|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-16-2007, 13:15
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
na szóval én támogatom a vérdíj emelést égha nem is nagy összegre gondolok! Ugy látom hogy 11 ütés után legyen 10 milla , 22 ütés után 20 milla , 44 ütés után 30 milla , 88 ütés után meg 40 milla 
szerintem ez ideális lenne!
és ha esetleg csak az 5. szinten marad meg a vérdíjj akkor ugy lenne jóó ha a vérdíjjat fel lehetne léptetni és ha 5* feütnek földre L veszik a vérdij!
így szerintem lenne játék mivel az 5 föld nem olyan sokk és fentebb nem lehetne visszaszerezni a vérdíjat 
és ha esetleg valaki ugy megy végig az összes szinten hogy vérdíjas és ugy fordul sztem a kék kettes helyett jelöljük pirossal a kis számot hogy ő már fordult 
szerintem sokkal többen játszanának így 
NewGárdony (#200400)
|

08-16-2007, 13:30
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
es mi lenne ha a penzdijemeles HELYETT a fejvadaszoknak jarna 1 ujfajta "hirnev" (= skalp?), olyasmi mint az 1/a-ban a szovik neve mellett levo utesszamlalo. es akkor mindenki tudhatna mennyire franko a joember, hogy beuti a bunosoket? semmi mas erteke nem lenne, csak ez. ha uti a verdijast 1-el none, ha a verdijas uti, akkor 1el csokkenne. vagy vmi ilyesmi. tenyleg nem muszaj mindenben penzt latni, mert akkor ugy lenne ahogy ati mondta: mindenki sajat magat utne... persze ennek igy is megmaradna a lehetosege, dehat az anarch az anarch.
|

08-16-2007, 13:32
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es mi lenne ha a penzdijemeles HELYETT a fejvadaszoknak jarna 1 ujfajta "hirnev" (= skalp?), olyasmi mint az 1/a-ban a szovik neve mellett levo utesszamlalo. es akkor mindenki tudhatna mennyire franko a joember, hogy beuti a bunosoket? semmi mas erteke nem lenne, csak ez. ha uti a verdijast 1-el none, ha a verdijas uti, akkor 1el csokkenne. vagy vmi ilyesmi. tenyleg nem muszaj mindenben penzt latni, mert akkor ugy lenne ahogy ati mondta: mindenki sajat magat utne... persze ennek igy is megmaradna a lehetosege, dehat az anarch az anarch.
|
A pontlista további oszlopokkal való bővítése nem lehetséges.
|

08-16-2007, 13:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A pontlista további oszlopokkal való bővítése nem lehetséges.
|
És ha a neve mellett lenne, úgy mint a személyiség száma?Csak pl zölddel.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-16-2007, 13:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Skacok! még mindig nemértelek benneteket épp ezt szeretném elérni,hogy a vérdijas orik nemcsak mutatoba legyenek!! Értelme legyen rájuk vadászni..és semmiféle gazdasági előnysem jutna eszembe nekem a témával kapcsolatosan,hiszen a vérdijat akkor kikell érdemelni és megtartani....és egy vérdijasnak akkor muszálylessz játszani ha megakarja tartani...
2. a szabadság alatt tényleg kopjon a vérdij.
|

08-16-2007, 13:43
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by belas
|
Ez egy kicsit illogikus, hiszen azért vérdíj, mert valami "rosszat" tett. Ha ezt "kiválthatja" azzal, hogyszabizik, akkor valami egész másról beszélünk, semmiképp nem vérdíjról.
|

08-16-2007, 13:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by belas
Skacok! még mindig nemértelek benneteket épp ezt szeretném elérni,hogy a vérdijas orik nemcsak mutatoba legyenek!! Értelme legyen rájuk vadászni..és semmiféle gazdasági előnysem jutna eszembe nekem a témával kapcsolatosan,hiszen a vérdijat akkor kikell érdemelni és megtartani....és egy vérdijasnak akkor muszálylessz játszani ha megakarja tartani...
|
akkor pl 10%-kal több legyen a haszonszerző támadások eredményessége,vagy még több.De csak akkor ha sereggel megyek be.Tollikkal maradna normális.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-16-2007, 13:44
|
Member
|
|
|
|
Belas sztem sokkal nagyobb értéke lenne a vérdíjnak ha csak az 5. szinten lehetne szuereezni és azt vinné tovább az ember....
és a szabi alatt tényleg jó ötlet a vérdíjkopás 
NewGárdony (#200400)
|

08-16-2007, 13:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez egy kicsit illogikus, hiszen azért vérdíj, mert valami "rosszat" tett. Ha ezt "kiválthatja" azzal, hogyszabizik, akkor valami egész másról beszélünk, semmiképp nem vérdíjról.
|
igazad vn!
akkor ne lehessen szabira menni 
NewGárdony (#200400)
|

08-16-2007, 13:46
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
|
Ez se rossz ötlet, de szerintem valami nagyobb pénzjutalom emellé mindenképpen kellene. Egész egyszerűen azért, hogy akit eddig nem érdekelt ez a vérdíjas játék, annak esetleg megcsillanjon a szeme.
És azért nem javaslom a brutális emelést, hogy ne legyen érdeke valakinek saját magát ütni. Én pl le nem verném magam 10 milláért... De akinek az is jelent valamit, az lehet kedvet kapna.
Viszont a mosani 1 milla annyira kevés, hogy nem éri meg, szinte egy támadásnál (még ha sikeres is) több egységet vesztek, mint amennyit pótolni lehet abból az 1 millából. Veszteséges leverni...
Én úgy képzeltem el, hogy:
11 ütés 10 millió
.
.
101 ütés 200 millió
Az a 200 milla nagyon sok orinak jól jönne, viszont olyan nehéz összehozni (101 ütés védett orin kegyetlen sok) hogy nem éri meg magadat ütni érte, mert mire összevered a 200 millát, addigra jóformán adóból bejön a lóvé...  Tehát szerintem nem szaporodnának el az önütők. Viszont akinek szüksége van rá, annyiért azért már kimenne. (szerintem)
És persze ezt lehetne kombinálni a Te javaslatoddal, hogy mondjuk aki elveszi a teljes vérdíjadat, annak megjelenne a neve mellett az, hogy [FEJAVADÁSZ].
A 'fejvadászt' nem lehetne leverni, viszont egy idő után eltűnne a 'cím'. (Pl 2 hét után)
---
Gárdi javaslata meg abból a szempontból érdekes, hogy ha csak az 5. szinten lehetne vérdíjat szerezni, és fentebb nem, és (5 ütés kevés) 10 ütéstől lepotyogna, és valaki úgy csinál végig 4 csoportot, hogy nem verik meg 10-szer összesen, akkor kapjon valami bónuszt. Még ha jelképeset is, de legyen maradandóan megkülönböztetve. Nekem a kék szám helyetti piros (vagy akármilyen más szinű) szám nagyon tetszene. Igencsak egyedi lenne, és volna értelme kűzdeni érte!
Ezek a dolgok felpörgetnék szerintem a vérdíj játék betokosodott menetét.
Gee
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|