, egy "rossz vicc"-ert pedig anarch is jarhat rogton. Biztos ennyire komolyan kell venni ezt az egeszet?

10-12-2007, 14:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by webesc
Akarod vagy sem,fennáll a lehetősége,hogy eggyetlen szavaddal
vérig sértesz v.kit.
Egyébként ezt írtad:
Eredeti szerző: fáy
Ebbe igazad van , kiprovokálta .
Ő elérte amit akart , mi is elértük , a szövijük darabokban 1 fellépett 1 lenn van 20 körre 1 meg szenved.
Fel állunk , és utána megyünk a köv szintre .
Ebből következtettem arra,hogy újraépítitek a levert orit....
|
a mi szövin nincs leverve, még.
De mióta büntibe van érdekes módon nekiestek ártózni , a sok bátor ember.
Ill ami változott a két levél között , 1 telefonbeszélgetés
|

10-12-2007, 14:13
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hogy elmondjam a velemenyem. Helyes ez a hozzaallas, de en erre a 168 korre tavolrol sem bolintottam volna ra. Ez _nem_ anyazas. Semmi csunyat nem mondott az adott ember edesanyjara.
|
A játék keretein túlmenő sértegetések nem férnek már bele az elfogadható kategóriába. Szerinted egy "Anyád!" felkiáltás is teljesen normális, mert semmi csúnyát nem ír? Lehet igen, különbözőek vagyunk.
A Hódító szellemiségével azonban ez nem összeegyeztethető.
|

10-12-2007, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hogy elmondjam a velemenyem. Helyes ez a hozzaallas, de en erre a 168 korre tavolrol sem bolintottam volna ra. Ez _nem_ anyazas. Semmi csunyat nem mondott az adott ember edesanyjara. Sot, en ezt igazabol egy igen kulturalt levelnek tartom, amiben lehet erezni az erosen visszafojtott duhot.
Nem feltetlen tartom helyesnek, hogy ilyen "vasszigor" alakul ki a hoditoban. Nem kisgyerekek vagyunk! Lassan elgondolkodom, erdemes-e zoldet irnom, ha kicsit idegesebb vagyok, ugy tunik nem, mert egy ovatosan arnyalt levelert 168 kor, egy "rossz vicc"-ert pedig anarch is jarhat rogton. Biztos ennyire komolyan kell venni ezt az egeszet?
|
Köszönöm , a büntetés jogos , csak a mértéke erős
|

10-12-2007, 14:16
|
Banned
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Felmenőági rokon emlegetése azonnali törlést, VIP tag esetén 168 kör kitiltást és az írási lehetőség megvonását eredményezi. Kivételt tenni nem áll szándékunkban, az ilyen magatartás nem való a Hódítóba.
(Ez most erre a konkrét esetre vonatkozik... Ha már idézel az üzenetből, akkor célszerű azt a részét is idézni... Persze ne tedd.)
|
Miért ha idéz a szövegből akkor mi történik? Kizárod innen, vagy végleg kizársz engem, mert konkrétan bemásolja ide az üzenetet. Nem felmenő ági rokonát szidtam nem azt írtam, hogy b***d szájba a k*rva anyád. Ennyire iskolázott vagyok, de úgy látszik Te nem, mert nem tudod mit jelent a felső ági rokon emlegetése. Keress egy értelmező szótárt nézz utánna vagy íratkozz be valahova, ahol elmondják Neked az általad említett szó értelmezését!
7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt egy országom Révész néven 119430-as számon, amit sajnos törölnöm kellett, mert tönkre ment magán okok miatt.
Szóval 7 éve játszom, soha egyetlen büntetésem sem volt. Ha ez, hogy az "anyukádnak meg a haverjaidnak irogas ilyet" sértő, valamint az, hogy "van olyan, hogy az ember a pöcs rossz végén van, mi is voltunk már ott, most Te vagy", akkor valami nagyon el van rontva nálatok! Tudod miért, mert leszarjátok a játékot és a játékosokat, mert Neketek csak pénz számít!!!!
Amióta beindult a VIP tagság puszira megy nálatok minden, hogy mennyire jól fizető a csóka, hát akkor védjük meg, mert mennyi embert hozhat a játékba amitől mi qrva jól fogunk élni!
Ja a következő amit csinálni fogsz, hogy moderálod a levelet és innen is kizártok, mert csak erre van képesítésetek, meg szuper üzenetre, hogy most már tudod mit kellene csinálni állj fel a padlóról és csapj vissza. Na tudod kinek írogass ilyen szövegeket. Beírjam vagy el tudod olvasni abból a levélből amit a srácnak írtam.
Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van. Ja és gyorsan moderáld ki a levelem nehogy sokan elolvassák, mert rossz fényt vet a kicsi pofikátokra.
Anagyias banda vagytok!!!! Na most örülj és verd magad a földhöz, hogy mekkora spíler csávó vagy!!!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|