|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
04-06-2013, 00:40
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Emlékeztetek mindenkit, hogy a megbeszélések témában vagyunk. A témák szétoffolásának, teljesen más témákról való beszélgetésnek, személyeskedéseknek, egymás torkának esésnek itt nincs helye.
Köszönöm.
(Az érintett üzenetek törölve.)
|
04-06-2013, 14:06
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
3/I-ben is majd lécci nézz már rá az első országra (aki SZ), ha lesz időd, mert nem hiszem, hogy az az 1% foglalkoztatottság és a 300.000 népesség nem kibaszásból lett létrehozva...
Előre is köszönöm!
|
Köszönöm a gyors "ügyintézést"....
|
05-16-2013, 19:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én továbbra is azon az állásponton vagyok ezzel kapcsolatban, hogy nem hiszem, hogy külön szabályozást igényel egy olyan jelenség, ami átlag 2 évente néhány napra jelentkezik.
|
Szerintem , hogy ha már egyszer előfordul, akkor már az több a kelleténél.
Annak az életét nagyon meg tudja keseríteni, akit épp aktuálisan feltartanak ilyen oirk.
Szerintem ez sokkal sértőbb, ártóbb és alattomosabb magatartás, mint ha valakit elküldök melegdni zöldben...
|
06-01-2013, 14:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Most léptem B-be, és szomorúan látom, hogy ez a probléma újra és újra jelentkezik, egyre durvább formában.
Most már 3 ország is el van fokozva, és amelyik az első helyet foglalja, az nagyon durván.
Szerintem lassan el lehetne kezdeni ezzel a gonddal globálisan foglalkozni, mert egyenként macerás lesz, és mivel az első elfokozott ország jelenleg benne van a legnagyobb ütésekben szenvedő alanyként, most még csak nem is tűnik szándékosnak a dolog. Kérdés, meddig vannak egyáltalán szabadságon.
Jelenleg a 3 közül csak az első tűnik gondnak(de az nagyon), de csak azért, mert a jelenlegi aktív top bőven 2400 felett van. Ha ők szintet lépnének, mind a 3 gondot okozna azoknak, akiknek az első hely kell.
06-01-2013, 15:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Most léptem B-be, és szomorúan látom, hogy ez a probléma újra és újra jelentkezik, egyre durvább formában.
Most már 3 ország is el van fokozva, és amelyik az első helyet foglalja, az nagyon durván.
Szerintem lassan el lehetne kezdeni ezzel a gonddal globálisan foglalkozni, mert egyenként macerás lesz, és mivel az első elfokozott ország jelenleg benne van a legnagyobb ütésekben szenvedő alanyként, most még csak nem is tűnik szándékosnak a dolog. Kérdés, meddig vannak egyáltalán szabadságon.
Jelenleg a 3 közül csak az első tűnik gondnak(de az nagyon), de csak azért, mert a jelenlegi aktív top bőven 2400 felett van. Ha ők szintet lépnének, mind a 3 gondot okozna azoknak, akiknek az első hely kell.
|
Ha nem titok, mekkora értékeken vannak és kik?
Ha a kik nem lehet, akkor elég az érték...
|
06-01-2013, 16:41
|
Senior Member
|
|
|
|
133.113
119.500
118.933
Nem tudom, a név mennyire titok, de nem írom ki ide, de kb. bárkitől megtudhatod szerintem.
06-01-2013, 18:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
133.113
119.500
118.933
Nem tudom, a név mennyire titok, de nem írom ki ide, de kb. bárkitől megtudhatod szerintem.
|
az a 133 elég durva, a másik kettő nem gond
nekünk I-ben 91.000 felé kellett mennünk egy kedves ismerős miatt...
|
06-01-2013, 18:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Nos, én nem a párhuzamokat, hanem a megoldást szeretném megtalálni, ezért főleg Atinak íródott az, amit írtam.
A ti "megoldásotok" is állítólag szabira küldte az egész I csoportot, ez nem lehet cél.
06-01-2013, 19:06
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Nos, én nem a párhuzamokat, hanem a megoldást szeretném megtalálni, ezért főleg Atinak íródott az, amit írtam.
A ti "megoldásotok" is állítólag szabira küldte az egész I csoportot, ez nem lehet cél.
|
se többen, se kevesebben nincsenek, mint érkezésünkkor
|
06-03-2013, 05:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én személy szeirnt nem is értem, hogy ezt miért lehet vita tárgya.
Ez egy olyan dolog a játékon belül, ami a saját országnak hasznot nem hoz, viszont másokat egyértelműen hátrányosan érint.
Én már csak azon gondolkoznék , hogy hogyan büntessem az ilyen orikat, nem pedig azon, hogy vissza kell-e állítani az értéket a rálisra... de lehet, hogy én vagyok túl alattomos?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|