|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-12-2009, 13:37
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Idézet a játékszabályokból: "tilos minden olyan program használata, ami a játékkal bármilyen olyan okból érintkezik, ami nem a játék oldalainak megtekintését szolgálja: onnan információt gyűjt, vagy annak parancsokat ad stb."
|
Na ezt nem is gondoltam  Tényleg nem szabad? Vajon miért? 
|

11-12-2009, 13:45
|
Junior Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
csak azért irtam mert Remy GYANUSITGATOTT minket....
ilyenért anarch?  senki nincs poénos kedvében ugyláccik....
|

11-12-2009, 13:47
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Hunter-
ilyenért anarch?  senki nincs poénos kedvében ugyláccik....
|
A szabályok durva megszegéséért? Az anarch a legkevesebb, igen.
|

11-12-2009, 13:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
na jónapot!
csakhogy ne megint egyedül a Remy legyen a mumus! 
a pékek fel lettek méregetve szépen,majd őrült számolgatás kezdődött.
a végeredmény az lett hogy egy teljesen kockázatmentes ütésre nyílt lehetőség amit ki is használtunk!kb 5% esély volt rá hogy nem veszitek észre a ráállást amit megpróbáltunk kiaknázni.azzal tisztában voltunk hogy ha észreveszitek a ráállást nem lesz harc csak menekülés 
remélem ezzel a támadással rávilágítottunk a klánotok felépítésének,és az egységmenedzsmentjének gyengeségeire(ami kb vicc kategória)!
inkább köszönjétek meg szépen és ne a szátokat tépjétek itt feleslegesen!!!
milyen dolog az hogy a TOP 2. klánra ráállva egy teljesen fika klánsereg elől a TOP 2. klán csak menekülni tud és a fórumon szájkaratézni??
ez szerintem az 1/A csopi szégyene,és a ti szégyenetek!!
nem akartam különösebben hozzászólni a témához,de már kissé zavar a sok nagyarcú beirkálás meg viccelgetés.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following 5 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|

11-12-2009, 14:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ga'briii
végülis télleg nem rohantatok  ) 5ös csapódásnál, 8kor már van komment, ennél hamarabb már csak a szabályok miatt nem lehetett :P
|
Ez most hogy is kapcsolódik ebbe a beszélgetésbe?
De csak hogy te is tisztán láss. Én személy szerintent nem tudtam, hogy mikor lesz a támadás. Aznap 7:30-kor keltem, kávé - cigi és kimostam a csipát a szememböl. 7:50körül kerültem gép elé, láttam, hogy nem vagyok klántag, néztem az eseményeket, meg azt hogy mikor lettem kirakva a klánbol, láttam, hogy 8 után ott lesz a csata az eseményekben. Körváltásig egy ujabb kévá és cigi, majd látható lett az eseményekben. Mivel már nem ütközött a szabályokba a csata bemásololása a fórumra, gondoltam biztos kiváncsi mindenki arra, hogy a TOP 1 - 2 klán csatázik egymással.
Ez volt a hatalmas rohanás. Bár továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz, de leírtam, hogy te is boldog lehess.
Gyulaword (#79796)
|

11-12-2009, 14:05
|
Junior Member
|
|
|
|
milyen dolog??ez egy játék  szeritnem én nem arcoztam de mind1..csak arra akartam kilyukadni hogy a játék rég nem arról szól aminek kellene hogy szóljon...van egy ütés azt utána meg vezsekedés....:S
|

11-12-2009, 14:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
na jónapot!
csakhogy ne megint egyedül a Remy legyen a mumus! 
a pékek fel lettek méregetve szépen,majd őrült számolgatás kezdődött.
a végeredmény az lett hogy egy teljesen kockázatmentes ütésre nyílt lehetőség amit ki is használtunk!kb 5% esély volt rá hogy nem veszitek észre a ráállást amit megpróbáltunk kiaknázni.azzal tisztában voltunk hogy ha észreveszitek a ráállást nem lesz harc csak menekülés 
remélem ezzel a támadással rávilágítottunk a klánotok felépítésének,és az egységmenedzsmentjének gyengeségeire(ami kb vicc kategória)!
inkább köszönjétek meg szépen és ne a szátokat tépjétek itt feleslegesen!!!
milyen dolog az hogy a TOP 2. klánra ráállva egy teljesen fika klánsereg elől a TOP 2. klán csak menekülni tud és a fórumon szájkaratézni??
ez szerintem az 1/A csopi szégyene,és a ti szégyenetek!!
nem akartam különösebben hozzászólni a témához,de már kissé zavar a sok nagyarcú beirkálás meg viccelgetés.
|
Ha tényleg nem volt egy "hatalmas sereg", akkor valóban felmerül a kérdés, hogy miért nem tudták mondjuk védeni a Pékek a Gunt...
|

11-12-2009, 14:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Karvaly
Ha tényleg nem volt egy "hatalmas sereg", akkor valóban felmerül a kérdés, hogy miért nem tudták mondjuk védeni a Pékek a Gunt...
|
Jo kerdes! Ezen gondolkodj el akkor, szerintem magadtol is rajossz a valaszra. Valaszolni nyilvan nem valaszolhatok, mert az infokiadas lenne...
Plusz ha meg azt is elarulom, hogy ha full barakkal tamadnak vissza, akkor is pattantak volna, meg elgondolkodtatobb a dolog.... 

11-12-2009, 14:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Karvaly
|
Öööö... asszem nem látod a képet több üzenet összességében... Kezdve a kereskedő megváltoztatása topiktól az 1/A-ig. Olvasgass még, és kiderül! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

11-12-2009, 14:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Öööö... asszem nem látod a képet több üzenet összességében... Kezdve a kereskedő megváltoztatása topiktól az 1/A-ig. Olvasgass még, és kiderül! 
|
Nem hiszem,hogy a kereskedős (kresekedő  ) topic indítója látna 1/A topbéli éplistákat. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (0 members and 13 guests)
|
|
Posting Rules
|