|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-10-2007, 15:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Metalka
nem hiszem h nagyon pusztitgatnanak elit+tornyos ijaszok mellett 
|
De itt hadikról van szó akiknek sok osk támadóegységük van. Egy szimpla varinál is követelmény hogy belegyen valamijen szinten ijjazva. De ha hadivariról beszélünk az max elitekkel működhet sztem mert azoknak a védelem is jó. Ha egy hadivari ijjakat kezd el tartani tornyokban akkor az én meglátásom szerint annak se eleje se vége. Mert ugye ütni egy hadinak kell, ha van sok sok varija akkor az rengeteg hekit elfoglal a templomokkal a sok hadi barakkokkal még több heki de az is kettéjön mert az egyikfele támad a másikfele véd. Sztem egy íjas hadivari még az 5 ben sem nagyon álja a sarat.
|

01-10-2007, 15:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ha támadnak, szembe lehet menni, vagy haza lehet kísérni őket. 
|
Ezt egy szimpla vari is meg tudja csinálni amennyiben elitekben tartja a védelmét.
|

01-10-2007, 15:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Ezt egy szimpla vari is meg tudja csinálni amennyiben elitekben tartja a védelmét.
|
Meg, de aztan a szimpla varit jol beverik kecccássszor :P

01-10-2007, 15:19
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
35% barakk, 5% torony, 20% templom. szerintem elég a visszatámadáshoz és az ártózáshoz.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

01-10-2007, 15:27
|
Member
|
|
|
|
A visszatámadós játék működhet de meglátásom szerint a hadi az aki olyan orikat is be tud ütni aki full otthon van. Bár ha jobban belegondolok akkor meglehet egy nagyon jó hadival a szöviben azt játszani hogy a hadi kicsalogatja az adott országot. Mondjuk kiküldi 1 körre az összes ijjat az oriból segíteni a szövinek és mikor full kitámad úgy hogy a sok sok ijj visszaérjen az esetleges visszakísérő seregek előtt. Üres orit ugyebár inkább visszakísérnek (vagy annyi védelmet hogy be tudjon ütni csak jól ki kell hozzá támadni) az ellen visszakísér és indulhatnak a hadivavrik.
|

01-10-2007, 15:37
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én nem 2000 ijat gondoltam toronyban csupan 560-at vagy esetleg 1000 mivel elit/ij kombinalva nagyon kemeny vedelmet ad...es az ijaszok nem csak ezert vannak..azert is hogy ha muszaj az egesz sereggel tamadni akkor ha netalan kitamadnak akkor ne 5x ussenek be hanem csak max 2x... 
|

01-10-2007, 16:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Az 5-ös csoport teteje felé szerintem egy varisnak 3000 tornyos íjász elég védelmet ad, pláne hogy első körben nem látják mi van nála otthon. Ha emellé szövijei is vannak, bármikor be tud hívni még segítséget.
E fölött tarthat elitet, vagy lovat ami tetszik. Egy varis, vagy hadis-varis országtól senki nem várja el, hogy egy hadist beüssön, csak annyit, hogy elég sereget tudjon kölcsönadni támadni szvsz.
|

01-10-2007, 16:07
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szerintem a legtöbb hadis kevesebb védelmet tart, mint a varisok vagy tolik 
általában a hadik arra mennek, hogy védelem éppen meglegyen és legyen annyi paci, hogy az illető meggondolja megéri-e egy sereggel mennni, ha visszakisér 3-al 
|

01-13-2007, 12:11
|
Junior Member
|
|
|
|
lenne egy kerdesem h mi a velemenyetek a kovetkezorol:
-a foldfoglalas nagysaga fugg a katonai egysegek szamatol...
varom a velemenyeket 
|

01-13-2007, 12:19
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
1. nagy baromság
2. nem ide kéne
3. harmadik ellenvetésem nincs 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|