|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Mozi vagy Dvd
|
Rendszeresen járok moziba, mert jobb, mint a dvd
|
|
14 |
16.09% |
Csak dvd-zek,mert olcsóbb és kényelmesebb
|
|
20 |
22.99% |
Csak dvd-zek,mert jobb
|
|
4 |
4.60% |
ritkán járok moziba,de a dvd az első
|
|
45 |
51.72% |
nem nézek filmeket,mert butaság
|
|
4 |
4.60% |
01-24-2009, 20:54
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ebből már a második is az első ELŐTT játszódott, nem?
|
Nem. Az első részben felébresztik Vikit és ott a csaj ki is nyírja. És létrehozzák a predaalien (egyharmad ember-egyharmad vámpír-egyharmad farkas) csávót. A 2. részben felébred az első ősvámpír és az veszi üldözőbe a csajt meg a predalient.
|
01-24-2009, 21:00
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Nem. Az első részben felébresztik Vikit és ott a csaj ki is nyírja. És létrehozzák a predaalien (egyharmad ember-egyharmad vámpír-egyharmad farkas) csávót. A 2. részben felébred az első ősvámpír és az veszi üldözőbe a csajt meg a predalient.
|
No ennyire követhetetlen volt számomra a második rész. Pedig a magyar feliratok segíthettek volna. Viccesek volt az első részben a budapesti metróban játszódó jelenetek, még az "Ajtónak támaszkodni tilos" feliratok is megvoltak. A másodikból is rémlik jópár "Vigyázat! Életveszély" feliratú poszter és felirat.
|
01-24-2009, 21:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
No ennyire követhetetlen volt számomra a második rész. Pedig a magyar feliratok segíthettek volna. Viccesek volt az első részben a budapesti metróban játszódó jelenetek, még az "Ajtónak támaszkodni tilos" feliratok is megvoltak. A másodikból is rémlik jópár "Vigyázat! Életveszély" feliratú poszter és felirat.
|
Abban a verzióban, amit én néztem, még kiabáltak is magyarul, a svéd feliratról, ami a magyar mellett megjelent, már nem is mondok semmit
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
01-25-2009, 11:36
|
|
Member
|
|
|
|
A piszkos tizenkettő / The Dirty Dozen
Az amerikai hadsereg sokat tapasztalt katonája, Reisman őrnagy azt a feladatot kapja, hogy veszélyes bűnözőkből képezzen ki egy alakulatot, mely képes lesz végrehajtani minden idők egyik legnehezebb és leglehetetlenebb kommandós akcióját. A megszállt Franciaország területén, egy szigorúan őrzött kastélyban magas rangú náci tisztek pihenik ki a háború fáradalmait. A cél az ő elpusztításuk. Ezért tizenkét halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek a kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Mindenki igent mond, s kezdetét veszi Reisman őrnagy és a piszkos tizenkettő küldetése.
Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek
|
The Following User Says Thank You to Fefe013 For This Useful Post:
|
|
01-25-2009, 14:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Nem egy mai darab, de csak ajánlani tudom mindenkinek
|
A klasszikusok már csak ilyenek
Amúgy erről jut eszembe, hogy halottam hogy ebből a filmből akarnak forgatni egy új verziót. Hál isten persze, nem csak újra forgatni akarják (amit utálok ilyen filmeknél), hanem kissé átalakitott verziót.
ps.: hát most olvastam pár commentet a scriptről, és elég silánynak tünik az alapsztori
Last edited by Kutyuleee; 01-25-2009 at 14:18..
|
01-25-2009, 14:40
|
|
Member
|
|
|
|
Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette )
A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá
01-25-2009, 22:11
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sőt ha már itt tartunk, Quentin Tarantino is remake-el egy hasonló filmet, az Inglorius bastards-ot. Hasonló II.Vh-s sztori az biztos hogy az egyik fő szerepben egy nagyobb szinész játszik majd: Brad Pitt (Tarantino a saját piszkos tizenkettőjének is emlegette )
A bemutatóját a 2009-es cannes-i fesztiválra igérte, úgyhogy már nem kell sokáig várni rá
|
Kíváncsian várom
|
01-26-2009, 12:56
|
|
Member
|
|
|
|
A Keresztapa / The Godfather
A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa. A történet bemutatja azokat az embereket és azt a gépezetet, ami az olasz maffiában gyökerezve, a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje dolgozik. Tanúi lehetünk a hihetetlen összetartásnak, az érdekek és a félelem összetartó erejének, ami ezt a világot jellemzi. Emberek sorsa, élet és halál kérdése dől el Don Vito Corleone dolgozószobájában. Egyesek védelemért fordulnak a nagyúrhoz, mások hadüzenettel érkeznek. A rivális maffia, a Tattaglia család ugyanis végső leszámolásra szólította fel a Corleone családot. S a hadüzenet után az egész város lángba borul...
Erről se kell semmit mondanom, aki még nem látta, annak ideje pótolni
|
01-26-2009, 15:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ha már gengszterfilmekről van szó!!
Nekem ezek a filmek a No1.
Most néztem meg a Fedőneve Donnie Brasco.
Nagyon ott van,csak ajánlani tudom az ilyen filmeket szerető embereknek
|
The Following User Says Thank You to Hornet For This Useful Post:
|
|
01-26-2009, 17:33
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
|
|
Mostanság én is elég sok filmet néztem .. majd teszek be beszámolókat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|