|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
06-26-2006, 00:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Roni
Oks, akkor ha majd egyszer talán lelőnek, szidni fogom magam h miért nem golyóálló páncélruhában mászkáltam minden nap... de hoppá, akkor mi lett volna ha vízbedobnak...
|
A fejbelövésről nem is beszélve
06-26-2006, 00:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
oké, én elhiszem, mivel mást úgyse tehetek, meg nem is az én dolgom megesik az ilyen is, csak ahhoz már kicsit több motiváció kell a támadónak de vannak mindenféle csúnyabácsik
|
Lehet hogy egy kicsit jelentősebb klán jelentősebb országairól van szó, mint az átlag
06-26-2006, 00:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
oké, én elhiszem, mivel mást úgyse tehetek, meg nem is az én dolgom megesik az ilyen is, csak ahhoz már kicsit több motiváció kell a támadónak de vannak mindenféle csúnyabácsik
|
De tehecc, nem hiszed el.
Mivel kellett volna több motiváció?
06-26-2006, 00:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Oks, akkor ha majd egyszer talán lelőnek, szidni fogom magam h miért nem golyóálló páncélruhában mászkáltam minden nap... de hoppá, akkor mi lett volna ha vízbedobnak...
|
jó jelszót csinálni, és biztonságban tartani nem nagy cucc, mondhatni semmibe nem kerül. a golyóálló mellény meg nehéz és kiütést is kapsz tőle, ha sokat hordod:)
lényeg: nem akarok én senkit se bosszantani, már úgyis tudjátok talán, hol volt a hiba
|
06-26-2006, 00:44
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
De tehecc, nem hiszed el.
Mivel kellett volna több motiváció?
|
én mindent elhiszek, amig nem bizonyosodik be az ellenkezője:) jó fiú vagyok
nem tudom, de én a kisujjamat nem mozdítanám meg semmilyen klán semmilyen jelszaváért, de lehet csak én vagyok ilyen hülye:)
|
06-26-2006, 00:44
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
jó jelszót csinálni, és biztonságban tartani nem nagy cucc, mondhatni semmibe nem kerül. a golyóálló mellény meg nehéz és kiütést is kapsz tőle, ha sokat hordod
lényeg: nem akarok én senkit se bosszantani, már úgyis tudjátok talán, hol volt a hiba
|
Nem akarok goromba lenni, ált nem is vok az... De én ha a helyedben lennék, akkor inkább nem szólnék hozzá a témához, ha már okosan hülyéskedni nem tudok, csak... (na mind1)
A másik dolog: szted mi volt a jelszavam? Az h "jelszó"? Egy picit segítek, nem ez volt...
06-26-2006, 00:45
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nem kényszerültünk, hanem így döntöttünk.
mondjuk úgy miután egy kémprogit találtam a gépemen valahogy elment az egésztől a kedvem..
|
Nem csodálom. Igazából nehéz mit mondani erre, mert ugyi kinek az érdeke lenne tudni ezt-azt? Ettől függetlenül természetesen semmi közünk a dologhoz. Lehethogy az én gépemen is van csak én meg sem tudom nézni, mert nem értek hozzá sajnos. Bízom a tűzfalamban
|
06-26-2006, 00:45
|
Member
|
|
|
|
Quote:
jó jelszót csinálni, és biztonságban tartani nem nagy cucc, mondhatni semmibe nem kerül. a golyóálló mellény meg nehéz és kiütést is kapsz tőle, ha sokat hordod
|
Hát ha a k50i0m rossz jelszó a fejemben tárolva, akkor megértem
A hibát tudjuk, de akkoris egy emberi tényező osztott ki minket, és ez a bosszantó -főleg hogy nem tudni hogy hogyan lehet/nem lehet valaki ellen tökéletesen védekezni...
Jav: természetesen már nem ez a jelszavam
06-26-2006, 00:47
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Nem akarok goromba lenni, ált nem is vok az... De én ha a helyedben lennék, akkor inkább nem szólnék hozzá a témához, ha már okosan hülyéskedni nem tudok, csak... (na mind1)
A másik dolog: szted mi volt a jelszavam? Az h "jelszó"? Egy picit segítek, nem ez volt...
|
minden világos, ehhez én biztos nem értek:) megyek inkább alszom
|
06-26-2006, 00:50
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Hát ha a k50i0m rossz jelszó a fejemben tárolva, akkor megértem :)
A hibát tudjuk, de akkoris egy emberi tényező osztott ki minket, és ez a bosszantó -főleg hogy nem tudni hogy hogyan lehet/nem lehet valaki ellen tökéletesen védekezni...
Jav: természetesen már nem ez a jelszavam :D
|
az emberi tényező mindig a leggyengébb láncszem.. ez a szép az egész biztonság témában:)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|