|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: A szavazás kérdése, az első hozzászólásban található!
|
Ezt a javaslatot választanám, mert azonos bűnért azonos retorzió/korlátozás legyen bevezetve.
|
|
9 |
90.00% |
Azt választanám inkább, amiben az ’A’ csoportot kevésbé büntetik/korlátozzák ugyanezért a csalásért.
|
|
1 |
10.00% |
06-02-2007, 12:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én igazából azért nem értem ezt a szavazást, mert A-ban már jóideje macerásabb a földleadás mint lentebb, lévén a klánok létszámkülönbsége, illetve a már régen létező baráti malus elég keményen befolyásol.
|
Egyszererű kíváncsiság ... milyen az arány azok között akik ugyazt a csalást (földleadást) ugyanazokkal a módszerekkel szertnék megakadályozni, kevésbé hatékonnyá tenni minden csoportban, és azok között akik különbséget akarnak tenni csoport(ok) között.
|
06-02-2007, 12:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Egyszererű kíváncsiság ... milyen az arány azok között akik ugyazt a csalást (földleadást) ugyanazokkal a módszerekkel szertnék megakadályozni, kevésbé hatékonnyá tenni minden csoportban, és azok között akik különbséget akarnak tenni csoport(ok) között.
|
Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában
|
06-02-2007, 12:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Földleadás terén senki nem akart különbséget tenni ha jól figyeltem a jksz-es topicot. Amiben lenne különbség, az a topokra vonatkozott, amit A-ra nézve én se tartok jónak, pedig nem vagyok a topjában
|
én nem így vettem észre
|
06-04-2007, 10:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
én nem így vettem észre
|
akkor vmit félreértettél, van 1x a 3as javaslat: a minimum föld ami megmarad újrázás után is és a baráti malusz, ez a javaslat majdnem hogy így müködik 1/A-ban, annyi hogy újrázás után nem marad meg a minimum föld... a baráti malusz pedig él ott. ezt akarjuk lejjebb is bevezetni. illetve az A-ban is bent hagyni a minimum földet (magyarul egységesen ott is mint lejjebb!!!)
emellett született 2 másik javaslat ami pedig egy másik jksz-eses problémát orvosolna, ami A-ra azért nem vonatkozik mert ott bárki bármeddig maradhat a topban hiszen az a játék teteje. Lejjebb erőteljes jksz források az óriási termelő orik (arról nem beszélve hogy mennyi jksz-el jutottak oda) , mert ha ők nem is jkszeznek, de akik utánuk indulnak igen...
06-04-2007, 11:42
|
Member
|
|
|
|
Végigolvasva.
Reni: a 3. pont leginkább sztem az A - s szabályozásból indult ki, az volt az etalonja. Mert ott a 3. pont mindhárom feltétele már teljesül, s pont az lenne a 3. pont értelme, hogy azok a dolgok egységesen vonatkozzanak minden csoportra. Vagyis a 2 - 5. szintre ugyanúgy, mint az A-ra.
Szóval vagy vmit félreértettem az olvasás során, vagy én sem értem, hogy mi a szavazás célja.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|