|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

06-14-2006, 01:52
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
hellosztok
2 kérdésem lenne:
1. ha csinálok egy orit az angol hodito-ban, azt ugye nem kell összekapcsoli a magyarral?
2. ha ugyanarra az e-mail címre menne, és törlöm az angolt, ugye még véletlenül sem törlődik a magyar...
előre is köszi
Last edited by Tomas-bpm; 06-14-2006 at 02:10..
|

06-14-2006, 06:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm
hellosztok
2 kérdésem lenne:
1. ha csinálok egy orit az angol hodito-ban, azt ugye nem kell összekapcsoli a magyarral?
2. ha ugyanarra az e-mail címre menne, és törlöm az angolt, ugye még véletlenül sem törlődik a magyar...
előre is köszi
|
nyugodtan indíts orit angolban, a két játék teljesen független egymástól.
|

06-14-2006, 07:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No de ez kb olyan,mintha elvinném a kocsimat szervízbe, és aszondanám, hogy "Rossz."; esetleg elmennék orvoshoz, leülnék a székre, és közölném, hogy "Beteg vagyok."
Szóval ennél kicsit bővebb infók kellenek, ha valaki azt várja, hgy bármit is kezdjek a dologgal. 
|
Bővebben:Tegnap du..tól nem tudok belépni a 2ország közül egyikbe se.Az a oldal ugrik elő:FAILED LOGIN.....és h elgépeltem,de nem mert 3szor beirtam mind 2nek a jelszavát...
itt mind a két ori megakad....kb ennyi a problámám...többet nem tudok elmondani 
fejlemény:regeltem uj orit és az se enged be...amikor kész a adatlap kitöltés kövi ablak beugrik...h sikeres regisztráció és utánna ugyanúgy a login failed ablak jön elő...
Most kinek a készülékében van a hiba????????
Last edited by Cyby_; 06-14-2006 at 07:46..
|

06-14-2006, 09:09
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
Bővebben:Tegnap du..tól nem tudok belépni a 2ország közül egyikbe se.Az a oldal ugrik elő:FAILED LOGIN.....és h elgépeltem,de nem mert 3szor beirtam mind 2nek a jelszavát...
itt mind a két ori megakad....kb ennyi a problámám...többet nem tudok elmondani 
fejlemény:regeltem uj orit és az se enged be...amikor kész a adatlap kitöltés kövi ablak beugrik...h sikeres regisztráció és utánna ugyanúgy a login failed ablak jön elő...
Most kinek a készülékében van a hiba????????
|
A hibaoldalon leírtakat nézd végig, ha továbbra se sikerül, akkor írj a Queosia supportjára az adataiddal.
|

06-14-2006, 10:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A hibaoldalon leírtakat nézd végig, ha továbbra se sikerül, akkor írj a Queosia supportjára az adataiddal.
|
végignéztem semmi,írtam supportra.
|

06-14-2006, 10:21
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
végignéztem semmi,írtam supportra.
|
Kérdezik itt tőlem, hogy egész pontosan hova is írtál, mert a Queosia supportra nem. 
|

06-14-2006, 10:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kérdezik itt tőlem, hogy egész pontosan hova is írtál, mert a Queosia supportra nem. 
|
jo az o-betű kimaradt...küldöm ujra
nah most már talén....
Last edited by Cyby_; 06-14-2006 at 11:02..
|

06-14-2006, 11:47
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
----------köszi 
|

06-14-2006, 12:58
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
üdv, nem akartam új topicot nyitni, de lehetne, na mind1...
szóval az lenne a kérdésem, ha kapok egy hadüzit valakitől, és tart még a felkészülési idő, de én ezalatt meggömbözöm az ellent, az már támadó akciónak számít vagy nem?? 
|

06-14-2006, 13:07
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
üdv, nem akartam új topicot nyitni, de lehetne, na mind1...
szóval az lenne a kérdésem, ha kapok egy hadüzit valakitõl, és tart még a felkészülési idõ, de én ezalatt meggömbözöm az ellent, az már támadó akciónak számít vagy nem??:confused:
|
gömbözni, meg felméregetni (ha már van rajta kapu, és nem most nyitsz) lehet, az nem támadó akció
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|