|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 22:14
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Aha értemén, akkor innentől lopkodjon az elf apránként, miközben az óriás lerengeti, leöli a tolikat, stb... teljesen logikus mint ahogy az is, hogy ezekután az elf mégcsak a varikkal se tud semmit csinálni, maximum tovább hozza huszasával a tekiket, hátha egyszer elfogy neki.
A varis elfről meg ne is beszéljünk, annak az ilyen szintú gyengítése abszolút nem értem mire volt jó...
|
miert akar a bekes elf mindenkit kinyuvasztani?
|

05-07-2007, 22:14
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
aki azt mondja, hogy az ö szegény orkjára pakolták az A-ban a vihart(szárazságot nem emlitem, hisz jó játékosként nyista tanya, ugye?), akkor erre a válasz az, hogy az orknak volt lehetösége ütni, földre, akár az ártózót, és arrébb kerülni.
de mégis az elf most mit csináljon az alsó 4 szinten, ha elkezd rá hullani a mérgezés?
|

05-07-2007, 22:16
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Hiena-
miert akar a bekes elf mindenkit kinyuvasztani?
|
Esetleg mert megtámdják, és visszavág?
Nevezzük már át páncélbirkának az elfet, jobban illik rá most már...
|

|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
Ami meg az 5-6 körröl történö ártóást illeti, ha én mf elf vagyok a 3-as szinten, jön egy szövi, és leüt rólam 60 hektárt földet, és én ezután 3 napig ölöm a varikat, akkor asszem kijár nekem ehhez a jog.
aki sir, hogy milyen védelmi bónuszai vannak az elfnek, az nem veszi figyelembe, hogy egy védelmi bónusz kevesebbet ér, mint egy támadóbonusz.
Bárki aki az ellenkezöjét állitja, annak fogalma sincs a háborúzásról, ergo ideje magának olyan játékot keresni, ami nem erröl szól.
|
leutnek 60 hekit ? na es ? a tobbi fajnal nagysagrendekkel erosebb vagy vedekezesben. masok megse panaszkodnak.
ha szted kevesebbet er a vedelmi bonusz akkor miert nem tamadobonuszos fajjal jatszol ?
|

|
Banned
|
|
|
|
Az ELF szakszervezett nevében:
Azzal a kéréssel fordulunk a T. Vezetéshez, hogy valamelyik lehetőséget legyenek kedvesek biztósítani számunkra:
1. tolik felfedését+térkapu nyitást ne érintsék a változások
2. kerüljön be a faji toli akció 1k* rúnáért, s 1k* készüért
admin gyilok
Köszönettel:
Az ELFek
|

05-07-2007, 22:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Hogy mi?
Olvasd légyszives újra el, amit írtam.
Elf vagy, elkezdenek ártózni... mit tudsz tenni, mert varigyilkolásról szó sem lehet?!
...elkezdik leölni a tolikat... mit tudsz tenni, kétszer beártod, amitöl ő csak röhög a markába, te meg várhatod, hogy legyen készültséged védővarikra!?!
Az elf kiszolgáltatott lett.
|
Cassandra: azt azért Te is elismered, hogy egy elfet áltálában óriás árthat csak le (erős tolis elf esetében) aki ellen eddig sem a varigyilkolászás, gyújtogatás volt a megoldás.
Mindenesetre inkább abban látom a fő problémát, hogy az elf expert játékosok számára lesz kijátszható innentől (akik aktívan figyelik a környezetüket és ha kell átépülnek), ezért a kezdők kedvét könnyen elveheti a játéktól. Az új emberek ha csalódnak azonnal törölnek, nem fognak mégegyszer kudrcot kockáztatni egy másik fajjal. És a véleményem szerint az elf (tünde) népszerű és kedvelt választás egy újonc szemében.
Viszont az is tarthatalan hogy az elf bónuszait aki érti a fajt arra használja, hogy más amúgy jól felépített országokat tegyen tönkre. Én például végig 0 tanyás elf voltam és sokan vannak itt akik igazolhatják, hogy azt nehéz megfogni, leginkább nem is lehet. Ezért még mindig azt mondom, hogy vizsgáljuk meg ki mire használja az elfet, aki békés építgető 1-2 odacsapással, aki őt is támadja azt minek bántani, aki naponta akciózik (trükközik) az meg megkapja a büntetést %okban. Ez jól működhet egy szövire is, aki nem az egy szem elfjével végezteti a piszkos munkát innentől.
Spanyol
|

05-07-2007, 22:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
siman tobbet tudsz huzni tole mint a kopasod. tudja h ki volt ? es ?
jaa..., 2 korre vagy folotte es ugy lopod ? ugy kell neked.
konnyen meg lehet tudni ki rengetett
1-2 sunyi vari rafazott mar a tudasanak eziranyu hianyossagara.
|
a hírnevek figyelése nem számít nagy dolognak, az még nem tartja vissza az ártozó óriást..
még mindig nem értem, hogy egy óriást mégis hogy lehet kicsinálni tekilopással?
az a 80% nagyon jól védi az ellen..
de OFF-nak legyen vége
|

05-07-2007, 22:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
leutnek 60 hekit ? na es ? a tobbi fajnal nagysagrendekkel erosebb vagy vedekezesben. masok megse panaszkodnak.
ha szted kevesebbet er a vedelmi bonusz akkor miert nem tamadobonuszos fajjal jatszol ?
|
Aha, aztán ha mondjuk 300 hektárt veszítesz, és csak nézed, nem tudsz semmit tenni, kezdheted el visszafedezgetni (amíg nem jön a következő hadis), akkor majd rájössz, hogy mi is a baj a jelenlegi, elfnek csúfolt izével.
|

05-07-2007, 22:19
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Esetleg mert megtámdják, és visszavág?
|
Ahhoz, hogy egy elfet sikeresen megtámadjanak, nem kis erőfeszítés szükséges. Nem olyan akció, amit naponta többször véghezvisznek... Ha meg egyszer valaki több napos rákészüléssel, nem kis kockázatot vállalva EGYSZER betámadja, akkor miért kell feltétlenül visszatámadnia, és megbosszulnia mindent?
|

05-07-2007, 22:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Yberia
... azt azért Te is elismered, hogy egy elfet áltálában óriás árthat csak le (erős tolis elf esetében)...
|
Meg egy félelf, vagy egy varázsló gnóm (ugyebár már azt is nehéz lesz gyilkolni), netán bárki más néhány mészár után.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|