Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-08-2006, 14:00
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A sötétben elmosolyodom.
-Magam is úgy vélem nem kell most a fegyver. Régóta vagy itt? Vagyis, régóta vagy így itten? - kérdem a "testi" alakjára célozva.

- Már egy ideje. Baj?
Sponsored Links
Old 11-08-2006, 14:01
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

*Miután lementem a földszintre, helyet foglalok az egyik asztalkánál (ha éppen akkor van lent valaki, akkor természetesen mellette, ha nincs akkor egyedül), amikor jön a szolgáló ugyanazt rendelem mint előző este is. Szótlanul költöm el a vacsorát, majd felmegyek a szobámba és nyugovóra térek. Ha útközben találkozok társaimmal természetesen köszöntöm őket és jó éjszakát kívánok, mielőtt eltűnnék szobám rejtekében*

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 11-08-2006, 14:44
Member

Lin-nek:
-Nem baj. Csak meglepődtem kicsit. Köszönöm a követ. - kocogtatom meg amin fekszem - jó érzés, mintha otthon lennék.

- Nincs mit. Ha gondolog pihenj tovább, és én maradok, ha megengeded. De ha nincs kedved aludni, akkor beszélgethetünk is.
-Beszélgethetünk, ha akarod. - mosolygok rá. - Reggel kezdődik az utazás. Remélem sokmindent tudok megmutatni neked.
- Örülök, hogy veled mehetek, de sajnálom, hogy el kell menned. Megértem, hogy miért nem maradhatsz. Miről beszélgessünk?

Last edited by Chris; 11-08-2006 at 14:47..
Old 11-08-2006, 14:51
Member

Kissé habozok.
-Tartok attól, hogy az aki ellenünk tört, tudod akit rosszarcúnak neveztél újra megtámad minket. Ugye téged nem tud bántani? Nem akarlak veszélybe sodorni.

- Akitől megijedt a társatok? Ő nem hiszem, hogy vissza fog jönni. Hagyományos fegyverekkel nem tud kárt okozni bennem, de ha a szobrot valami mágikus úton eltörik, az fájni fog nekem. Nem pusztolok el tőle, mert ez nem egy nagy darab, de kétségtelenül megérzem majd. Ha ez bekövetkezne többet nem beszélhetnénk, csak ha visszatérsz ide. Az is elég baj, hogy a szobron keresztül nem fogok tudni alakot ölteni, dehát ez is jobb mint a semmi.

Last edited by Chris; 11-08-2006 at 14:54..
Old 11-08-2006, 17:41
Pettyes Pettyes is offline
Member

A délután folyamán kint töltöttem Foltossal az időm nagy részét, amikor nem őrködtem. Mikor a gyomrom figyelmeztet, hogy már jó ideje nem kapta meg jussát bemegyek és leülök egy asztalhoz. Kirendelek egy könnyű vacsorának valót, hogy estére ne terheljem meg a gyomromat. Idő közben akivel találkozok azt köszöntöm, illetve érdeklődök a küldetés felöl, ha Grennel, Farkassal vagy Deneirával találkozom. A vacsora befejeztével megkérdek egy szolgálót, hogy van-e szabad szobájuk, mert akkor igénybe venném. Van szabad szoba, de Farkas szobájában is van még hely. Ha nincsen megköszönöm a segítségét, majd megkeresem Grent, hogy aludhatok-e a szobájában. Ha itt sem járok sikerrel, akkor vagy próbálkozok még Deneiránál, vagy egyszerűen fogok egy széket és az őrködő mellett töltöm az estémet. Ha sikerül egy szobába bejutnom, akkor megmosakszom, lefegyverkezem és kipihenem magam, amíg Gren vagy Farkas nem kelt, hogy őrködjek. Nem keltenek örködni, az örködést maguk közt osztották be.

Last edited by Chris; 11-08-2006 at 19:08..
Old 11-08-2006, 19:23
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Elfhez:
-Alhatsz mustan nálam, dö a cuccamat nöm tapizni, me löharapom minden kít közed. (teljes fogsoros mosoly). Ma húnap ürködhetsz eleget, me akkó má álmus löszek.
Old 11-08-2006, 19:24
Chaos Chaos is offline
Junior Member

A szekér árát elteszem és megköszönöm a segítséget Grenek.
Estefelé megvacsorázom. Éjszaka pihenek.
Old 11-09-2006, 07:24
Member

Fektemben a sárkányokat nézegetem és csodálom:
-Jó tudni, hogy mitől kell óvjalak. - kissé elkomorul az arcom és gondolkodó hangon beszélek magam elé.- Bár elég nagy baj, hogy a csapatunkon belül egyedül magamban bízhatok igazán. A Nagyúr szótlan, de ez lényegtelen, hisz ő a megbízó. Az Úrnő kissé hirtelen haragú, a gyermekről meg annyit tudni, hogy a család tagja és hogy kishíján megölt miatta az úrnő, mert nem tudtam, hogy valamijen mágiával bújik el, ha fél. Morel és Stancil van velünk az út elejétől még. Morel magánakvaló, de nem kárhoztatom érte, valahogy nyugodtabban szemléli a világot mind a többi ember. Stancil még kölyök, mindenbe belekap és kissé hebehurgya, de csak benő a feje. Ráadásul még valamelyikük őriz valamijen titkot vagy valami khmm.. magávalhozott tárgyat amit nem a Nagyúr ellenfelei keresnek. Morel, vagy Stancil? Hmm... Farkas és Alysium kizárva, szerintem őnáluk nem lehet olyasmi, Deneira pedig csak most jött. - Rápillantok - Bocsáss meg, csak néha, ha biztonságban érzem magam szeretek hangosan végiggondolni mindenfélét.

- Csak nem azt akarod mondani, hogy a hegyesfülűvel ellentétben téged érdekelnek a titkaim?

Last edited by Chris; 11-09-2006 at 07:37..
Old 11-09-2006, 07:25
Pettyes Pettyes is offline
Member

Na akkor nem tudom, hogy a szabad szobában aludtam-e vagy Farkasnál, elvileg az első került megkérdezésre előbb. Ha Farkasnál aludtam igyekeztem vigyázni, hogy a zsákának a pántja se mozduljon, mert szükségem van a karjaimra.
Reggel felkelek, ha semmi küönös nincs megmosakszom, felöltözök, majd lemegyek megnézem ismét a lovamat. Lefelé menet üdvözlöm az éppen rködő személyt. A lovam után bemegyek és rendelek egy reggelinek valót, leülök egy asztalhoz megreggelizem, majd fel és megkérdem Grentől vagy Farkastól, aki éppen őrködik, hogy mi lesz a mai teendőnk.
Old 11-09-2006, 07:41
Member

Elmosolyodom és rápillantok:
-Engem nagyon érdekelsz titkokkal vagy azok nélkül. Persze amiről nem akarsz beszélni arról nem beszélsz. Nekem is vannak olyan dolgaim amikről nem beszélhetek senkinek.

- Nincs olyan dolog, amiről ne beszélhetnék. Barátok vagyunk, nem? - kacsint rád - Szóval mit szeretnél tudni pontosan?

Last edited by Chris; 11-09-2006 at 07:46..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules