|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek |
04-22-2009, 23:05
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
|
04-22-2009, 23:17
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tripartitum
|
Azt az egy centis szürke sávot vidd onnan, amiben úgysincs semmi, és ki fog férni.
|
04-23-2009, 00:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Épül a hajóm
Miért nem lehet magam köré hordani több fát a hajóhoz? A max méret mit határoz meg? Én azt hittem, hogy a férőhelyek számát, ezért beírtam, hogy 10, de annyi fát egy hadsereg sem bír el
Ha már a piacon lehet venni férőhelyen felül is tárgyakat, akkor miért nem lehet felvenni -lépés képességének elvesztésével- teherbíráson felül? Telepakolom a hátizsákomat, csak nem tudom megmozdítani
A piac még mindig zavar kicsit: véletlenül 2-ért tettem ki a túlvásárolt fámat. Az ilyen örökre ottmarad (~1.000.000 darab van alatta )? Miért nem lehet kivenni a saját árumat a piacról? Miért nem jön vissza naponta, mint a Hódítóban? Egy hosszabb távon nevelt karakternél szerintem simán előfordulhat, hogy felgyűlnek ezek a tételek, és nehéz lesz átlátni, hogy melyik áru van eladásra kirakva, illetve melyik ragadt be. Illetve a kitett tételeket nem lehetne a Hódító piacához hasonló piaci összesítésben megjeleníteni?
04-23-2009, 04:41
|
Member
|
|
|
|
Mellesleg miért találkozok farkasokkal a folyó felett? Gyanús, hogy nem varázsolnak vicces kedvű játékosok ilyen gyakran levitációt szerencsétlen vadakra.
04-23-2009, 06:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Xepi
1.: Viszel egy nagy szekeret, elmész tele fával a mólóig és máris tudsz 30-as hajót is építeni
2.: Már volt szó arról, hogy vissza lehessen venni saját kitett árukat, de Ati ha jól emlékszem erről még nem nyilatkozott
3.: Miért ne??
|
04-23-2009, 09:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Épül a hajóm
Miért nem lehet magam köré hordani több fát a hajóhoz? A max méret mit határoz meg? Én azt hittem, hogy a férőhelyek számát, ezért beírtam, hogy 10, de annyi fát egy hadsereg sem bír el
|
A teherbírást, és a felszerelhető extrákat. Valamint lassabb is lesz.
A fákat akár szekérrel is odaviheted, a móló út végén vanb, tehát teljesen jól járható odáig az út vele. Így sokkal többet elbírsz egyszerre.
|
04-23-2009, 09:38
|
Administrator
|
|
|
|
A rejtőzéssel kapcsolatban nemjött semmi egyéb reakció (igaz az se, hogy valaki kiőróbálta volna újra ), úgyhogy ezt egyelőre kihúzom a listáról. Térképszétesésre szintén senki nem reagált, úgyhogy remélem ez se fordult elő azóta, ezt is kihúzom.
|
04-23-2009, 11:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A legújabb tesztelőktől szeretnék kérni egy rödiv értékelést az indulásról.
Hogy sikerült elindulni, mennyi idő volt szükséges hozzá, mennyiben segített az, hogy magasabb szintű karakterek már tudtak segíteni?
Köszi.
|
Az indulás az 5. szintig gyors volt aztán belassult, most állok a 10. szinten, kb 10 óra online játékkal. Ha a Hódítóra azt mondjuk hogy hatvan percenként kell ránézni, akkor erre meg a három perc az igaz (bányászásnál meg tíz), a köztes időket vmivel kitölti az ember. Pl a másik kari igazgatása.
Sokszor hiányoznak információk, egy részük írásbeli, pl a legtöbb épületről máig fogalmam sincs hogy micsodák.
Aztán nagy meglepetés volt például amikor nem is öltem mobot és mégis meghaltam. :P Gondoltam hú, találtam egy hibát.. aztán kerestem a kijáratot jobb oldalon meg mindenfelé elég sok ideig. Belefáradtam és elaludtam. Másnap véletlenül visszatértem a közepére a labirintusnak és akkor rájöttem hogy élek. :s
Aztán a bal oldalon lévő 5 ikon közül pár nappal ez előttig azt gondoltam hogy csak 1 aktív, 4 meg vagy nincs megírva és azért szürkék vagy tanulnom kell hozzá valamit stb. Hiszen a térkép ikon is mindig világos, akkor is ha nem a térképet nézem.
De gondolom ezek az egyébként egyértelmű dolgok vhol vagy részletezve lesznek a Kézikönyvben, vagy kiírás nélkül is vhogy egyértelműbbek lesznek.
Csapatban nem játszottam, illetve egyszer összekötöttem egyik karimat a másikkal de nem nagyon tetszett mert mindig figyelmen kívül hagytam hogy melyikkel is kell lépnem.
Segítőből egy kivétellel eddig csak munkásom volt, nagyon jól harcoltak. Jó lenne tudni mennyi életük marad egy csata után. A piacon sikerült vennem 1x kardot, azt úgy eltettem volna a zsákba mielőtt még meghal a katonám.
Most sikerült eljutnom a fémbányászatig - gondolom ez is kell majd a matrózképzéshez - egy hibát látok: "Dehát már bányászol... "
Piacra látom került belőle 100M db.
Kovácsolásnál is "Dehát"
Térképszétesést nem tapasztaltam, rejtőzködni sztm meg nem tudok.
A harmadik karimat nem használtam mert már kettőnél is érzékelhetőek a szgépem fizikai korlátai. Amire azért nem számítottam egy MUD-féle játéknál, de hát gondolom a Flash csodákra képes. :P
Last edited by Princ; 04-23-2009 at 11:46..
|
04-23-2009, 11:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Másnap véletlenül visszatértem a közepére a labirintusnak és akkor rájöttem hogy élek. :s
Aztán a bal oldalon lévő 5 ikon közül pár nappal ez előttig azt gondoltam hogy csak 1 aktív, 4 meg vagy nincs megírva és azért szürkék vagy tanulnom kell hozzá valamit stb. Hiszen a térkép ikon is mindig világos, akkor is ha nem a térképet nézem.
De gondolom ezek az egyébként egyértelmű dolgok vhol vagy részletezve lesznek a Kézikönyvben, vagy kiírás nélkül is vhogy egyértelműbbek lesznek.
|
Ezek már most is részletezve vannak, még képeket is tettem be hozzá.
-->
Quote:
Originally Posted by Ati
Halál:
Meghalni sose jó. Úgyhogy ne tedd. Ne hagyd, hogy az Egészséged nullára csökkenjen. A karaktered sokkal gyengébb induláskor, mind gondolnád!
Ha mégis meghalsz, akkor az élők sorába úgy juthatsz vissza, ha kijustz a Halál labirintusából. Ha egyszer mnegtaláltad a kijáratot, akkor utána ez nem lesz már nagyon bonyolult.
Két nehezítés van azonban: a mozgáspontod nullára csökken, emiatt a kijutás beletelik pár percbe; a szerzett tapasztalati pontjaid csökkennek, és messzebb kerülsz a következő szint elérésétől, és a következő tanulási lehetőségtől.
Az egészség folyamatosan emelkedik, ha nagyon lent van, akkor várj egy kicsit, és felmegy hamar. Közben mászkálhatsz mindenfele, csak harcolni nem célszerű.
Bal oldali oszlop lehetőségei:
A térkép bal oldalán egy multifunkciós részt találsz. A felső részen levő ikonokkal választhatod ki, hogy mit szeretnél ott látni:
Helyszín: Az adott helyszínen lévő tárgyak, ellenfelek, és játékosok listája. Katt a nevekre a menüért, hogymiket csinálhatsz velük.
Leltár: A karakterednél levő tárgyak listája. Katt a tárgyakra a menüért. A páncélzatot érdemes viselni, nemcsak úgy a hátizsákodban hurcolni, ezért ha ilyened van, akkor katt rá, és "Visel". Ilyenkor a tárgylistában egy "(viselve)" jelzővel jelenik majd meg.
Segédek: Itt kicsit hülye a kiírás, mert követőket ír, pedig az a következő pont... No szóval ez helyesen segédek. Ha megtanultad, hogyan lehet magad mellé segédeket toborozni, akkor itt láthatod, hogy kik a segédeid. Ezek lehetnek sima munkások, akik azáltalános munkákban segítenek, mint például bányászat, építés stb, de lehetnek komoly erőt képviselő katonai egységek is, akik az épségedet vigyázzák.
Követők: Ha csapatban harcolsz más játékosokkal együtt, akkor itt látod a teljes cspatot, látod, hogy kik követnek, hogy Te kit követsz. Itt tudod elfogadni is mások követési ajánlatát. Ezt majd részletesen teszteljük később.
Klán: Belépés klánba, klánügyek intézése, új klán alapítása stb. Külön teszteljük majd jó sokat.
|
|
04-23-2009, 11:46
|
Administrator
|
|
|
|
Wááá, légyszi, légyszi, ha egyszer beírtál egy üzenetet, akkor ha új dolgokat akarsz írni, akkor ne azt módosítsd, mert nem olvasok el minden bejegyzést 50-szer, hogy hátha módosítva lett. Egyszer elolvastam, amit azóta írtál bele, az mintha nem is létezne. Köszi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|