Ha jól értem a helyzetet, ez a Two steps from hell egy olyasféle cég lehet, mint az Immediate music. A videón hallható zenékhez hasonló stílusban alkotnak, és adják el a dalokat különböző filmgyártó cégeknek.
The Following 3 Users Say Thank You to BeeLord For This Useful Post:
Ha jól értem a helyzetet, ez a Two steps from hell egy olyasféle cég lehet, mint az Immediate music. A videón hallható zenékhez hasonló stílusban alkotnak, és adják el a dalokat különböző filmgyártó cégeknek.
hat nem tudom de ez nekem annyira ismerős, biztos lattam a filmet...
Attól tartok, itt is fogok kapni lefele kezeket, de én akkor is szeretem (Vent, ugyanaz, mint ami nem tetszett, csak egy feldolgozás, tehát ha nem tetszik, nem muszáj meghallgatni )
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
The Following 7 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
Attól tartok, itt is fogok kapni lefele kezeket, de én akkor is szeretem (Vent, ugyanaz, mint ami nem tetszett, csak egy feldolgozás, tehát ha nem tetszik, nem muszáj meghallgatni )
ez a nap tényleg ilyen, egy Szomorú Vasárnap
__________________ Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...