Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: 6 vagy 12?
6 0 0%
6 plusz torony bónusz 4 14.29%
12 13 46.43%
12 plusz torony bónusz 11 39.29%
Voters: 28. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-19-2007, 16:54
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by bitboss View Post
végigolvastam csak a Harcosok által beirtakat és a válaszlehetöségeket, ezekután azt gondolom, hogy a kérdés korrekt megfogalmazása talán az lett volna:

mennyire módositja 1 ijász védöértékét az a tény, hogy toronyban van?
(minden más tényezö figyelemen kivül hagyásávall)

javaslom neki, hogy a sok OFF-ot kizárandó zárolja a témáját, és esetleg valami hasonlóval inditson ujat, ha még van kedve hozzá!
Lehet nem voltam egyértelmű az első beírásomba
De ÉN ugy GONDOLTAM ,hogy ez elfről írt dologgal +a szavazás lehetőségeivel egyértelmű,hogy az egyéb módosítok nem érdekelnekDE legközelebb majd mindent külön leírok, hogy a kötözködésre lehetőséget se adjak...
1 emberen kivül senki se kötött bele
És Gee ugy éreztem ez szándékos kötözködés föleg,hogy minden ami létezik az fel lett sorolva ellenemÉs ennek egy része helytelenül...

Új témát szerintem nem nyitok remélem Mayanak a szavazás állása elég megyöző lesz
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-19-2007, 16:57
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

A nyitó hsz-t mindjárt javítom,hogy mindenkinek egyértelmű legyenÉs ezzel elismeres bizonyos dologban igaza van Gee-nek bár kitartok amelett,hogy csak az köt bele az egyéb tényezökbe aki nagyon akar
Mondjuk az már más kérdés az én kérdésem zavarta-e meg jobban a kezdőket vagy Gee irása hát ezt mindenki döntse el MAGÁBAN
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.

Last edited by Harcosok; 09-19-2007 at 17:17..
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 17:10
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Longevity: 99%

Old 09-19-2007, 17:16
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi View Post
aggyá máá léccííí
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 19:03
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Parancsolj: Elrontottam, hülye vagyok.

Attól még a számok számok, a 12 nem= 12,6, a topic értelmetlen, a szavazás inkompetens, és mivel nem bántani jöttem ide bárkit is, a megrágalmazásom aljasság, a topicnyitó meg továbbra sem tudja megfogalmazni a kérdését úgy, hogy arra válaszolni lehessen, mivel eltitkolta anagyközönség elől, hogy ő minden módosító nélkül értette, csak épp lusta volt odaírni, aki meg a hiányt észrevette, azt meg lefikázta.

De én hülye vagyok. Ez tény. Igazad van, teljes mértékben, viccen kívül!
Bocs haver, de lehetetlen megállni, hogy ne szólítson meg az ember...
Amiről te beszélsz az az ország védőértéke ha csak íjászai vannak! Amiről a kérdés szól,hogy ebből az általad bölcsen kiszámolt értékből mennyi a tornyos íjász által képviselt érték.

Ez pedig:

(6+6)=12 minden fajnál kivéve az elfet nála (6+8)=14.
Ez természetesen módosulhat az általad is taglalt dolgokkal, de a képletben amivel számolsz majd 12 fog szerepelni a tornyos íjászok értékénél és ezt fogod szorozgatni a különböző módosítókkal.

Javaslom, hogy picit vegyél vissza, mert nem biztos, hogy az a legokosabb aki a leginkább kiabál...
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 19:12
Jimmy Jimmy is offline
Junior Member

Longevity: 92%

A felépített és teljes foglalkoztatottsággal működő őrtornyok az országod összterületéből elfoglalt százalékos arány kétszeresével növelik a védőerőt, de maximum 30%-kal (természetesen fajodtól függően ez is változhat.
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 19:33
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Hozzászólás törölve.....

Last edited by Pax Hungaricum; 09-19-2007 at 19:49..
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 19:53
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Tessék, röhögjél ki, mit számít...
De mindegy, miután átmentünk abba, hogy mindenki engem anyázik, az összes hozzászólásomat töröltem....
Remélem most meg vagytok elégedve.
Reply With Quote
Old 09-19-2007, 20:17
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Longevity: 99%

Nem szarunk a kútba, csak a szélére.
Aztán beletoljuk egy bottal ...
Old 09-19-2007, 20:31
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%
Default off

Most tényleg offolni fogok, ha egyáltalán lehet még jobban ezt a témát.
Kicsit több, mint tíz hónapja regeltem a fórumra. Akkor nagyon kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, beszélgetni a többiekkel, Veletek. Sokat tanultam itt a játékról, apró trükköket, stratégiákat, taktikákat, de a Hódítós témákon kívül is jókat lehetett fórumozni.
Mostanra, viszont sokat romlott a fórumon a hangnem. Egyetlen vélt, vagy valós rossz szóra, sérelemre képesek emberek egymásnak esni, minősíthetetlen stílusban. Ennek nem tudom mi értelme van. Már véget ért a nyár (Ati leveléből kiindulva ez kritikus időszak), úgyhogy lehet, érdemes lenne kicsit visszavenni. (Kérlek ezt ne vedd magadra Gee, nem csak erről a témáról van szó.) Jó lenne, ha a mostanság ide regisztrálók is olyan jó hangulatú környezetbe kerülnének, mint én tavaly ősszel.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules