Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-16-2007, 13:15
Stoky(Gárdi) NEXUS Stoky(Gárdi) NEXUS is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

na szóval én támogatom a vérdíj emelést égha nem is nagy összegre gondolok! Ugy látom hogy 11 ütés után legyen 10 milla , 22 ütés után 20 milla , 44 ütés után 30 milla , 88 ütés után meg 40 milla
szerintem ez ideális lenne!
és ha esetleg csak az 5. szinten marad meg a vérdíjj akkor ugy lenne jóó ha a vérdíjjat fel lehetne léptetni és ha 5* feütnek földre L veszik a vérdij!
így szerintem lenne játék mivel az 5 föld nem olyan sokk és fentebb nem lehetne visszaszerezni a vérdíjat
és ha esetleg valaki ugy megy végig az összes szinten hogy vérdíjas és ugy fordul sztem a kék kettes helyett jelöljük pirossal a kis számot hogy ő már fordult
szerintem sokkal többen játszanának így
NewGárdony (#200400)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-16-2007, 13:30
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Longevity: 99%

es mi lenne ha a penzdijemeles HELYETT a fejvadaszoknak jarna 1 ujfajta "hirnev" (= skalp?), olyasmi mint az 1/a-ban a szovik neve mellett levo utesszamlalo. es akkor mindenki tudhatna mennyire franko a joember, hogy beuti a bunosoket? semmi mas erteke nem lenne, csak ez. ha uti a verdijast 1-el none, ha a verdijas uti, akkor 1el csokkenne. vagy vmi ilyesmi. tenyleg nem muszaj mindenben penzt latni, mert akkor ugy lenne ahogy ati mondta: mindenki sajat magat utne... persze ennek igy is megmaradna a lehetosege, dehat az anarch az anarch.
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:32
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
es mi lenne ha a penzdijemeles HELYETT a fejvadaszoknak jarna 1 ujfajta "hirnev" (= skalp?), olyasmi mint az 1/a-ban a szovik neve mellett levo utesszamlalo. es akkor mindenki tudhatna mennyire franko a joember, hogy beuti a bunosoket? semmi mas erteke nem lenne, csak ez. ha uti a verdijast 1-el none, ha a verdijas uti, akkor 1el csokkenne. vagy vmi ilyesmi. tenyleg nem muszaj mindenben penzt latni, mert akkor ugy lenne ahogy ati mondta: mindenki sajat magat utne... persze ennek igy is megmaradna a lehetosege, dehat az anarch az anarch.
A pontlista további oszlopokkal való bővítése nem lehetséges.
Old 08-16-2007, 13:38
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A pontlista további oszlopokkal való bővítése nem lehetséges.
És ha a neve mellett lenne, úgy mint a személyiség száma?Csak pl zölddel.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:40
belas belas is offline
Member

Longevity: 99%

Skacok! még mindig nemértelek benneteket épp ezt szeretném elérni,hogy a vérdijas orik nemcsak mutatoba legyenek!! Értelme legyen rájuk vadászni..és semmiféle gazdasági előnysem jutna eszembe nekem a témával kapcsolatosan,hiszen a vérdijat akkor kikell érdemelni és megtartani....és egy vérdijasnak akkor muszálylessz játszani ha megakarja tartani...

2. a szabadság alatt tényleg kopjon a vérdij.
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:43
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by belas View Post
Ez egy kicsit illogikus, hiszen azért vérdíj, mert valami "rosszat" tett. Ha ezt "kiválthatja" azzal, hogyszabizik, akkor valami egész másról beszélünk, semmiképp nem vérdíjról.
Old 08-16-2007, 13:44
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by belas View Post
Skacok! még mindig nemértelek benneteket épp ezt szeretném elérni,hogy a vérdijas orik nemcsak mutatoba legyenek!! Értelme legyen rájuk vadászni..és semmiféle gazdasági előnysem jutna eszembe nekem a témával kapcsolatosan,hiszen a vérdijat akkor kikell érdemelni és megtartani....és egy vérdijasnak akkor muszálylessz játszani ha megakarja tartani...

akkor pl 10%-kal több legyen a haszonszerző támadások eredményessége,vagy még több.De csak akkor ha sereggel megyek be.Tollikkal maradna normális.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:44
Member

Belas sztem sokkal nagyobb értéke lenne a vérdíjnak ha csak az 5. szinten lehetne szuereezni és azt vinné tovább az ember....
és a szabi alatt tényleg jó ötlet a vérdíjkopás
NewGárdony (#200400)
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:45
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez egy kicsit illogikus, hiszen azért vérdíj, mert valami "rosszat" tett. Ha ezt "kiválthatja" azzal, hogyszabizik, akkor valami egész másról beszélünk, semmiképp nem vérdíjról.
igazad vn!
akkor ne lehessen szabira menni
NewGárdony (#200400)
Reply With Quote
Old 08-16-2007, 13:46
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
Ez se rossz ötlet, de szerintem valami nagyobb pénzjutalom emellé mindenképpen kellene. Egész egyszerűen azért, hogy akit eddig nem érdekelt ez a vérdíjas játék, annak esetleg megcsillanjon a szeme.

És azért nem javaslom a brutális emelést, hogy ne legyen érdeke valakinek saját magát ütni. Én pl le nem verném magam 10 milláért... De akinek az is jelent valamit, az lehet kedvet kapna.
Viszont a mosani 1 milla annyira kevés, hogy nem éri meg, szinte egy támadásnál (még ha sikeres is) több egységet vesztek, mint amennyit pótolni lehet abból az 1 millából. Veszteséges leverni...

Én úgy képzeltem el, hogy:
11 ütés 10 millió
.
.
101 ütés 200 millió

Az a 200 milla nagyon sok orinak jól jönne, viszont olyan nehéz összehozni (101 ütés védett orin kegyetlen sok) hogy nem éri meg magadat ütni érte, mert mire összevered a 200 millát, addigra jóformán adóból bejön a lóvé... Tehát szerintem nem szaporodnának el az önütők. Viszont akinek szüksége van rá, annyiért azért már kimenne. (szerintem)

És persze ezt lehetne kombinálni a Te javaslatoddal, hogy mondjuk aki elveszi a teljes vérdíjadat, annak megjelenne a neve mellett az, hogy [FEJAVADÁSZ].
A 'fejvadászt' nem lehetne leverni, viszont egy idő után eltűnne a 'cím'. (Pl 2 hét után)

---

Gárdi javaslata meg abból a szempontból érdekes, hogy ha csak az 5. szinten lehetne vérdíjat szerezni, és fentebb nem, és (5 ütés kevés) 10 ütéstől lepotyogna, és valaki úgy csinál végig 4 csoportot, hogy nem verik meg 10-szer összesen, akkor kapjon valami bónuszt. Még ha jelképeset is, de legyen maradandóan megkülönböztetve. Nekem a kék szám helyetti piros (vagy akármilyen más szinű) szám nagyon tetszene. Igencsak egyedi lenne, és volna értelme kűzdeni érte!

Ezek a dolgok felpörgetnék szerintem a vérdíj játék betokosodott menetét.

Gee
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules