|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
09-11-2008, 15:56
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nem olyan nagy varázslat, csak arra kell figyelni hogy egy időn túl csak a lassítós ((Blue Rays1) és a Red Rocket-es tornyok legyenek. Én négy pirosat tartok, folyamatosan fejlesztve őket, és körbe az egész pályán lassítókat.
Ja, és úgy tegyétek le a pirosakat, hogy a bónusz bigyók hatósugarában legyen mindegyik
|
09-11-2008, 16:37
|
Member
|
|
|
|
a youtube tele van ilyen Flash Element TD-s videokkal.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
09-11-2008, 16:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Ez egyszerű, ezt már végignyomtam - egyetlen TD játék, amit sikerült megcsinálnom
|
akkor próbáld ki ezt:
Bloons Tower Defense
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
09-11-2008, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Nem olyan nagy varázslat, csak arra kell figyelni hogy egy időn túl csak a lassítós ((Blue Rays1) és a Red Rocket-es tornyok legyenek. Én négy pirosat tartok, folyamatosan fejlesztve őket, és körbe az egész pályán lassítókat.
Ja, és úgy tegyétek le a pirosakat, hogy a bónusz bigyók hatósugarában legyen mindegyik
|
A legfontosabb a kamat... és hogy minden pályát éppenhogy túlélj... ezáltal a kamatos kamat szép nagy pontszámra repít.
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Akkor te nagyon ráértél
A végéről csinálhatnál egy fotót
|
Még egyszer nem csinálom meg
Mikor új volt ez a játék megcsináltam egy simát... aztán besaccolgattam, hogy melyik szintre mennyi torony kell (sima aránypárokkal)... 3. játékomban kb pixelenként tettem le a tornyokat (lehet ugye feles átfedés, de nem egyszerű letenni), és sikerült egy egészen necces végigvitellel megcsinálni -az egyik korai pályán egy toronnyal többet tettem mint kellett volna, így a végére nem lett top eredmény, csak kb 20.
Vizsgaidőszak volt, és kb 3 órám ráment... soha többet (legyen elég annyi, hogy elég kemény az utolsó pálya )
09-11-2008, 17:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
|
Azta... egyből megcsináltam, nem vicc
|
09-11-2008, 17:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A legfontosabb a kamat... és hogy minden pályát éppenhogy túlélj... ezáltal a kamatos kamat szép nagy pontszámra repít.
Még egyszer nem csinálom meg
Mikor új volt ez a játék megcsináltam egy simát... aztán besaccolgattam, hogy melyik szintre mennyi torony kell (sima aránypárokkal)... 3. játékomban kb pixelenként tettem le a tornyokat (lehet ugye feles átfedés, de nem egyszerű letenni), és sikerült egy egészen necces végigvitellel megcsinálni -az egyik korai pályán egy toronnyal többet tettem mint kellett volna, így a végére nem lett top eredmény, csak kb 20.
Vizsgaidőszak volt, és kb 3 órám ráment... soha többet (legyen elég annyi, hogy elég kemény az utolsó pálya )
|
A kamatról annyit hogy az első 3 bónuszt mindig a kamat növelésére adom. Amúgy a legnehezebb fokozatot leszámítva mindegyok megcsinálható, ott viszont már képtelenség... legalábbis nekem nem ment, túl rövidek a pályák és kevés bennük a kanyar.
|
09-12-2008, 20:06
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Sziasztok!
Ha már TD játékokról van szó, engem ez fogott meg:
http://www.freewebarcade.com/game/gemcraft/
nem 5 perc végigcsinálni, sokkal több idő, és nem csak tornyokat kell lepakolgatni, monotonan...ajánlom mindenkinek
|
The Following 2 Users Say Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|
09-12-2008, 20:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Sziasztok!
Ha már TD játékokról van szó, engem ez fogott meg:
http://www.freewebarcade.com/game/gemcraft/
nem 5 perc végigcsinálni, sokkal több idő, és nem csak tornyokat kell lepakolgatni, monotonan...ajánlom mindenkinek
|
Aláírom, ez tényleg jó játék. Bár nem volt türelmem végigjátszani
|
09-13-2008, 13:48
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Hello
Aki tudja, Aúúú vagy Csokibácsi msn-jét, vagy esetleg tud nekem segíteni a "The Elder Scrolls IV-Oblivion" nevű játék terén az légyszíves vegyen fel msn-re vagy írjon itt. Köszönöm
|
09-13-2008, 14:27
|
Member
|
|
Longevity: 87%
|
|
nem megy ez a kombinálás a gemekkel
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|