|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-28-2007, 15:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kós00792
alap hogy arra
|
ez esetben nem olvastad el amit beidézett 
|

06-28-2007, 15:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez esetben nem olvastad el amit beidézett 
|
V csak nem tok fogalmazni és olvasni 
|

08-14-2007, 11:04
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Én mostanság kezdtem újra egy év szünet után, anno törpivel kezdtem, aztán mentem is vele egy darabig, de 4.csop top30%-ba abbamaradt a lelkesedés!
Azóta se tudtam elszakadni, most még védett vok, de ismét törp!
5/x en sztem megéri hadis """termelő""" törpinek lenni:
személy szerint a fegyverre feküdtem rá 5000/egység ára miatt, agyag télleg nem kell, kő az kéne, fa is annyi amennyi saját építéshez, fém meg pont h fedezze a kovácsokat.
Felállásról csak annyit, h elit-íjjat tervezek, közepes varival, sok tolival, hogy a tekizéseket mérsékeljem, remélem beválik, már csak jó csapattársak kellenek!
|

08-14-2007, 18:55
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyborrex
személy szerint a fegyverre feküdtem rá 5000/egység ára miatt, agyag télleg nem kell, kő az kéne, fa is annyi amennyi saját építéshez, fém meg pont h fedezze a kovácsokat.
|
Inkább katonát képez arra nagyobb az igyény. Ez a fegyverár jelenleg egy kirívó eset hosszú távon nem fogja tartani magát. Az X-esek tudják ezt.
|

08-19-2007, 11:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
feygo gyártással egy a baj 5ös csopiba sok kis kezdö ori kirakja olcson és magas áron nem birod tartani/nem vesznek annyit meg h termelj értelmes keresetet!
|

08-19-2007, 12:29
|
Banned
|
|
Longevity: 92%
|
|
Fél éve kezdtem hódítózni, de körülbelül egy hónapja próbáltam ki a törpit, és megdöbbentem milyen jól lehet vele haladni. Körülbelül kétszer gyorsabb, mint bármilyen faj.
Nyersanyagot az 5-ös és 4-es szinten még eladásra nem igazán érdemes termelni, inkább csak a felsőbb szinteken.
A hadis törpével az a baj, hogy ha megfelelő mennyiségű támadó egységeket akarunk tartani, akkor kevesebb tolit és varit tudunk, ami a védelmünket nagymértékben lecsökkenti.
Ha azonban a tekilopásokat nyersi termeléssel ellensúlyozni tudjuk, akkor érdemes nagy számú támadóegységet képezni. Legközelebb kipróbálom az ilyen, támadó beállítottságú törpét is.
A kérdésem az lenne, hogy 1/A szinten vannak-e törpék, illetve milyen felállású törpével érdemes nyomni? Át kell-e majd építenem a jelenlegi íj/toli/vari felállású törpömet.
A segítséget előre is köszi.
|

08-19-2007, 13:34
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Fél éve kezdtem hódítózni, de körülbelül egy hónapja próbáltam ki a törpit, és megdöbbentem milyen jól lehet vele haladni. Körülbelül kétszer gyorsabb, mint bármilyen faj.
Nyersanyagot az 5-ös és 4-es szinten még eladásra nem igazán érdemes termelni, inkább csak a felsőbb szinteken.
A hadis törpével az a baj, hogy ha megfelelő mennyiségű támadó egységeket akarunk tartani, akkor kevesebb tolit és varit tudunk, ami a védelmünket nagymértékben lecsökkenti.
Ha azonban a tekilopásokat nyersi termeléssel ellensúlyozni tudjuk, akkor érdemes nagy számú támadóegységet képezni. Legközelebb kipróbálom az ilyen, támadó beállítottságú törpét is.
A kérdésem az lenne, hogy 1/A szinten vannak-e törpék, illetve milyen felállású törpével érdemes nyomni? Át kell-e majd építenem a jelenlegi íj/toli/vari felállású törpömet.
A segítséget előre is köszi.
|
Ha en most az 1/A-ban torpe lennek, akkor legalabb 60%++ barakk 10% tornyos torpe lennek, banya es tanya nelkul...
Kocsma max bontashoz, templom csak annyi hogy stabil legyen a vedelem es a verszomj...
Felutnem magam, amig lehet, es varnek a valtozasra  Persze rizikos, mert mi van, ha nem jon... 

08-27-2007, 11:15
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Én mostanság kezdtem újra egy év szünet után, anno törpivel kezdtem, aztán mentem is vele egy darabig, de 4.csop top30%-ba abbamaradt a lelkesedés!
Azóta se tudtam elszakadni, most még védett vok, de ismét törp!
5/x en sztem megéri hadis """termelő""" törpinek lenni:
Felállásról csak annyit, h elit-íjjat tervezek, közepes varival, sok tolival, hogy a tekizéseket mérsékeljem, remélem beválik, már csak jó csapattársak kellenek!
|
Na a fegyverár télleg nem tartotta magát!Le is kaptam minden bányát...kovács az maradt. MOst vhogy így állok:
Föld: 248 hektár
Íjász: 1.000(toronyban)
Elit: 3.500
Varázsló: 1.550
Tolvaj: 2.600
Faj: Törpe
Na? ez már ér vmit mint törp hadis ennyi hekin? Nem akartam még több adatot kiadni, ebből aki akar kiszámolhat mindent szinte
UI  ár dolgot kivettem mert még beazonosítanak
Last edited by Tyborrex; 08-29-2007 at 19:52..
|

08-29-2007, 19:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Egy új kérdés merült fel bennem amiben még én is bizonytalan vagyok!
Most ugye aki visszaolvas rájön h hadis-tolis törpe vok, 600 hekin szintlépésnél 3k íjj 9k elit 3,5k vari és 7k toli a terv
Namost ha váltanék törpéről és szeretnék hadi-toli maradni melyik faj még az alkalmas? Gnóm?
Vagy egyszerűen legyek óriás és épüljek át hadi-varivá?
Tehát végülis a kérdés: törpön kívül mivel játszható még jól a hadi-toli?
|

08-29-2007, 19:58
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Egy új kérdés merült fel bennem amiben még én is bizonytalan vagyok!
Most ugye aki visszaolvas rájön h hadis-tolis törpe vok, 600 hekin szintlépésnél 3k íjj 9k elit 3,5k vari és 7k toli a terv
Namost ha váltanék törpéről és szeretnék hadi-toli maradni melyik faj még az alkalmas? Gnóm?
Vagy egyszerűen legyek óriás és épüljek át hadi-varivá?
Tehát végülis a kérdés: törpön kívül mivel játszható még jól a hadi-toli?
|
gnóm is jó lehet toli-hadinak...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|