|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-23-2006, 09:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én támogatom az 5letet...nekem pl.: ingyen vezeték nélküli netem van és ha gondolja magát, akkor elmegy és 1-2 napig nem is lesz megint és így elég ciki, ha egy betegség bejönne
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

11-23-2006, 09:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Pillanatnyilag aki nem VIP-es, annak ilyen jellegű hátránya _NINCS_, mivel saját magad nem állsz le képezgetni, ha beteg vagy. Szerintem logikus lenne, ha a helytartó sem képezne ebben az esetben, mert viccesen jön ki az, hogy VIP-es vagyok és hátrányom van azzal szemben, aki nem fizetett elő a szolgáltatásra. Komolyan nem értem azokat, akik hadakoznak ezen opció ellen. Viszont túlbonyolítani felesleges. Csak annyi kell, hogy Képzés betegség esetén és egy kis négyzet mögé. Ha azt akarod h akkor is képezzen akkor pipa, de alapjáraton nem képezne.
|
Teljesen egyetértek.
Egyszerűen nem értem, hogy miért ellenzik olyan sokan ezt a javaslatot. Ennél nagyságrendileg nagyobb dolgokat megcsinál a HT. Hátrányt senkinek sem okoz. Néhány embernek viszont segítség lenne.
Engem különben nem érint, mert általában nem bízom a HT-re a képzést.
|

11-23-2006, 13:18
|
Member
|
|
|
|
Ööööö... nagyon ciki, de szeretném jelezni, hogy megváltozott a véleményem, ezennel inkább az ötletet támogató oldalra állnék.
Csak azzal tudom indokolni, hogy tényleg sok minden van a HT-nál, amit úgy lehet beállítani, hogy bizonyos események függvényében leálljon. Emiatt aztán vagy azokat is meg kellene szüntetni, vagy legyen az is választható, hogy betegség esetén a katonaképzés leálljon.
Bocs, kovábbi elvtársak 
|

11-23-2006, 14:39
|
Member
|
|
|
|
arulo! konyorgom akasszuk fel... 
|

11-23-2006, 14:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
arulo! konyorgom akasszuk fel... 
|
Jaj nekem 
|

11-23-2006, 16:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem nagy erény, ha valaki nem ragaszkodik mindenáron korábbi véleményéhez. Adok is Lacinak pontot.
|

11-23-2006, 21:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Pillanatnyilag aki nem VIP-es, annak ilyen jellegű hátránya _NINCS_, mivel saját magad nem állsz le képezgetni, ha beteg vagy. Szerintem logikus lenne, ha a helytartó sem képezne ebben az esetben, mert viccesen jön ki az, hogy VIP-es vagyok és hátrányom van azzal szemben, aki nem fizetett elő a szolgáltatásra. Komolyan nem értem azokat, akik hadakoznak ezen opció ellen. Viszont túlbonyolítani felesleges. Csak annyi kell, hogy Képzés betegség esetén és egy kis négyzet mögé. Ha azt akarod h akkor is képezzen akkor pipa, de alapjáraton nem képezne.
|
Maximálisan egyetértek veled, ez egy nagyon jó rálátás a dologra! Mert ez tényleg, ilyenformán a VIP-eseket bünteti. Én meg ezért adok 1 pontot.
|

11-24-2006, 13:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Én is az 5let mellet vagyok. Steve barátom véleménye ellenére is.
A betegség így is levesz egy rahedli embert, ha nincsen korházad, miért tegye a helytartód tönkre az országod teljesen? Ő a Te jobb kezed, az akaratod meghosszabítása, és ha már fizettem azért, hogy Ő ott legyen, akkor nehogy már egy 30-as IQ-val megáldott szerencsétlen legyen, aki megöli az országot, csak azért, hogy elég katona legyen. Sztem legyen ott a kis négyzet, és mindenki aki fizet a helytartóért maga döntse el, mennyire jól tudja konfigurálni azt, hogy egy 50-es IQ-jú Ht, vagy egy 100-as IQ-jú Ht tud beállítani ( persze a Ht lehetőségeihez mérten vegyük az IQ-t  )
|

11-24-2006, 13:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by hami
... és mindenki aki fizet a helytartóért maga döntse el, mennyire jól tudja konfigurálni azt, hogy egy 50-es IQ-jú Ht, vagy egy 100-as IQ-jú Ht tud beállítani ( persze a Ht lehetőségeihez mérten vegyük az IQ-t  )
|
100-as IQ-jú HT? Nehogy mán az az izé okosabb legyen nálam!
Egyébbként az ötletet én is támogatom! A korlátozásoknál a tekercsírás felfüggesztése alatt vagy fölött lehetne egy ilyen pipálhatós rublika!
|

11-24-2006, 14:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Szép is lenne  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|