|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-25-2007, 12:56
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Egyetértek azzal, hogy szövibomlásnál induljanak vissza a seregek, de vagy a fent leírt segítségküldési lehetőség legyen meg, vagy pedig azonnal kapják meg az orik az MF-bónuszt, ne legyen átmeneti "gyengeszövis" periódus.
A másik része a javaslatnak nemcsak azért nonszensz, mert egy taktikai elemet vesz el a játéktól, de azért is, mert kiszúr a kevesebb pénzzel rendelkező orikkal. Én mindig tartok bent 1,5-2 seregcsrére való pénzt, ezért nem okozna gondot bevásárolni egy rakás íjat, és akár a másik szövi max. seregét elhívni. De akinek kevesebb pénze van az ezt nem fogja tudni megtenni. Plusz ezzel az elemmel amúgy is rosszindulatúan is ki lehetne játszani a szabályt, tehát tök értelmetlen a seregek számának a korlátozása.
|

09-25-2007, 13:39
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Persze. De ha neki van 500 és nekem van 1000, vesz még 500-at, ezután elhívok 500-at és a felesleget kirakja. Akkor elhívtam mindent. Nyilván ez csak jóhiszemű esetben működik, de ezért mondom, hogy nincs értelme a seregek darabszámkorlátozásának.
|

09-25-2007, 13:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Persze. De ha neki van 500 és nekem van 1000, vesz még 500-at, ezután elhívok 500-at és a felesleget kirakja. Akkor elhívtam mindent. Nyilván ez csak jóhiszemű esetben működik, de ezért mondom, hogy nincs értelme a seregek darabszámkorlátozásának.
|
Igazad van, töröltem is 

09-26-2007, 02:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Stev: megoldás mert ha vkivel annyira megromlott a viszony és azért kerül sor a bontásra én egyből 0-ra állítanám és nem várnék vele...
Másik ha amiatt bomlik a szövetség akkor védje meg magát ahogy tudja ha még tart felé sereg, de erre is megoldás, mivel rám csörög és küdök neki, és még mindig nem tudják elhívni, megoldva a visszaélés...
|
Viszont egy napra kiszúrsz a másik két szöviddel, akik szintén nem tudnak tőled helpet hívni.
Ha meg olyan viszonyban váltok el, hogy csörög, és küldöd a helpet, akkor sokkal kényelmesebb, ha nem kell közben állítgatni 0-ról 50-re, aztán vissza 0-ra, mert te küldhetsz bármikor, csak ő nem tud hívni, és a többi szövid is hozzáférhet a seregedhez végig.
|

09-26-2007, 13:11
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Ezt a szövetségi segítség témát azért kiegészíteném.
Bizonyára néhányszor előfordult veletek hogy ti vagy a szövetségeseitek véletlenül kiküldték 10-20-30 kör távolságra -vagy messzebb- a seregeiteket.
Ez bizonyára nagyon idegesítő hogy napokra nincs az országodban teljes sereg,
ezért kitaláltam egy olyan megoldást hogy ha 3 körnél messzeb küldesz ki sereget akkor a rendszer automatikusan kidobjon egy olyan kis ablakot hogy:
,,biztos hogy sereged ilyen messzire kívánod küldeni''
IGEN NEM
Elnézést ha már egy ilyen ötlet felmerült, de gondoltam jó lenne.
|

09-26-2007, 13:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by -(0Kristóf0)-
Bizonyára néhányszor előfordult veletek hogy ti vagy a szövetségeseitek véletlenül kiküldték 10-20-30 kör távolságra -vagy messzebb- a seregeiteket.
ezért kitaláltam egy olyan megoldást hogy ha 3 körnél messzeb küldesz ki sereget akkor a rendszer automatikusan kidobjon egy olyan kis ablakot hogy:
IGEN NEM
|
hát velem még nem fordult elő.szerintem ez teljesen felesleges,ha valaki ekkora távra van a szövijeitől annak mindegy van-e serege vagy nincs 
|

09-26-2007, 13:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
IGEN NEM
|
semmikép sem támogatom, ez megintcsak egy taktikai lehetőséget venne el. Ezzel nem tudnád megszivatni azzal az ellent, hogy jókor elfokozol és 3-4körre jön vissza rád...

09-26-2007, 19:13
|
Member
|
|
|
|
Hát velem már előfordult hogy 24 körre véletlenül a szövi elhívta a sereget.
És gondoltam az ilyen esetleges baklövéseket jó lenne kiküszöbölni.
Hogy mikor reggel 6-kor csipás szemmel a monitort bámulod és nem figyelsz oda, és csak egy gomnyomás...
Rámész a tanácsadókra, és egyszercsak látod hogy a sereged 14 körre elment.
Hát ilyen pillanatokban verné szét az ember a monitort: 
|

09-26-2007, 19:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
semmikép sem támogatom, ez megintcsak egy taktikai lehetőséget venne el. Ezzel nem tudnád megszivatni azzal az ellent, hogy jókor elfokozol és 3-4körre jön vissza rád...
|
Egyébként nem értem hogy lehet ezzel bárkit megszivatni, elmagyaráznád kérlek.
|

09-26-2007, 19:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Egyébként nem értem hogy lehet ezzel bárkit megszivatni, elmagyaráznád kérlek.
|
Elfokozol perc 57-kor, ő 58-59-kor indítana, de mégsem indít, mert a felugró ablak elárulta, hogy mi történt.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|