|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
04-21-2010, 14:12
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
nem tudom Anarchra számolt-e valaki ...pl:
ha nép nem számít akkor nincs fokozás---> lásd D csopi újra esélytelen lessz ott bármi féle piacot működtetni.. ami 1.5 éves munkánkba és anyagiakba volt 3-4 emberrel..
ha a nép csak kevesebbet ér szintén ugye nagy távok miatt ugyanez a szitu..
tudom el lett "rontva" a csopi de nem mi voltunk, mi csak játszani próbálunk benne )
részemről ha már mindeképp kell vmit csinálni akkor az el nem férő nép költözzön inkább szabin 100% fogiig mintsem a fokozáshoz nyúljunk bármi féle képpen...
kb ennyit szerettem volna +említeni
|
04-21-2010, 14:30
|
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Totya&Törpe
részemről ha már mindeképp kell vmit csinálni akkor az el nem férő nép költözzön inkább szabin 100% fogiig mintsem a fokozáshoz nyúljunk bármi féle képpen...
|
Nem kell mindenképpen
Sőt mivel B-ben sikerült satunak az első hely, így megoldva a probléma.
Max egy olyan változtatás kell majd, hogy ha egy szöviben több 9-10 szemes van, akkor szöviben ne kelljen mindenkinek az első hely, mert ugye egyszerre nem lehet első egy szövi 4 tagja.
|
04-21-2010, 17:06
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Nem kell mindenképpen
Max egy olyan változtatás kell majd, hogy ha egy szöviben több 9-10 szemes van, akkor szöviben ne kelljen mindenkinek az első hely, mert ugye egyszerre nem lehet első egy szövi 4 tagja.
|
ez szerintem nem lehetne megoldható, mert sok visszaélés lehetne belőle álljunk össze mi 9-10 szemesek, és máris nem kell annyit küzdeni a következő szemért, és egy tagunknak annyi szeme van amennyi egy átlag szövinek összesen Satunak is sikerült, amit sokan lehetetlennek tartottak itt.. (bár várjuk ki a végét) szóval nem lehetetlen.. és ha nem lehetetlen miért kellene szabályokat változtatni? szerintem jó így ahogy van, ha mindenképpen változtatni akartok, akkor én is ezt a "10 ember 1 pont" -ot támogatnám, az anarchban is talán még elviselhető lenne.. és A ban is kevesebb lenne a 0 hekis foglalás..
|
04-21-2010, 17:27
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
..és A ban is kevesebb lenne a 0 hekis foglalás..
|
ugyan.. ez biztos, hogy nem igaz
04-21-2010, 18:02
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Totya&Törpe
|
Szerintem az 1/A-s helyzet fontosabb, mint az anarchos, szóval a fokozás hatásainál inkább az A-t kéne figyelembe venni, és ott jótékony hatással lenne a 10 ember 1 pont.
Quote:
Originally Posted by Attila(:
|
Ettől még nem változik semmi. Épp elég kihívás az első hely megszerzése, nem lenne szükség a megérdemeletlenül (csak a szabin el nem vándorló lakosság miatt) nagy magasságokban lévő orik megelőzésére is.
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
ez szerintem nem lehetne megoldható, mert sok visszaélés lehetne belőle álljunk össze mi 9-10 szemesek, és máris nem kell annyit küzdeni a következő szemért
|
Ez nincs így. Attól, hogy a másik 9 szemest nem kell megelőznöd, attól még mindenki mást igen. Azaz ugyanolyan lenne a helyzet, mint most, csak a 9-10 szemeseknek nem kéne szükségképpen egymással is hadakozniuk.
Bár ezt az ötletet nem támogatom, igenis kelljen harcolniuk egymással
Quote:
Originally Posted by none
ugyan.. ez biztos, hogy nem igaz
|
Már hogyne lenne igaz. 500k egységet könnyebb előteremtenie a támadottnak, mint 1 millát. Egymás után is kevesebbszer lehetne emiatt elfokozni.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|
04-21-2010, 23:02
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
plusz eleve kisebb távra tud elfokozni, ha nem elég nagy az ország
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
The Following User Says Thank You to Paliking For This Useful Post:
|
|
05-22-2010, 01:32
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
vagy csak annyit kéne csinálni, hogy aki top1 helyről megy szabira, az azonnal mélyre esik, függetlenül attól, hogy vip vagy nem vip....
probléma megoldva, nem szív senki. és a játék taktikai elemeit se bolygattuk meg.
ollé.
|
02-18-2011, 14:33
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kozben itt is megkerdeznem, hogy ez iranyban varhato barmifele valtozas, ami segit megoldani a csoportok tetejen direkt kitolasbol elfokozott orszagok problemajat?
02-18-2011, 14:39
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Kozben itt is megkerdeznem, hogy ez iranyban varhato barmifele valtozas, ami segit megoldani a csoportok tetejen direkt kitolasbol elfokozott orszagok problemajat?
|
Egy darab olyan csoportról van tudomásom, ahol ilyen probléma rövidebb ideig fennáll.
|
02-18-2011, 14:40
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
L-ben nem tudom mi a helyzet, de G-ben és B-ben megoldódott ez a probléma. Egyik helyen sincsenek már szabin elfokozott országok. Hogy befagytak vagy egyéb úton kerültek ki, nem tudom, de ez tény.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|