|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
06-03-2013, 10:21
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Ez egy olyan dolog a játékon belül, ami a saját országnak hasznot nem hoz
|
Vannak olyan játékosok, akiknek nem mindegy, hogy mennyi pénzt kapnak, mennyit tudnak képezni, hány épületük működik stb.
|
06-03-2013, 19:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Vannak olyan játékosok, akiknek nem mindegy, hogy mennyi pénzt kapnak, mennyit tudnak képezni, hány épületük működik stb.
|
1. elfokozok 1 yard értékű katonát, hogy aztán adóból beszedjek 1 millióval többet?
2. elfokozok 100k katonát, hogy abból vissza tudjak képezni 10k-t?
3. Ha 30% a foglalkoztatottság csak, akkor nem működik több épülete, mint ami van... 99%-nál is pont annyi működik.
és mindezt szabadság alatt ,amikor nem mennek a körök???
a lényeg az, hogy szabadság alatt van elfokozva... nem a fokozásról önmagában van szó, hanem a két dolog együttes hatásáról
|
The Following User Says Thank You to Dave For This Useful Post:
|
|
06-03-2013, 19:47
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
1. elfokozok 1 yard értékű katonát, hogy aztán adóból beszedjek 1 millióval többet?
2. elfokozok 100k katonát, hogy abból vissza tudjak képezni 10k-t?
3. Ha 30% a foglalkoztatottság csak, akkor nem működik több épülete, mint ami van... 99%-nál is pont annyi működik.
és mindezt szabadság alatt ,amikor nem mennek a körök???
a lényeg az, hogy szabadság alatt van elfokozva... nem a fokozásról önmagában van szó, hanem a két dolog együttes hatásáról
|
ha el kell menned szabira bármi miatt ami önhibádon kívül történik, de van 1millió egységed a piacon, ami ugyebár elmegy... mostani rendszer szerint 10%-át vissza tudod képezni azaz 100k katonád lesz amikor visszajöttél.
ha jó kis házhiánnyal játszol mondjuk A-ban 1 milla ponton és szabi alatt befokozod a népet, hogy ne menjen el egységed szabadság alatt de mégis full egységgel tudj szabizni akkor megint nem mind1 a foglalkozottság szabadság alatt.
én kicsit sem támogatnám a változtatást, szerintem nem meggyőző indok a top1 hely könnyebb megszerzése a több személyiségűek számára így is elég sok van belőlük és így sem ütik egymás egyik csoportban sem.
Last edited by Merengő; 06-03-2013 at 19:53..
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
06-03-2013, 20:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
ha jó kis házhiánnyal játszol mondjuk A-ban 1 milla ponton és szabi alatt befokozod a népet, hogy ne menjen el egységed szabadság alatt de mégis full egységgel tudj szabizni akkor megint nem mind1 a foglalkozottság szabadság alatt.
.
|
én hamarabb tolnám át a katonát a szövikhez, míg szabizok... persze amit írsz az is elképzelhető, de évente hány ilyen eset van?
Mindig azzal érvel a többség, hogy egy-egy kirívó eset miatt nem kell foglalkozni a problémával. Szerintem többször jön elő egységnyi idő alatt a top1 hely megszerzésének szükségessége, mint 1 milla értéken kényzserszabi miatt rengeteg katonát elfokozni.
persze lehet, hogy rosszul gondolom. se 9 személyiségem nincs, se nem vagyok 1 milla értéken.
De megkockáztatom, hogy 3/I csoport első helyén egyik általad leírt esetről sincs szó...
|
06-03-2013, 20:17
|
Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
ha el kell menned szabira bármi miatt ami önhibádon kívül történik, de van 1millió egységed a piacon, ami ugyebár elmegy... mostani rendszer szerint 10%-át vissza tudod képezni azaz 100k katonád lesz amikor visszajöttél.
|
Te is tudod, hogy az esetek 90-95%-ában nem erről van szó.
Quote:
ha jó kis házhiánnyal játszol mondjuk A-ban ...
|
ez a topic minden egyéb csoportról szól, csak az A-ról nem.
Quote:
szerintem nem meggyőző indok a top1 hely könnyebb megszerzése a több személyiségűek számára így is elég sok van belőlük és így sem ütik egymás egyik csoportban sem
|
ezzel egyetértek ugyan, de a szándékos hátráltatással, és károkozással nem tudok egyet érteni.
|
06-03-2013, 20:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
én hamarabb tolnám át a katonát a szövikhez, míg szabizok... persze amit írsz az is elképzelhető, de évente hány ilyen eset van?
Mindig azzal érvel a többség, hogy egy-egy kirívó eset miatt nem kell foglalkozni a problémával. Szerintem többször jön elő egységnyi idő alatt a top1 hely megszerzésének szükségessége, mint 1 milla értéken kényzserszabi miatt rengeteg katonát elfokozni.
persze lehet, hogy rosszul gondolom. se 9 személyiségem nincs, se nem vagyok 1 milla értéken.
De megkockáztatom, hogy 3/I csoport első helyén egyik általad leírt esetről sincs szó...
|
ha te elszabizol 0 egységgel vagy 50% nyi barakkal A ban nagyobb hektáron kétlem, hogy sokáig szövitag leszel egy jobb klánban..
|
06-03-2013, 20:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
Te is tudod, hogy az esetek 90-95%-ában nem erről van szó.
.
|
nekem elég gyakran jól jött eddig..
|
06-03-2013, 20:51
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem az emberi kicsinyességen túlléphetnénk, teljesen nyilvánvaló, hogy aki valamiért nem szereti a sokszemeseket, és neki köze nincs ahhoz, hogy sok legyen neki, az már csak kitolásból sem támogatja a javaslatot...
Pedig neki aztán semmi kára nem származna belőle.
06-03-2013, 20:53
|
Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
ha te elszabizol 0 egységgel vagy 50% nyi barakkal A ban nagyobb hektáron kétlem, hogy sokáig szövitag leszel egy jobb klánban..
|
Úgy látom nem érted meg, hogy az itt felvetett probléma NEM AZ A CSOPORTról szól.
(???)
|
06-03-2013, 20:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
Úgy látom nem érted meg, hogy az itt felvetett probléma NEM AZ A CSOPORTról szól.
(???)
|
én ezt nem látom leírva sehol sem. attól hogy nem ott fordul elő ilyen (ott nem fordulhat) nem volt szó arról, hogy nem kollektív lenne a változtatás, ezért butaság lenne nem megnézni mi történik más szinteken ezzel a változtatással.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|