|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
09-28-2013, 15:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
6. Ha rá (vagy ha nem MF) vagy szövetsége bármely tagja felé támadósereg tart, akkor "A felmérjék a seregeket" tolvajakciót annyival bővíteném ki, hogy pl. " A következőket sikerült megtudnod: Összesen 0 katona, 0 védő, 0 támadó, 0 íjász, 10.000 lovas és 0 elit van most távol, földszerző akció miatt"
Tehát meg tudná nézni, hogy a felé(jük) tartó sereg éppen milyen akciót tervez, így jobban lehetne reagálni (pl. fosztásnál lé eltüntetése).
|
Ez szerintem simán jó, és nagy hasznát lehetne venni.
Viszont a szövik részesedése a tekercslopásból az aranyos-aranyos, de ettől még nem lesz használhatóbb a fél-elf. Akkor lenne érdemes erről értekezni, amikor a fő problémák már meg vannak oldva: tudjon mit lopni és ne legyen olyan sebezhető.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
The Following User Says Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
|
|
09-28-2013, 16:36
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Ez szerintem simán jó, és nagy hasznát lehetne venni.
Viszont a szövik részesedése a tekercslopásból az aranyos-aranyos, de ettől még nem lesz használhatóbb a fél-elf. Akkor lenne érdemes erről értekezni, amikor a fő problémák már meg vannak oldva: tudjon mit lopni és ne legyen olyan sebezhető.
|
Én a sebezhetőségén nem javítanék, ha "bunkeresítve" lesz, akkor meg lehet majd gyengíteni az akcióin, mint anno az elfén. Beütik, hát beütik, fontosabb szerintem, hogy tudjon valamivel visszavágni, hogy legyen hasznára egy szövinek (jobban, mint mondjuk tolis gnóm vagy törp) és legyen mit lopnia.
Az eddigi javaslatok közül nekem tetszik a bankok bizonyos mértékű átlopása, a sereg céljának felderítése, a katonagyilkolás erősítése (én kiegészíteném azzal, hogy a felé, vagy szövetsége felé tartó seregre is vonatkozzon).
Illetve hozzátenném, hogy kapjon védelmet a befedés ellen oly módon, hogy akkor tudja egy vari befedni, ha a varázsereje legalább kétszerese a felesének.
Azt meg, hogy felfedezéskor folyton bányákat talál, szerrintem egyértelműen ki kéne venni tőle, nem előny, hanem hátrány.
|
09-28-2013, 17:25
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Illetve hozzátenném, hogy kapjon védelmet a befedés ellen oly módon, hogy akkor tudja egy vari befedni, ha a varázsereje legalább kétszerese a felesének.
|
Ehhez nem hiszem, hogy hozzá kellene nyúlni.
|
09-28-2013, 17:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ehhez nem hiszem, hogy hozzá kellene nyúlni.
|
Pedig valamilyen módon érdemes lenne kiegyensúlyozni a vari vs toli fegyvertárat. Vari tud tolit ölni és tud tolikészültséget levinni. Toli meg tud varit ölni és ennyi.
|
09-28-2013, 17:47
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Toli meg tud varit ölni és ennyi.
|
???
Egy félelf igen jelentős mennyiségű varázslót tart. Azzal elég sokmindent tud csinálni.
|
09-28-2013, 18:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Na pont ezaz!!! Jelen állapotában miért lenne EGYÁLTALÁN valaki feles. nemhogy még MF feles???
Ha lenne komoly ütőkártya a kezében, akkor miért ne lehetne valaki MF felessel?
Amúgy meg az én MF elfemet egy átlagos szövi nem veri el, abban biztos lehetsz. Azt egy jó szövi veri el maximum!!
|
Egy átlagos szövi, ahol van egy átlagos feles az lelop, ha nem megy akkor az átlagos varis letolja a készülidet....
Az Mf mindíg is hátrányba lesz egy szövihez képest.
09-28-2013, 18:51
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
A csoportban ha bizonyos feltételek mellett be tudna lopni a klánrakiba az nagy érv lenne egy feles mellett.
|
|
09-28-2013, 18:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
???
Egy félelf igen jelentős mennyiségű varázslót tart. Azzal elég sokmindent tud csinálni.
|
egy varival szemben? (vari vs toli)
|
09-28-2013, 19:51
|
Junior Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
félelfet lehetetlen az A-ba használni, de szerintem lehetne több bónusz, mondjuk egy olyan hogy tudja lopni a teljes pénzt, tehát ne hassanak a bankok, vagy zsákmányoljon többet, vagy nagyobb védelme legyen a varik és a katonák ellen
|
09-28-2013, 20:40
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
A fő kérdés, hogy hogyan tudna valamit lopni a fél-elf.
Itt egy irányvonal van, hogy valamilyen módon és mértékben át tudjon lopni a bankokon.
Ezzel kapcsolatban milyen javaslatok vannak?
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|