|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-21-2007, 06:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Én csak azt írom, amit láttam a saját szememmel. 
9000 gnóm variból egy teljes félelf készüvel, 2000db vari elhullott.
Amikor az óriás varinknál öltek, szintén félelf, szintén teljes készüvel, 1700db-ot ölt meg a 32000 variból. (szieszta mellett)
egyik ellenfél se volt 2 körnél messzebb. 
|

03-21-2007, 07:20
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem a kor szamit, hanem a pontszamkulonbseg.
|

03-21-2007, 07:53
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Én csak azt írom, amit láttam a saját szememmel. 
9000 gnóm variból egy teljes félelf készüvel, 2000db vari elhullott.
Amikor az óriás varinknál öltek, szintén félelf, szintén teljes készüvel, 1700db-ot ölt meg a 32000 variból. (szieszta mellett)
egyik ellenfél se volt 2 körnél messzebb. 
|
Saját tapasztalat...egyszer,azaz többször,de ez egy konkrét példa,ártózott elég keményen egy full varis...alulról rengetett,szárazvihar,tűzgolyhók...második nem okozott nagyobb fennakadást :P
Megkérdeztem tőle,hogy miért is teszi,hisz nem loptam,a nevét sem hallottam még...válasz nem jött,csak megint pár golyhók...ok nélkül nem szoktam bántani senkit,de ezt már megelégeltem,és akármilyen nehezemre esett is, a 18k varijából egy készülivel meghagytam neki a felét. Ekkor jött tőle az első szocializálódásra utaló jel...egy kölcsönös MNT. Az máig nem derült ki,hogy miért tette,amit tett,az MNT visszautasítva,azóta nem bántottam 
Gnóm varit nem ajánlom senkinek...óriással ugyanezt nem lehetett volna megcsinálni...legalábbis nem másfél perc alatt...
|

03-21-2007, 09:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
azaz osszefoglalva a seregek letszamat nemcsak a lakiteki befolyasolja, hanem a mg-i is, azzal, hogy nem kell annyi tanya (teki% es 20% alapbonusz), igy lehet meg barakkot vagy templomot epiteni. igy az orias majdnem 100% behozza a lakiteki hatranyat a gnommal szemben. ezt jo kozelitessel ugy kaphatod meg, ha osszeszorzod oket.
|
Ha azt akarod mondani evvel, hogy a sereglétszám arányos a lakiteki és (mezőteki x tanyabónusz) szorzatával, akkor sztm gondold át még egyszer, ugyanis a z=xy függvény egy hiperbolikus paraboloidot ad, míg a valóságban egy síkról van szó csupán:
sereglétszám = barakkszám x 40 x lakiteki
tanyaszám = sereglétszám / 250 / mezőteki / tanyabónusz
összterület = barakkszám + tanyaszám = sereglétszám / 40 / lakiteki + sereglétszám / 250 / (mezőteki x tanyabónusz)
sereglétszám = összterület x (40 x lakiteki + 250 x mezőteki x tanyabónusz)
A varigyilkolást kipróbáltam, 1900 vari esetén ismeretlen fajnál 67 hullott el, gnóm faj kiválasztása után 62, 53, kv után 48.
Ha a veszteség gnóm esetében 30%-kal nagyobb lenne, annak az autovédelem ellenére már ilyen kis számoknál is látszódnia kellett volna.
Last edited by Princ; 03-21-2007 at 16:23..
|

03-21-2007, 10:09
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
A gnómnak mindenképpen több varija hullik majd, hiszen ő tart a nem óriás fajúak közül a legtöbb varit ált  ))
Egyedül a törpének van több vari helye, de ugye neki számtalan fontos épületre kell költeni a szabad helyeket. 
Last edited by Massza Rex; 03-21-2007 at 10:13..
|

03-21-2007, 10:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nem a kor szamit, hanem a pontszamkulonbseg.
|
Gondoltam, hogy a körtávolságból arra gondoltok, hogy nincs nagy pontkülönbség
Azt hittem jobban megfogható, mintha leírom, hogy 1x 248pont volt a differencia, máskor meg 433pont. 
|

03-21-2007, 10:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Saját tapasztalat...egyszer,azaz többször,de ez egy konkrét példa,ártózott elég keményen egy full varis...alulról rengetett,szárazvihar,tűzgolyhók...második nem okozott nagyobb fennakadást :P
Megkérdeztem tőle,hogy miért is teszi,hisz nem loptam,a nevét sem hallottam még...válasz nem jött,csak megint pár golyhók...ok nélkül nem szoktam bántani senkit,de ezt már megelégeltem,és akármilyen nehezemre esett is, a 18k varijából egy készülivel meghagytam neki a felét. Ekkor jött tőle az első szocializálódásra utaló jel...egy kölcsönös MNT. Az máig nem derült ki,hogy miért tette,amit tett,az MNT visszautasítva,azóta nem bántottam 
Gnóm varit nem ajánlom senkinek...óriással ugyanezt nem lehetett volna megcsinálni...legalábbis nem másfél perc alatt...
|
Ezt nem értem miért nekem írtad. 
Azt hitetm egyértelmű, hogy én is valami hasonlóra céloztam.  
|

03-21-2007, 15:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
A gnómnak mindenképpen több varija hullik majd, hiszen ő tart a nem óriás fajúak közül a legtöbb varit ált  ))
Egyedül a törpének van több vari helye, de ugye neki számtalan fontos épületre kell költeni a szabad helyeket. 
|
A varisok játékát kicsit egysíkúvá is teszi, hogy nincs az óriásnak alternatívája. Egyébként a többi faj közül tényleg a gnóm a legjobb erre a tekercsei révén, főleg ha vki mazochista. De úgy gondoltam ezt nem szükséges huszonhatodikként leírnom.. 
|

03-21-2007, 20:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
szerintem a gnom tudos személyiséggel brutál varis ,az 5-3szinten eléggé jol müxik,igaz egy kis veszteséggel számolva .De jol ellehet játszani .föleg ha meguszod a tapasztalt csapatokat hi hi
|

03-21-2007, 20:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nincs jo gnom varis 
Mondok ket okot, hogy az orias miert jobb
1., Szieszta
2., Meszarlaskor is kevesebb hullik az ijjbol (es elitbol vagy lobol)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|