|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

05-10-2009, 20:15
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
bajnokcsapat 
|
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
|
|

06-09-2009, 15:12
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Adója 1%-val támogassa a Ferencvárost.
A Ferencvárosi Torna Club vezetése felhívással fordul minden Fradit szerető szurkolójához és szimpatizánsához, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1%-val támogassa a Ferencváros utánpótlás nevelését és a "Fradisták a Fradiért" közhasznú alapítvány javára ajánlja fel adója 1%-át az adóbevalláshoz tartozó rendelkező nyilatkozatban.
FONTOS, hogy rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, nevét a borítékon pedig a saját nevét lakcímét és az adóazonosító jelét pontosan tűnteti fel.
Az alapítvány adatai:
Neve: Fradisták a Fradiért Alapítvány
Székhelye: 1091 Budapest, Üllői út 129
Adószáma: 19654456-2-43
Bankszámlaszáma: MKB Rt:
10300002-20387837-00003285
Célja: A Ferencvárosi Torna Clubhoz kötődő személyek összefogásával a club hagyományainak ápolása, a sportolók emberi erkölcsi, szellemi fejlődésének, a működés feltételeinek elősegítése, az utánpótlás-nevelés támogatása, a sportoló fiatalok magas színvonalú sporttevékenységének elősegítése.
A Ferencváros vezetése és Sportigazgatósága előre is köszöni mindenki támogatását.
Hajrá Fradi!
|

06-09-2009, 15:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Értesülj mindenkinél gyorsabban a Fradi hírekről!
Exkluzív hírek és a legfontosabb információk első kézből!
Küldd az FTC szót SMS-ben a 06-91-330-777-re, hogy megtudja naponta a legfrissebb FTC sporthíreket!
A szolgáltatás lemondásához küldd a STOPFTC szót SMS-ben a 06-91-330-777-re, amely SMS nem emeltdíjas.
Ügyfélszolgálat: 06-1-422-3490
A szolgáltatás díja: bruttó 48 Ft/fogadott hír
A szolgáltatást T-Mobile, Pannon és már Vodafone ügyfelek is igénybe vehetik.
|

06-11-2009, 19:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Következő meccs
FTC - Vecsés
2009. 06. 13.
17.00
Albert-stadion
A Vecsés elleni bajnoki mérkőzésen ismét tombola sorsjegyeket lehet vásárolni a jegypénztárakban és a hostessektől a beléptető kapuknál. Egy sorsjegy ára 100Ft/db.
A tombola célja a résztvevők szórakoztatása, és olyan egyedi nyeremények kisorsolása, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, és örömet okoznak a csapatukat bíztató szurkolóknak.
A nyertes szelvényeket a Ferencvároshoz kötődő nagynevű személyiségek húzzák ki a meccs félidejében közjegyző jelenlétében.
A nyereményeket a főépület aulájában vehetik át a nyertesek a futballmeccs végét követő 1 órán belül, a nyertes szelvényt bemutatva.
Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra:
- 1 db Sky Boxba szóló VIP Fradi bérlet őszi szezonra (2 fő részére)
- 1 db TMobile készülék dominó kártyával
- 1 db Fradi focilabda aláírva a játékosok által
- 6 db Fradi shop vásárlási utalvány 20.000 Ft/db értékben
- 1db Fradi "Lipcsei" mez aláírva a játékosok által
- 1 db 2 főre szóló vacsora meghívás az XO Bistro étterem jóvoltából
|

06-11-2009, 21:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
bocs, én nem vagyok Fradista egyáltalán, és lekéstem pár hónapot a reakcióval, de remélem az egész magyar foci jövőjéért, hogy az angolok fel tudják virágoztatni a Fradit, és akkor talán több hasonló kezdeményezéssel elérhetjük, hogy a magyar klubfoci nemzetközi tényezővé válhasson - újra 
bár addig iszonyat sok munkát kell még elvégezni
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

06-11-2009, 21:37
|
Senior Member
|
|
|
|
De amíg ez nem következik be, addig egyet tehetünk a magyar fociért mi, magyar szurkolók (csapattól függetlenül):
Támogatjuk a kedvenc csapatunkat, erkölcsileg, anyagilag.
TUdom, hogy mindenkinek kevés pénze van. Főleg mostanában.
Nekem sincs sok.
De azért a Fradi naptárat megveszem minden évben, a 100%Fradi magazint is megveszem, és ha tehetem (sajnos nagyon ritkán), akkor kilátogatok a meccsre.
Ez havi párszáz forint kiadás, amit igazán megengedhet az ember magának. 2-vel kevesebb sört iszom, és máris van pénzem Fradi újságra...
De sokezerszer párszáz forint? Abból már futja esetleg új szekrényre az öltözőben, vagy új széksorra a lelátókon, vagy pár labdarúgónak a fizetésére, stb...
Én így támogatom a Fradit, na meg úgy, hogy tisztelem a múltját, őrzöm hagyományait, és pl létrehoztam ezt a topicot, ami már jó ideje nem csak a Fradiról szól, hanem a fociról is - persze keménymagnak a Fradi marad, akörül forog.
Azért, mert a magyar focit tönkrevágták, még nem azt jelenti, hogy nincsenek tehetséges futbalistáink. Vannak.
Kéne egy kis lelkesedés, meg egy kicsivel több pénz, és a magyar focit fel lehetne támasztani hamvaiból!
És csapatoktól függetlenül: nagy szükség volna rá, hogy a magyar élvonal újra ott legyen az európai élvonalban... Képesek vagyunk rá. Csak sokaknak kéne egyszerre akarnia.
Bízom benne, hogy a magyar foci egyszer még méltó lesz régi nagy híréhez!
Hajrá Ferencváros, Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország!
|

06-11-2009, 21:39
|
Senior Member
|
|
|
|
ui: Miért "bocs"?
Senkinek nem téptem le a fejét - képltesen értve - , aki nem Fradista. Mondjuk aki csak azért jött a topicba, hogy anyázzon, meg botrányozzon, annak igen. Ilyet nem tettél, úgyhogy csak azért mert nem zereted a Fradit még nem kell bocsánatot kérni.
Majd a lelátón......  
|

06-11-2009, 22:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
ui: Miért "bocs"?
Senkinek nem téptem le a fejét - képltesen értve - , aki nem Fradista. Mondjuk aki csak azért jött a topicba, hogy anyázzon, meg botrányozzon, annak igen. Ilyet nem tettél, úgyhogy csak azért mert nem zereted a Fradit még nem kell bocsánatot kérni.
Majd a lelátón......  
|
Az első hsz-ből idézek  :
"Félreértés ne essék!
Ez egy FRADI topic!
Sőt, ez a Fradi-drukkerek topicja."
No most én nem vagyok Fradi drukker, szóval kivülállóként meg szerintem nem illik csak úgy lazán belepofázni, mintha az természetes lenne   
Csak ezért 
Én sajnos úgy vagyok a magyar focival, hogy nem tudok utálni meg szeretni sem egy csapatot sem igazán. Dícséretes, hogy többen is így tudtok lelkesedni a Fradiért, de sajnos az utóbbi időkben annyira leromlott a magyar foci, hogy aki nem igazi fan, annál nagyon sokat vesztett a hangulatából és a varázsából az egész, így közönnyel tekint rá, mégha van is benne egy kis reménykedés.
Az én apám és a nagyapám UTÉ-sek voltak  Én is az voltam kicsi koromban, emlékszem, mikor vendégségben voltunk egy nagyon jó ismerősünknél, akik nagyon nagy Fradisták voltak, és éppen UTE-FTC meccs volt, hogy szuroltunk egymás ellen te, majdnem "összeverekedtünk" a végén (persze csak a gyerekek, és persze idézőjelben). 3-1-re nyert akkor a Fradi. Aztán mikor ők voltak vendégségben nálunk, 3-1-re nyert az Újpest 
Édesapám anno volt kinn UTE-Fradin a Népstadionban. 70 ezer másik emberrel egyetemben. Aki közönnyel tud tekinteni erre, annak megsúgnám, hogy már 20 ezer emberrel együtt szurkolni kulturáltan valakiért, az is hatalmas élmény. Irigykedve nézem Angliát ebből a szempontból, nálunk nagyon hiányzik ez a fajta kultúra.
De sajnos mára elvesztette a varázsát. Tudom, most a Fradinál újra él a nagy szurkolás és a tömegek, de máshol nem. Az ilyen Újpest-Fradi ellentétek meg egyenesen nevetségesen hangzanak a magyar foci valódi gondjaihoz képest.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

06-12-2009, 07:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Igen, Fradi topic, folyamatosan a Fradi a kulcsfigura, de azért írtam, hogy már foci topic is, mert a Fraditól független hírek is helyet kaptak itt...
Illetve, nem is függetlenek annyira, a legtöbb beírást a Fradihoz lehet kötni. (Többnyire ex-Fradi játékosok révén!)
Tehát az 1. hsz továbbra is érvényes, egy Fradi topic, Fradistáknak, Fradistákról.
A Fradi-UTE ellentét a politikában gyökeredzik, úgyhogy ennek megvitatását másik topicban javaslom, itt szeretnék a sport szintjén maradtni. (Azért van ez a topic!)
Hajrá Ferencváros, Hajrá Magyarok, Hajrá MAgyaroroszág!
|

06-13-2009, 21:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Parádéval búcsúzott a Fradi a másodosztálytól
Fölényes győzelemmel zárta utolsó NB II-es mérkőzését a Ferencváros: a zöld-fehérek 5-1-re verték a Vecsést az Albert stadionban.
Akkor most jöhet az nb1 első helye
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|