|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-19-2008, 13:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Talán a szabi gombot benyomta,de a rendszer nem tette el azonnal szabadságra. Hanem csak a 12 óra lejárta után Talán ..
|
Ez éppenséggel lehetne, de akkor nem 22 kör marad hátra...
02-19-2008, 18:22
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Összefoglalom:
Felléptem, eltelt 2 kör és ezt az orit tettem szabira egy másik helyett, nem várt 12 kört míg elment mert rögtön megpróbáltam belépni....
22 kör után engedett piacra, amikor is 24 kör volt a szinten eltöltött körök száma.....
Nem is néztem ezt a 12 körig nem lehet szabira menni dolgot a súgóban, míg Croissant nem másolta be ide.....
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
02-19-2008, 20:04
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Nem is annyira baki és nem is az hibám. Felléptem egy csopiba egy kis pénzel és úgy gondoltam azt variba tartom, mert a ht kirakja és nem kopik. Ahogy gyűjt mellé a pénz, mindig szépen melléraktam és mire megint lépni akartam addigra megduplázodott. Akkor nézem menniy a vari ára és látom kb fele annyi, mint amenniyért én vettem a hetek folyamám. Így tulajdonképpen ugyan anniy pénzem volt, mint amikor elindultam. Ezért rizikós egységben tartani a pénzt
|
02-20-2008, 02:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
úgy látszik a tegnapi hibám hiába tettem jóvá 1körrel lecsúsztam arról amikor visszajött a tekim hazajött a teki, kv-kor bekopott, és pont amikor belépek ez fogad:
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 262 mezőgazdasági, 287 lakáshelyzeti, 259 bányászati, 4.819 hadügyi, 10.407 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercset!
baromi boldog voltam, mert ebből volt még 16... és mindez nem történik meg, ha bekapcsolva hagyom a gépet, és nem kell megvárnom amig bebootol
02-20-2008, 04:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
úgy látszik a tegnapi hibám hiába tettem jóvá 1körrel lecsúsztam arról amikor visszajött a tekim hazajött a teki, kv-kor bekopott, és pont amikor belépek ez fogad:
Elloptak 0 ipari, 0 gazdasági, 262 mezőgazdasági, 287 lakáshelyzeti, 259 bányászati, 4.819 hadügyi, 10.407 mágia és 0 tolvajlási tudománytekercset!
baromi boldog voltam, mert ebből volt még 16... és mindez nem történik meg, ha bekapcsolva hagyom a gépet, és nem kell megvárnom amig bebootol
|
Egyszer egy hasonlónak voltam az élvezője, amikor 1,8k-t loptam minden tekercsből akciónként egy óriástól. Az igazán jó volt, ersze csak nekem!
|
02-20-2008, 19:35
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Árak elgépeléséből, egységek elvándorlásából volt elég élményem, de a végén már mint speciális Hódos feelinget fogadtam, beletörődve, hogy sosem fogom megjegyezni, melyik a piacon a mennyiség, és melyik az ár helye.
Viszont az egyik legemlékezetesebb hülyeségem kb. négy-öt éve volt, még mindig vinnyogok, ha eszembe jut:
Valamelyik ötödik szint topjában ücsörgünk a szövikkel, míg meg nem érkezett a trónkövetelő szövetség.
Először üzenetben indult a társalgás, kb. "Takaroggyatok innen" stílusban. Vezérként én vezettem a diplomáciai tárgyalásokat ("takaroggyatok ti") az ellenfél vezérével üzeneteken keresztül. Már erőst pitymallott, eléggé zombi voltam az álmosságtól, de azért kidolgoztam szépen, hogyan mérünk csapást kedves ellenfeleinkre oly módon, hogy elmenjen a kedvük tolakodástól, és egyben erkölcsi diadalmat is üljünk, de nem utolsó sorban szellemi fejlődésük hasznára is legyen. Szépen elterveztem, hogy ki-mikor-kit-hogyan, és ha már úgy benne voltam az üzenetküldésben, a szövifórum helyett elküldtem az ellenfél vezérének, majd a jól végzett munka örömével fáradt testemet az ágyba vetettem.
Mivel az üzenetbe beleírtam, hogy megyek aludni, meg majd délelőtt tízkor, amikor mindenki benn lesz még finomítjuk a hadművelet terveit, cseppet sem volt meglepő, hogy a kilenc órás belépésemkor mind a négy ori egy cseppet csapzott állapotban volt, mivel nem csak az ellen szövije gyalogolt át sorban rajtunk, hanem még két MF is ráugrott a koncra.
A szövifórumon megjelent engem dicsérő jelzőket most a fórumetikettet figyelembe véve mellőzném.
|
02-27-2008, 02:02
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Ez most nagyon kellett nekem
A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 285918 tolvajlási tudománytekercset vesztettél.
|
02-27-2008, 06:37
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Ez most nagyon kellett nekem
A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 285918 tolvajlási tudománytekercset vesztettél.
|
Uhh
De legalább nem kopott be
|
02-27-2008, 06:40
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Uhh
De legalább nem kopott be
|
Én is a jó oldalát néztem
Úgy voltam vele,hogy kit érdekel egy kis teki
|
02-27-2008, 06:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Én is a jó oldalát néztem
Úgy voltam vele,hogy kit érdekel egy kis teki
|
tekiár mennyi?
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|