|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
|
Minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
|

|
5 |
5.00% |
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz
|

|
51 |
51.00% |
Anarchista csoportba áthelyezés
|

|
22 |
22.00% |
J.K.SZ. bejelentő
|

|
26 |
26.00% |
Újrázási lehetőségek lekorlátozása
|

|
14 |
14.00% |
Földvesztés
|

|
20 |
20.00% |
Katonai morál romlása
|

|
16 |
16.00% |
Gyújtogatás erősödése
|

|
20 |
20.00% |

06-20-2007, 18:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudom, hogy miért véded ennyire a szabálytalan játékot, biztosanb megvan az okod rá, de az ilyen hozzáállásra a Hódítóban semmi szükség. Itt a fórumon ezennel most elbúcsúzunk.
|
Sztem csak félreértetted amit irt, igaz a stilusa nekem sem teccett, de abban igaza van, hogy máshol is történnek ilyen esetek. sőt van aki itt külsőn utalt is rá, hogy élt hasonló módszerrel...

06-20-2007, 18:30
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sztem csak félreértetted amit irt, igaz a stilusa nekem sem teccett, de abban igaza van, hogy máshol is történnek ilyen esetek. sőt van aki itt külsőn utalt is rá, hogy élt hasonló módszerrel...
|
Az, hogy máshol történnek esetek, mennyiben teszi szabályossá a szándékosan beengedett támadásokat?
Sok esetben nem lehet egyértelműen kimondani a szándékosságot, bármennyire is mindent látonak képzeli magát néhány ember, és bármennyire pontosan tudni véli, hogy ki mikor milyen egységeket tett a piacra, mikor vette észre, hogy egy vadidegen országot egy másik támad, és tudta pontosan, hogy mikor volt gépközelben egy számára idegen ember.
De amikor ki lehet jelenteni, akkor ne jöjjön már azzal, hogy mivel nincs minden bankrabló elkapva, ezért akit elkapnak, az se legyen büntetve, mert az nem fair...
|

06-20-2007, 18:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az, hogy máshol történnek esetek, mennyiben teszi szabályossá a szándékosan beengedett támadásokat?
|
Semmivel sem, ebben egyetértünk. Csak elösször arra utalt, hogy a többi ilyen esetekben nem történik semmi

06-20-2007, 18:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Semmivel sem, ebben egyetértünk. Csak elösször arra utalt, hogy a többi ilyen esetekben nem történik semmi
|
És?
Naponta sokezer autós lépi át a sebességkorlátot, mégis csak töredékük van büntetve. Akkor ez jogellenes, és szemét dolog, hogy büntetik ezeket az embereket? Ugyan már.
|

06-20-2007, 18:42
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
En ugy tudom, hogy mar az 5. szinten is tuvalu rejtelyes modon felelffel 5-os uteseket utott sereggel, es igy kerult az elso helyre, aztan hogy hogynem, lepes elott levertek 600 hekire kb.....
(De ezt csak hallottam)

06-20-2007, 18:44
|
Member
|
|
|
|
Ati, azt hiszem én voltam az egyik megszólított, így reagálnék.
Való igaz, hogy részemről korábban volt némi ellenérzés Tuvalu irányában. És való igaz, hogy volt ilyen gondolat, hogy még véletlenül se juthasson fel, ezért majd leütjük. 2* be is ütöttük. Ezt a részét mindenki tudta, azt viszont bizonyára nem, hogy a harc közben napokon keresztül leveleztünk, elemeztük egymás játékát, élcelődtünk, stb. Így utólag be kell valljam az egyik legkedvesebb ellenfelemmé vált így Tuvalu, s utánna valóban szövire is léptünk, hogy ez jelenleg tart - e, azt nem tudom megerősíteni, ez infokiadás lenne a részemről.
Azt szintén nem szeretném vitatni, hogy ez mennyivel egyértelműbb, mint más, nap mint nap történő kétes esetek.
Még mindig azt mondom, hogy néhány ebben a topicban szereplő ötlet felhasználható lenne, s nem azon kéne filozni, hogy vmi megbeszélt, vagy nem az. Ha az ötletek bekerülnének a játékba gátolnák a földleadást, megelőznék azt.
Bár ez (személyeskedés nélkül) eddig is elég sok ellenérzést váltott ki bizonyos, igencsak érdekelt csoportosulásban. Bizonyára nehéz lenne keresztülvinni, de talán hatásosabb lenne, mint a feltételezések, és vádaskodások. Azt hiszem ezzel mindenki egyetért, kivéve akinek az ellenkezőjéhez fűződik érdeke.
|

06-20-2007, 18:50
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Még mindig azt mondom, hogy néhány ebben a topicban szereplő ötlet felhasználható lenne, s nem azon kéne filozni, hogy vmi megbeszélt, vagy nem az. Ha az ötletek bekerülnének a játékba gátolnák a földleadást, megelőznék azt.
Bár ez (személyeskedés nélkül) eddig is elég sok ellenérzést váltott ki bizonyos, igencsak érdekelt csoportosulásban. Bizonyára nehéz lenne keresztülvinni, de talán hatásosabb lenne, mint a feltételezések, és vádaskodások. Azt hiszem ezzel mindenki egyetért, kivéve akinek az ellenkezőjéhez fűződik érdeke.
|
Szerintem ezt nem sokan vitatják (nyilván van, aki igen). Ettől függetlenül az, hogy X nem lett egy hasonló ütés miatt áttéve, nem garancia arra, hogy Y sem lesz. Nyilván nem lehet minden csalást kiszűrni, de ez ne jelentse senki szemében azt, hogy nyugodtan lehet csalni.
Tuvalu eléggé a figyelem középpontjában volt már régóta, elég figyelemreméltó teljesítményével, és mint első 10 személyiségű ország ezt meg is érdemli. Egy ilyen teljesítmény azonban nem ad senkinek felhatalmazást a megbeszélt ütésekre.
|

06-20-2007, 18:52
|
Member
|
|
|
|
írtam egy hosszút, de rájöttem h infokiadások vannak benne, így privát üzenetet küldtem.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

06-20-2007, 18:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem ezt nem sokan vitatják (nyilván van, aki igen). Ettől függetlenül az, hogy X nem lett egy hasonló ütés miatt áttéve, nem garancia arra, hogy Y sem lesz. Nyilván nem lehet minden csalást kiszűrni, de ez ne jelentse senki szemében azt, hogy nyugodtan lehet csalni.
Tuvalu eléggé a figyelem középpontjában volt már régóta, elég figyelemreméltó teljesítményével, és mint első 10 személyiségű ország ezt meg is érdemli. Egy ilyen teljesítmény azonban nem ad senkinek felhatalmazást a megbeszélt ütésekre.
|
Valóban nem lehet, maximálisan igazat adok. Azt érvként viszont elég nehéz elfogadni, hogy aki a figyelem középpontjában van, az rögtön bűnös, aki nincs, az tehet bármit, vagy legalábbis sokkal többet.
A játék szabályai szerint az egyetlen lehetőség Tuvalu számára a lépésre az, ha 1. Eddig nem is volt ezzel probléma, mert el akartunk lépni. Viszont egy kicsit ellehetetlenítettük azzal, hogy végül maradni akartunk Grabival. Megértettem a támadását, még ha különösebben nem is kultiváltam.
|

06-20-2007, 19:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
*EZ* az eset viszont azt hiszem minden kétséget kizáróan jksz. Azt hiszem sokan ismerik a hátteret, 2 ember kijelentette, hogy ameddig ők játszanak, addig Tuvalu nem fog fellépni az L-ből. Ezután furamód szövik lettek. Majd furamód egy minimális sereg beüt...
Az egyértelmű eseteket legalább büntetni kell.
Látom itt van épp 2 érintett, kíváncsian várom a magyarázatot, mielőtt repül a két ország anarchba, bár nem sok esélyt látok arra, hogy ez ki legyen magyarázva.
|
Na kíváncsi vagyok, hogy ez is el lesz-e tusolva...
Mindenesetre elmentem ezt a pár hsz-t az utókornak.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|