|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-25-2010, 22:21
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ha már egy-két orit érint, az pont elég, hogy változzon a dolog.
Egy két ori is tönkrevághatja a piacot, simán felhalmozhat több 100 milla tekit, ahogy ez G-ben megint történik...
ahol gondolom, nemsokára látunk megint egy "Batu újrát"...
|
Pool te a magad jogait félted... az nem fordult meg a fejedbe hogy hányan csináltak meg vérverejtékes munkával ezt ? én hat honapig meloztam a tekiért folyamatosan mindennap... te csak forgolodsz megértem hogy félsz... a játék élményét ellehet rontani sokféleképpen ,de most pont mi ellenünk az ujrán akarsz változtatni... ez nem fair play... én azt javaslom hogy az elsö 3 ujra legyen 500 körös amit vittél megkapod és ha megint és megint ujrázni szeretnél az már 1000 körös legyen... rengeteg idö igy is ha vki ebböl akar vagyont...
és ha pl vkit a rengeteg vagyonával elvernek egymás után többször az nem tud ujrázni és elveszti az összegyüjtött pénzének a nagy részét ... ez se fair...

|

02-25-2010, 22:26
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senator
Pool te a magad jogait félted... te csak forgolodsz megértem hogy félsz...
|
1. milyen jogaimat?
2. kitől/mitől?
3. van annyi lém A-ban, amennyit 5 év alatt írnál össze A-s áron számolva 
4. te ki vagy a játékban? mert ahogy látom, itt egy most regélt "megmondóember" 
|

02-25-2010, 22:27
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Előre (?) szólok, hogy a személyeskedéseket kéretik a megbeszéléseken, sőt, a fórumon kívül hagyni. Ide csak javaslatok, érvek, indokok jöhetnek.
Köszönöm.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 22:31
|
Banned
|
|
|
|
javaslatom hogy 500 körök 3x maxal amivel átment az ipse... mert megdolgozott érte... és ha azután is akar ujrázni akkor legyen 1000 kör... nem pedig hogy ha vki összehozott 30 milla tekit pls köv ujránál 3ra olvad... ez vicc akárhonnan is nézem... van aki sosem ujrázgat csak vándorol a személyiségei miatt...
|

02-25-2010, 22:35
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
... mert megdolgozott érte...
|
Nem, nem dolgozott meg... azért az 1-2-5-6 milla tekercsért dolgozott meg, amit saját maga írt/lopott/termelt össze... ha 500 körönként megnyomok egy gombot, az nem "megdolgoztam érte" eset...
|
The Following 6 Users Say Thank You to Alg For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 22:37
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
javaslatom hogy 500 körök 3x maxal amivel átment az ipse... mert megdolgozott érte... és ha azután is akar ujrázni akkor legyen 1000 kör... nem pedig hogy ha vki összehozott 30 milla tekit pls köv ujránál 3ra olvad... ez vicc akárhonnan is nézem... van aki sosem ujrázgat csak vándorol a személyiségei miatt...
|
1000 kör gyorsban semmi...
legyen csak a vagyon arányához kötve a kör
Biztos nem 30 milla tekinél lesz meghúzva a határ, mert az aprópénz...
annak, hogy vki sosem újrázik, mi köze ahhoz, hogy korlátozni kellene az újrázást?
lehet azért vándorol, mert a-ban már elég nagy orija van, azt hagyja, így csak muszáj a többivel mennie
sok szeme meg azért lehet, mert nem 10 napja kezdte...
vagy mert nem írta a tekit 5 évig 200-on
PS: Tibu, már be se mutatkozol? 
Last edited by Pool; 02-25-2010 at 22:40..
|

02-25-2010, 22:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
nincs más út az a-ban nem csak 1k kört eltölteni akaróknak az indokaim.
|
Többen vagyunk a klánban, akik több mint 15k kört töltöttünk el az A-ban. Ebből több mint 14k-t a top-ban. Egyikőnk sem újrázott semmit.
Nem lesz TOP-döntés belőle. De ha van pár mrd tekercse valakinek leújrázni nálunk is kétszer, akkor jelentkezzen, és megbeszéljük! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 22:40
|
Banned
|
|
|
|
igen és ha én többet szedtem öszze? megdolgoztam érte igen is , képzeld még 20 millio drágakövem is volt... én nap mint nap ezzel foglalkoztam... és ha nem vagy kezdö nem csak pár milliot szedsz össze...
|

02-25-2010, 22:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Nem vettem magamra amit az előbb írtál, de ez alapján úgy látom, hogy többek között nekem szántad, hogy benyaltam. LOL
Komolyan tudsz élni, sértegetsz aztán meg jössz sírni hogy begyilkolták a katonáid. Komolyan csak te nem látod az ok-okozati összefüggést aközött, hogy bántanak, és aközött, hogy olyanokat is sértegetsz, aki nem haragudtak előtte rád? 
Bocs az offért, de ez most telibetalált 
|
Befejeztem az offolást, ez az utolsó.
Tévedsz és nem ismersz, ha ilyet feltételezel rólam. Nem neked szántam, nem szántam senkinek sem. Elnézést, ha félreérthető volt, nem állt szándékomban, hogy megbántsalak. Azt sem tudom melyik klánban vagy, én nem figyelek senkit, mint ahogy velem teszik.  Arról szólt a mondanivalóm, hogy szeretem én megkeresni amit elverek és nem akarok mástól kérni/kapni sem.
Szóval nem érzem a fontosságát az újra változtatásának, csak ismételni tudom. 
Kikérem magamnak a sírdogálást, csak leírtam tényeket és már ott is mondtam, hogy nem rinyálásként, mert nem tudok már mit tenni úgy sem.

02-25-2010, 22:47
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
1000 kör gyorsban semmi...
legyen csak a vagyon arányához kötve a kör
Biztos nem 30 milla tekinél lesz meghúzva a határ, mert az aprópénz...
vagy mert nem írta a tekit 5 évig 200-on
PS: Tibu, már be se mutatkozol? 
|
na szoval Tibu vagyok  üdv mindenkinek...
Pool miért pont a vagyonhoz kellene kötni ? itt mindenki saját joga mennyit szed össze... megint csak ellenünk beszélsz és félsz... mert talán nem fogsz többet pörögni ki tudja...
az ujrázás 11 éve müködik rengeteg ember használja ki igy ki ugy, ki a megmondoja hogy mi rendeltetés szerü ? vagy vedd el az ujrát abszolute Ati vagy hagyd igy ahogy van... vagy legyen 500 kör 3x és a többi szisztematikusan nöljön... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|