|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-26-2007, 12:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
ha a kat.morálod beáll vmilyen értékre, és nincs mellette nyíl, akkor az egészen úgy marad, míg valami nem történik: a morál el nem kezdi lefele rántani, vagy felfele. nem ütünk, vagy nem ütnek...nekem ez a megfigyelésem
|
nem egészen, ha nincs melette nyil akkor is változhat, csak a morálváltozó nagyon alacsony, így már nyilakkal sem jelzi. de ilyenkor is csökkenhet 1-2naponta 1%-ot

07-26-2007, 12:11
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
nem egészen, ha nincs melette nyil akkor is változhat, csak a morálváltozó nagyon alacsony, így már nyilakkal sem jelzi. de ilyenkor is csökkenhet 1-2naponta 1%-ot
|
nekem eddig így volt...aztán egyik nap beléptem igen csak alacsonyan járt a morál és akkor zökkent ki a kat.morál is.
lehet, hogy így is változik, de nem 1% 1-2 nap alatt, szerintem legalábbis, de ha szépen kiáltunk talán Ati vagy valak aki tudja elárulja 
|

07-26-2007, 12:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nekem eddig így volt...aztán egyik nap beléptem igen csak alacsonyan járt a morál és akkor zökkent ki a kat.morál is.
lehet, hogy így is változik, de nem 1% 1-2 nap alatt, szerintem legalábbis, de ha szépen kiáltunk talán Ati vagy valak aki tudja elárulja 
|
nem mondtam,hogy változnia kell, hanem,hogy nagyon kicsi a morálváltozó, ami akár lehet 0 is. a lényeg, hogy annyira pici, hogy már nyilak sem jelzik, így nagyon lassan változik.

07-26-2007, 12:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nekem általában 100%-on van.Igaz minimum 2 naponta ütök 
|
Lentebbi szinteken könyebb ütni, mint fent, ráadásul nem biztos, hogy azért nem tudsz támadni, mert nem szeretnél, hanem nincs módod rá.
|

07-26-2007, 12:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
nem mondtam,hogy változnia kell, hanem,hogy nagyon kicsi a morálváltozó, ami akár lehet 0 is. a lényeg, hogy annyira pici, hogy már nyilak sem jelzik, így nagyon lassan változik.
|
A nyilak nekem se jelzik, csak időnként kevesebb lesz 1%-al.
|

07-26-2007, 12:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nekem általában 100%-on van.Igaz minimum 2 naponta ütök 
|
feljebb már nem fox 

07-26-2007, 12:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
feljebb már nem fox 
|
Elhiszem,de 5/W-ben a 250. hely körül se éri meg sok embert,mert több kat hullik el mint ammenyi lóvé bejön 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

07-26-2007, 13:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Elhiszem,de 5/W-ben a 250. hely körül se éri meg sok embert,mert több kat hullik el mint ammenyi lóvé bejön 
|
akkor foglalj földet  
|

07-26-2007, 14:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gaben
Nekem is lassacskán kúszik lefelé a morálom
A lengetés elvégezhető a következő képpen is?
kitámadok 3 sereggel minimális katival (10-10 + 1-1 tábi) így elkezd zuhanni a morál lefelé, majd felfelé? Vagy ilyenkor csak leesik a sikertelen akció miatt, és max. 75 körülre kúszik fel?
|
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.
|

07-26-2007, 18:16
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ez így ebben a formában nem működik. Ha a csatában részt vevő felek bármelyike legalább 2x olyan erős mint a másik, akkor a morál nem változik. Ezzel lehet megakadályozni, hogy a szövi varisát ismerősök olykor 2-3 sereggel támadva- és pattanva- , magas morállal ajándékozzák meg. Ilyen esetben egyik fél morálja sem változik.
|
Köszönöm 
Jó tudni, bár nekem nincsenek ismerőseim, akik ilyet művelhetnének velem 
Ellenben, ha hasonló támadóértékkel támadok, mint amilyen az ellen védő értéke, de nem férek be, akkor felmegy?
Akkor viszont értelmesebb úgy támadni, hogy bemegyek hozzá 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|